Online utasbiztosítás 2018-ban is

Ne utazzon külföldre utasbiztosítás nélkül!

Mindenki máshogy szeret utazni, és mindenkinek más lehet fontos az utazás során. Válasszon szükségleteinek, úti céljának és pénztárcájának is megfelelő utasbiztosítási csomagjaink közül.

Indulás előtt kössön utasbiztosítást egyszerűen, gyorsan, online!

Utasbiztosítás kalkulátor

 

CASCO biztosítás

CASCO biztosítás az Ön egyéni igényei alapján! Gyermek és partnerkedvezményünkkel még tovább csökkentheti amúgy is igen kedvező díjainkat!

CASCO biztosítás kalkulátor

Lakásbiztosítás

Válasszon pénztárcájának és igényeinek megfelelően lakásbiztosítási csomagjaink közül, kösse meg pár perc alatt, kényelmesen, online!

Lakásbiztosítás kalkulátor

Balesetbiztosítás

Szinte minden nap vezet? Aki nap mint nap autóval közlekedik, minden nap ki van téve a balesetveszélynek, hiszen bármennyire is jól vezet, mások hibájából is történhet tragédia.

Balesetbiztosítás kalkulátor

Kötelező biztosítás

Napjainkban minden fillér számít, valamint a megbízhatóság is egyre nagyobb értéket képvisel. Miért ne kötné meg kötelezőjét, a két előnyt egyszerre kínáló helyen?

Kötelező biztosítás kalkulátor

Kisállat-biztosítás

Az Ön orvosi költségeit társadalombiztosítása fedezi, kedvencét bízza ránk! Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő csomagot már napi 18 Ft-tól!

Kisállat-biztosítás kalkulátor

Aegon RetróCSÉB kockázati élet- és egészségbiztosítás

Miközben körültekintően alakítja saját és családja életét, olyan nem várt események is adódhatnak, melyek jelentős anyagi áldozatot kívánnak Öntől.

Online kockázati életbiztosítás kalkulátor