Nyugdíjbiztosítás - 20 %-os állami támogatással

 • Adóvisszatérítés, 20%-os adójóváírással
 • Ügyfélbónusz
 

Kössön nyugdíjbiztosítást és használja ki
az évi max. 130.000 Ft-os adójóváírást!

Fektessen nyugdíjas éveibe, kezdje el még ma!

Önnek már van Aegon Nyugdíjbiztosítása?
Tudjon meg többet az adó-visszatérítés feltételeiről!

Ahogy az emberek többsége, valószínűleg Ön is nyugodt, pihenéssel, de élményekkel teli időszakként képzeli el nyugdíjas éveit. A majdani nyugalom alapja a kiegyensúlyozott, biztos anyagi háttér. A gazdasági és demográfiai mutatók alapján az látható, hogy pihenéssel eltölteni kívánt évtizedek anyagi biztonsága érdekében a majdani állami nyugdíjat érdemes saját megtakarítással kiegészíteni.

 • 20%-os adójóváírás, max. évi 130.000 forintig
 • Ügyfélbónusz
 • A díjfizetés szüneteltethető, a megtakarítás örökölhető, Öntől el nem vehető

Választható termékeink:

 • Aegon Relax Bázis Nyugdíjbiztosítás: hagyományos, garantált 1% hozamú
 • Aegon Relax Plusz Nyugdíjbiztostás: szakértők által menedzselt, befektetési egységekhez kötött (unit-linked)

nyugdíjbiztosítás

 

 

Annak érdekében, hogy ügyfeleinket még nagyobb biztonságban tudhassuk, Társaságunk ingyenes, 1 000 000 Ft szolgáltatási összegű, közlekedési baleseti halálra kiterjedő kiegészítő biztosítási fedezetet nyújt a (fő)biztosított személy részére. Az ingyenes kiegészítő biztosítás szerződése első évfordulójáig érvényes.

Mennyi fog összegyűlni nyugdíjas éveire?

Készítettünk Önnek pár szemléltető példaszámítást, amiből megtudhatja,
mekkora összeg gyűlhet össze nyugdíjba vonulásának napjáig.

 

Péter (53) és Andrea (50)

Péter és Andrea középkorú pár. Az Aegon nyugdíjbiztosítását választva mindketten 20.000-20.000 forintot tesznek félre havonta. Péternek 2032-ben várhatóan így 3 193 587 Ft, míg Andreának 2035-ben 4.006.048 Ft lejárati összege lesz a nyugdíjazásának napján. 2%-os feltételezett hozammal az összeg kettőjüknek összesen, akár 7 199 635‬ Ft is lehet.

 

Kálmán (38)

Kálmán sikeres vállalkozó, nyugdíjas korában sem szeretne megszokott életszínvonaláról lemondani. Nyugdíjbiztosítására havonta 50.000 forintot tud szánni, így nyugdíjazásának napján garantált hozam esetén 17 079 706 Ft iis lehet a megtakarítása. 3%-os becsült hozammal az összeg akár 22 089 365 Ft is lehet.

 

Fontos, hogy a fenti példák csak a nyugdíjbiztosítás lejárati összegeinek alakulását szemléltetik, és a kalkulációk 2%-os értékkövetéssel készültek. Kérjük, vegye fel tanácsadó kollégánkkal a kapcsolatot a pontos kalkuláláshoz. Az összegek különböző feltételezések (például indexálás mértéke, hozam-feltételezés, jogi környezet változatlansága, stb.) mellett érvényesek. Ezektől a feltételezésektől a tényleges adatok eltérhetnek, és ekkor a becsült értékek sem maradnak érvényben. A becsült értékek csupán iránymutatásként szolgálnak, elősegíti a könnyebb pénzügyi tervezést.

nyugdíjbiztosítás akció

A jövőt mi sem ismerjük, de tudjuk, hogyan készülhet fel rá! Ne feledje, most boldog jelent is adunk ajándékba.

Érdeklődöm

Hallgasson Ön is elégedett ügyfeleinkre!

Garantált hozam vagy szakértők által menedzselt megtakarítási háttér

 

Ha hosszú távon, várhatóan a garantált 1%-os hozamnál magasabb hozamot szeretne elérni, és ennek érdekében hajlandó kockázatot vállalni, érdemes a befektetési egységekhez kötött megtakarítási formát választania. Ebben az esetben sem kell Önnek figyelnie a pénzügyi híreket, nem kell Önnek pénzügyi döntéseket hoznia hétről-hétre, mert szakértőink menedzselik megtakarítását. Az Ön anyagi biztonságát szem előtt tartva a várható kockázatokat a biztosítási tartam végéhez közeledve folyamatosan csökkentik, ezzel nagyobb biztonságban tudhatja az évek során felhalmozott nyugdíj-megtakarítását.

 

Garantált hozam vagy szakértők által menedzselt megtakarítási háttér

Aegon Relax Bázis

Kiszámítható, biztonságos befektetési háttér
Garantált hozam
1%-os hozam a tartam végéig
20%-os adójóváírás
Nincs befektetési kockázat
100% többlethozam jóváírás

Érdeklődöm

Aegon Relax Plusz

Szakértők által menedzselt befektetési háttér
Nincs garantált hozam
Várhatóan 1%-nál magasabb hozam
20%-os adójóváírás
Van befektetési kockázat
Konzervatív és dinamikus befektetési program

Érdeklődöm

 

Aegon Prémium nyugdíjbiztosítások

Aegon Prémium nyugdíjbiztosítások

Ideális választást jelentenek az Aegon Prémium nyugdíjbiztosítási termékei, hiszen a konstrukciók 8 alapkezelő eszközalapjait tartalmazzák. Biztosítsa Ön is nyugdíjas évei életszínvonalát, melyhez 20% adójóváírást vehet igénybe.

