Vállalati biztosítások

Csoportos Elet Es Balaesetbiztositas

Csoportos élet- és balesetbiztosítások

Ezt a rugalmas biztosítási formát a vállalatok mellett egyéb szervezetek, egyesületek, sportkörök, valamint klubok is kínálhatják tagjaiknak.  A baleset- és betegségbiztosítási elemek tetszés szerint kombinálhatóak.
Csoportos élet- és balesetbiztosítások

Vagyon Es Felelossegbiztositas

Vagyon és felelősségbiztosítások

A tűz és elemi károk biztosítása mellett olyan kiegészítő biztosítások is választhatók ügyfeleink részére, amelyek a biztosítható vagyoni kockázatok szinte teljes körére fedezetet nyújtanak.

Vagyon és felelősségbiztosítások

 

Epitesi Es Szerelesi Biztositas

Építési- és szerelésbiztosítás

Az építési és szerelési tevékenységek szinte teljes kockázati körére kiterjedő biztosítás, mely kiterjedhet a beruházók, kivitelezők és alvállalkozóik összességére egyaránt.

Építési- és szerelésbiztosítás

Technikai Biztositas

Technikai biztosítások

Az olyan speciális kockázatok okozta károk fedezetére ajánljuk technikai biztosítási termékünket, amelyek kezelésére az általános biztosítási gyakorlat nem nyúljt kielégítő megoldást.

Technikai biztosítások

 

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy 2020. június 1-ét követően társaságunk kezeli a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt-nél létrejött vállalati vagyon, flotta és szállítmányozási biztosításokat.
Ha biztosításával kapcsolatban kérdése van, vagy kárbejelentést szeretne tenni, a vagyonportal.aegon.hu, illetve a cargoportal.aegon.hu oldalakon, továbbá az ott található elérhetőségeken állunk rendelkezésére.