Értékesítési pontok


Irodáink nyitvatartása

Nyitva tartó irodáinkban az alábbi egészségmegóvó intézkedéseket vezettük be:

  • Maszk viselése kötelező.
  • Egy időben annyi ügyfél tartózkodhat az irodában, ahány ügyintéző van.
  • Csak olyan ügyfél menjen be személyesen ügyet intézni, aki nem lázas, nem mutat influenza-szerű tüneteket, és nem járt külföldön az utóbbi két hétben.
  • Tartjuk az 1 méteres távolságot, és üdvözléskor a kézfogást mellőzzük.

Értékesítési pontok az Ön közelében

uszi_markerÜgyfélszolgálati iroda

Ügyfélszolgálati irodáinkban munkatársaink teljes körű tájékoztatást nyújtanak biztosítási, nyugdíjpénztári termékeinkről, valamint segítenek kiválasztani az Ön igényeinek leginkább megfelelő szerződéseket. A választott biztosítást helyben megkötheti, és annak első díját bankkártyával befizetheti. Kollégáink részletes választ adnak szerződésével kapcsolatos kérdéseire, fogadják kárbejelentését és szolgáltatási igényét, valamint adat- és szerződésmódosítási kérését is teljesítik. Utazásához helyben kiadják Önnek a zöldkártyát, hátralékának rendezéséhez a befizetési csekket, azonban díjelmaradását irodánkban bankkártyával is kiegyenlítheti.

default_markerKiemelt értékesítési pont

Kiemelt értékesítési pontjainkon üzleti partnereink teljes körű tájékoztatást nyújtanak biztosítási, nyugdíjpénztári termékeinkről, valamint segítenek kiválasztani az Ön igényeinek leginkább megfelelő szerződéseket. A választott biztosítást helyben megkötheti és annak első díját bankkártyával befizetheti . Megbízott partnereink választ adnak biztosítási szerződésével kapcsolatos kérdéseire, fogadják kárbejelentését és szolgáltatási igényét, valamint adat- és szerződésmódosítási kérését. Utazásához helyben kiadják Önnek a zöldkártyát.

default_marker Értékesítési Pont

Értékesítési pontjainkon üzleti partnereink tájékoztatást nyújtanak biztosítási, nyugdíjpénztári és termékeinkről, valamint segítenek kiválasztani az Ön igényeinek leginkább megfelelő szerződéseket. A választott szerződést helyben megkötheti, és biztosítási kárbejelentését és szolgáltatási igényét, valamint adat- és szerződésmódosítási kérését is jelezheti.

 

Online ügyfélszolgálat

Belépek a fiókomba
Regisztráció | Elfelejtett jelszó