Balesetbiztosítás

TÖBB MINT EGY ÁTLAGOS BALESETBIZTOSÍTÁS

Nézze meg milyen speciális védelemben részesülhet, és mennyibe kerül mindez.  

Érdemes Balesetbiztosítást kötni? IGEN!

Különösképp veszélynek van kitéve, ha rendszeresen közlekedik autóval vagy gyalogosan, ha aktívan tölti szabadidejét, vagy ha esetleg már az idősebb korosztályhoz tartozik.

Az Aegon Help balesetbiztosítás legfőbb előnyei Ön és családja számára:

Egészségügyi kockázatelbírálás nélkül biztosíthatja magát

Egészségügyi kockázatelbírálás nélkül biztosíthatja magátAz Aegon Help balesetbiztosítás tartalmaz életbiztosítás típusú kockázati elemeket is, melyek esetében nincs szükség előzetes orvosi vizsgálatra vagy egészségügyi kockázatelbírálásra.

 Újszerű kockázatokra is védelmet nyújt
Újszerű kockázatokra is védelmet nyújtA hagyományos elemek mellett olyan speciális kockázatokat talál ebben a balesetbiztosításban, mint például a szövődményes kullancscsípés, napégés. Ha balesetből eredően gyermekének szükségessé válik az elmaradt tanulmányok pótlása, vagy egy betegség esetén második orvosi szakvéleményt szeretne kérni, ezekre a helyzetekre is megoldást nyújtunk.
Egyénileg és családi változatban is megköthető

Egyénileg és családi változatban is megköthetőCsaládok esetében akár 6 személy kedvezményes biztosítására is lehetőség van, de a biztosítás egy biztosítottra is megköthető. Évente egyszer (évfordulókor) lehetősége van a biztosításba bevont személyek, vagy a szolgáltatások módosítására is.

Külföldön is védve lesz
Külföldön is védve leszKülföldi tartózkodása során sem kell aggódnia, mert a legtöbb kockázati elem esetében a biztosítás a világ bármely pontján érvényes. Kivétel ez alól a felelősségbiztosítás és a rablás biztosítási események, amelyeknek területi hatálya az Európai Unió tagállamai.

Ne csak a szerencsében bízzon! Kössön balesetbiztosítást, óvja magát és szeretteit!

Balesetbiztosítás kalkulátor >>

További információért kérjük, olvassa el a szabályzatot >>

Eltérő balesetbiztosítási védelemre van szüksége egy családnak, más igényei vannak egy üzletembernek, más veszélynek van kitéve egy hivatásos sofőr, vagy a Z generáció, ezért balesetbiztosításunkat a különféle élethelyzetek eltérő igényeinek megfelelően alakítottuk ki.

Sofőr balesetbiztosítás

Ha Ön hivatásos sofőr, vagy csak a napi teendők miatt ül sokat az autójában, akkor különösen fontos lehet a balesetbiztosítás. Bármennyire is rutinos vezető, gyakran mások hibájából történik a közlekedési baleset. A sokat vezetők számára kialakított csomagjainkban leginkább a baleseti és a közlekedési balesetekhez kapcsolódó szolgáltatások kaptak hangsúlyt. A legolcsóbb csomag egy 30 éves személy számára már havi 988 Ft/hótól megköthető.

Gyerek balesetbiztosítás

A gyerekek életkorukból adódóan rosszabbul mérhetnek fel egy közlekedési helyzetet, de az iskolában vagy sportolás közben is megtörténhet velük a baj. Fontosnak tartjuk a baleseti kockázatok mellett az elmaradt tanulmányok pótlásának támogatását is, hiszen, ha baleset miatt hosszabb ideig hiányoznak az iskolából, költséges magántanárra lehet szükség a lemaradás behozásához. Egy 6 éves gyermek számára már havi 732 Ft/hótól talál biztosítást.

Family balesetbiztosítás

A család mindennapi örömeink forrása, óriási kincs, melyet védeni kell. A családok számára kínált balesetbiztosításnál fontos hangsúly van a leggyakoribb baleseti elemeken, de belekerült a csomagba a baleseti eredetű keresőképtelenség is, (ha a biztosított kereső családtag baleset miatt kiesik a munkából) valamint a gyerekek számára fontos elmaradt tanulmányok pótlása. A családi módozatban maximum 6 személyre lehet biztosítást kötni, egy átlagos 4 fős család (40 éves főbiztosítottra és 38, 10 és 8 éves társbiztosítottakra) biztosítás elérhető már havi 1711 Ft/hótól.

Business+ balesetbiztosítás

Az üzletemberek stresszes és rohanó életmódjukból adódóan számos veszélyhelyzetnek vannak kitéve, így nagyobb az esélye is egy nem várt baj bekövetkezésének. A számukra kínált biztosításnál mind a szolgáltatások számát, mind a térítési limiteket tekintve igyekeztünk maximalizálni a biztosítás általnyújtott védelmet, olyan speciális elemekkel, mint a rablás vagy a második orvosi szakvélemény. Mindez egy 35 éves személy esetében már havi 2738Ft/hótól elérhető.

50+ Senior balesetbiztosítás

Igaz, a baj bárkivel megtörténhet, de sajnos az idős embereknél életkorukból vagy megromlott egészségi állapotukból adódóan ez nagyobb eséllyel bekövetkezhet. Ezért mi gondoltunk az idősebb korosztályra is, és összeállítottunk számukra azt a csomagot, mely elsősorban baleseti és egészségügyi elemekre helyezi a hangsúlyt, ráadásul előzetes egészségügyi kockázatelbírálás nélkül lehet a szerződést megkötni. A legolcsóbb senior balesetbiztosítás egy 55 éves embernek már havi 2495 Ft-tól elérhető.

Z generáció balesetbiztosítás

Az ún. "Z generáció" tagjai, vagyis az 1990-es évek végén, vagy az után születettek egyre inkább felgyorsult életet élnek, és állandóan mozgásban vannak. Számukra olyan csomagot alakítottunk ki, melyben a baleseti védelem mellett megtalálható elem például az elmaradt tanulmányok pótlása, a szövődményes kullancscsípésből eredő térítés vagy akár a személyi okmányok pótlása. Így a fiatalok életmódjához igazodva akár a nyári fesztiválszezonban is jól jöhet ez a balesetbiztosítás, mely egy 16 éves fiatalra elérhető már havi 1091 Ft/hótól.

Balesetbiztosításához kapcsolódó szolgáltatási igényét a megfelelő bejelentő kitöltésével jelentheti be.

 

A nyomtatványok megjelenítése és kinyomtatása az AdobeReader program segítségével lehetséges, melyet szükség esetén az alábbi helyről tölthet le. A letöltéshez kérjük, kattintson a képre: adobe.szerk_

Kérjük, hogy az adatlapokat nyomtatott nagy betűkkel töltse ki, és a szükséges dokumentumokkal együtt küldje el a következő címre: AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. Országos Kárrendezési Központ 9701 Szombathely Pf. 63

Ha műtéti szolgáltatási igénye van, akkor az elvégzett beavatkozás besorolását itt tekintheti meg.

Kérjük, hogy szolgáltatási igényével kapcsolatos esetleges további kérdéseivel hívja Információs Vonalunkat Magyarországról a +36-1-477-4800-as, és külföldről is a +36-1-477-4800-as telefonszámon. Kollégáink munkanapokon 8.00 és 18.00 óra között fogadják hívását, ettől eltérő időpontban üzenetrögzítő áll rendelkezésére.


Ossza meg az ismerőseivel!
Az oldal utolsó módosításának dátuma: 2018. július 5.

Email küldése
X