Nyugdíjbiztosítás

Ingyenes kalkuláció

Számolja ki, hány millió forint gyűlne Önnek össze!  

Miért válassza az Aegon Relax Plusz nyugdíjbiztosítást?

Ahogy az emberek többsége, valószínűleg Ön is nyugodt, pihenéssel, de élményekkel teli időszakként képzeli el nyugdíjas éveit. A majdani nyugalom alapja a kiegyensúlyozott, biztos anyagi háttér. A gazdasági és demográfiai mutatók alapján az látható, hogy pihenéssel eltölteni kívánt évtizedek anyagi biztonsága érdekében a majdani állami nyugdíjat érdemes saját megtakarítással kiegészíteni.

Ehhez nyújt lehetőséget az Aegon Relax Plusz nyugdíjbiztosítás, amely a megtakarítási lehetőség mellett életbiztosítási védelmet is nyújt.

Az Aegon Relax Plusz nyugdíjbiztosítás előnyei

  • Élhet a nyugdíjbiztosítások 20%-os adójóváírási lehetőségével, mellyel évente legfeljebb 130 000 forinttal gyarapíthatja megtakarítását.
  • Minél korábban indítja el nyugdíjbiztosítását, várhatóan annál nagyobb összeggel egészítheti ki nyugdíját. Az Aegon Relax Plusz segítségével már 18 éves korban elindítható az öngondoskodás.
  • Ugyanakkor egészen 60 éves koráig megkötheti a nyugdíjbiztosítást kihasználva az adóvisszatérítést.
  • Választható hagyományos megtakarítási, vagy befektetési egységekhez kötött megtakarítási forma
  • Amennyiben magasabb, kiterjedtebb biztosítási védelmet szeretne, igényei szerint kiegészítő biztosításokkal bővítheti szerződését.

Számolja ki, hány millió forint gyűlne Önnek össze!

Nyugdíjbiztosítás kalkulátor >>

adovissza-16Van Aegon nyugdíjbiztosítása?

Bizonyára tudja, hogy a nyugdíjbiztosítására befizetett díjak legfeljebb 20%-át visszaigényelheti adójából.
Használja ki maximálisan az adó-visszatérítés lehetőségét, és növelje akár 130 ezer Ft "extra hozammal" nyugdíj-megtakarítását!

Hogyan tehet szert nagyobb adó-visszatérítésre?

Ha úgynevezett rendkívüli díjat, azaz a rendszeresen fizetett díjakon felüli plusz összeget utal át nyugdíjbiztosítására, tovább növelheti az adó-visszatérítés mértékét. Így nagyobb összeggel egészítheti ki leendő nyugdíját.

Érdekelnek a részletek >>

További termékünk:

Aegon Prémium nyugdíjbiztosítások

Ideális választást jelentenek az Aegon Prémium nyugdíjbiztosítási termékei, hiszen a konstrukciók 8 alapkezelő eszközalapjait tartalmazzák. Biztosítsa Ön is nyugdíjas évei életszínvonalát, melyhez 20% adójóváírást vehet igénybe.

Az Aegon Relax Plusz nyugdíjbiztosítás Ön előtt is nyitva áll, amennyiben

  • legalább 18, de legfeljebb 60 éves;
  • saját jogon nem nyugdíjas;
  • megváltozott munkaképességhez kapcsolódó ellátásban (így különösen, de nem kizárólagosan: rehabilitációs vagy rokkantsági ellátásban) nem részesül, illetve ennek megállapítása nincs folyamatban;
  • szerződéskötéskor az érvényes jogszabályokban meghatározott öregségi nyugdíjkorhatár eléréséig még legalább 5 teljes éve van hátra.

Kiszámítható, biztonságos befektetési háttér

Ha a kiegyensúlyozott nyugdíjas évekhez egy biztonságos befektetési hátteret keres, a hagyományos megtakarítási formát érdemes választania, így megtakarításánál mi viseljük a befektetési kockázatot. Garantáljuk, hogy a biztosításban kezelt tőkén évi 1%-os hozamot, és a fölött elért többlethozam 100%-át is jóváírjuk a szerződésén.

Újszerű, szakértők által menedzselt megtakarítási háttér

Ha a hosszú távon, várhatóan magasabb hozam érdekében hajlandó kockázatot vállalni, érdemes a befektetési egységekhez kötött megtakarítási formát választania. Ehhez nem kell Önnek figyelnie a pénzügyi híreket, mert szakértőink menedzselik megtakarítását. Az Ön anyagi biztonságát szem előtt tartva a várható kockázatokat a biztosítási tartam végéhez közeledve folyamatosan csökkentik, ezzel nagyobb biztonságban tudhatja az évek során felhalmozott nyugdíj-megtakarítását.

Felhívjuk azonban a figyelmét, hogy ennél a megtakarítási formánál a befektetési kockázatot Ön vállalja, a biztosító sem tőke-, sem hozamgaranciát nem vállal a megtakarításra.

 

Próbálja ki interaktív nyugdíjbiztosítási kalkulátorunkat:

www.nyugdijkalkulator.aegon.hu

Nézze meg Egon találkozását időskori Énjével!

Nyomtatványok, nyilatkozatok


Szerződéskötéshez kapcsolódó dokumentumok - hagyományos nyugdíjbiztosítás:


Szerződéskötéshez kapcsolódó dokumentumok - befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás:


Általános ügyintézéshez kapcsolódó dokumentumok:


Szolgáltatási igénybejelentéshez kapcsolódó dokumentumok:

Betegségbiztosítások:

Balesetbiztosítások:

Személybiztosítások:


Ossza meg az ismerőseivel!
Az oldal utolsó módosításának dátuma: 2018. július 2.

Email küldése
X