Aegon Prémium nyugdíjbiztosítások

Gyakran Ismételt Kérdések

Kérdése van? Olvassa el az ügyfeleink által feltett tipikus kérdéseket.
Azonnal választ szeretne kapni a kérdésére?

 

Az Aegon Relax Bázis rendszeres díjfizetésű, garantált hozamot nyújtó, úgynevezett hagyományos nyugdíjbiztosítás. Az Aegon Relax Plusz egy rendszeres díjfizetésű, befektetési egységekhez kötött, úgynevezett unit-linked nyugdíjbiztosítás. Mindkét biztosítás nyugdíj-megtakarításra és életbiztosítási védelemre egyaránt alkalmas.

 • Nyugdíj-megtakarítás: Mert rendszeres díjfizetéssel előre tud takarékoskodni nyugdíjas éveire
 • Életbiztosítási védelem: A nyugdíjbiztosítás tartalmaz rokkantsági és halálesetre vonatkozó alapszolgáltatást.
 • Az Ön szerződése tartalmaz a szerződése első évfordulójáig egy 1.000.000 Ft összegű, közlekedési baleseti halálra szóló biztosítást, amely ingyenes.

 • A biztosítási díjat rendszeresen szükséges fizetni, mert különben megszűnhet a szerződése, ami komoly pénzügyi veszteséggel is jár.
 • A díjat az Ön által választott gyakoriság szerint (havonta, negyedévente, félévente, évente) kell fizetnie. A fizetendő díj a választott gyakoriság szerinti 1. napon esedékes (pl. havi díjfizetés esetén a hónap első napján).

 • A befizetésből levonjuk a választott biztosítási védelem díját, illetve a szerződés fenntartásához szükséges költségeket. A biztosítását érintő költséglevonásokról az Általános személybiztosítási feltételekben, illetve a Függelékben olvashat, míg a szerződését érintő teljes költségterhelést a TKM tájékoztató mutatja be.
 • A fennmaradó díjrészt – az esetleges adó-visszatérítéssel együtt – a szerződéshez tartozó számlákon tartjuk nyilván és kezeljük. Erről bővebben az Általános személybiztosítási feltételek „Nyilvántartási számlák” fejezetében tájékozódhat.

 • Amikor betölti a szerződéskötéskor érvényes nyugdíjkorhatárt, nyugdíjbiztosítása lejár, és a megtakarítási számlák (saját befizetések, adó-visszatérítések) hozammal növelt együttes értékét fizetjük ki Önnek. A Függelékben meghatározott tartamú és díjú szerződések esetén egyszeri ügyfélbónusz is növeli a lejárati kifizetést, melynek nagysága a tartam alatt fizetett legalacsonyabb havi díj 12-szerese.
 • Ha az öregségi nyugdíjkorhatár előtt vonul nyugdíjba, akkor ugyancsak a megtakarítási számlák együttes értékét kapja meg.
 • Haláleset bekövetkezésekor a megtakarítási számlák együttes értékén felül a haláleseti biztosítási összeget is kifizetjük az örökösöknek, vagy a megjelölt kedvezményezett(ek)nek (feltéve, hogy a szerződésben van plusz haláleseti biztosítási összeg). A szerződés első egy évében bekövetkezett közlekedési baleset miatti halálesetnél ehhez hozzáadódik még 1.000.000 forint.
 • Ha rokkantság miatt szűnik meg a szerződés, akkor a megtakarítási számlák együttes értékét fizeti ki a Biztosító. Amennyiben a nyugdíjbiztosítást rokkantságra szóló plusz védelemmel kötötte, akkor 70%-ot meghaladó rokkantság esetén a biztosítási összegre is jogosult lesz.

 • Amennyiben a szerződés haláleseti és rokkantságra szóló plusz védelemmel jött létre, a szerződéskötést követő fél éven belül csak balesetből eredő halál és rokkantság esetén fizetjük ki a biztosítási összeget.
 • Ha nyugdíjszerződését további élet-, baleset- és egészségbiztosítási elemmel bővíti, akkor az egészségi állapotával összefüggésben is a valóságnak megfelelő adatokat kell megadnia. Ellenkező esetben – ha pl. egy elhallgatott betegség miatt igényel szolgáltatást – nem fizet a Biztosító.

A Biztosító kockázatviselése nem terjed ki pl. a következő esetekre, helyzetekre:

 • öncsonkítás, két éven belüli öngyilkosság,
 • harci események, terrorcselekmények,
 • sportversenyeken, edzésen szerzett sérülés, extrém sporttevékenység,
 • nem menetrendszerű személyszállító repülés, stb.

Részletesen ezen a linken tájékozódhat.

Az idő dolgozhat Önnek és Ön ellen is!

Az idő dolgozhat Önnek és Ön ellen is!

Ha Ön Aegon nyugdíjbiztosítást köt, akkor az elért hozamok 100%-át Önnek jóváírjuk. Minden következő évben az azt megelőző évek befizetéseinket és jóváírt hozamokkal növelt megtakarításán írjuk jóvá az újabb hozamokat. Így – mint a kamatos kamatok esetén – minél korábban kezd el félretenni, annál nagyobb összeg gyűlhet össze nyugdíjazásának napjáig. Egy szó mint száz, nem érdemes halogatni a döntést.

A Nyugdíjbiztosítás dokumentumai

Dokumentumok és ügyintézés

A biztosításhoz tartozó dokumentumokat, tájékoztatókat itt érheti el.

A biztosításhoz kapcsolódó ügyintézési lehetőségekért kérjük, hogy ezt az oldalunkat látogassa meg.