Síbiztosítás

Ingyenes kalkuláció

Számolja ki most Síbiztosításának díját!  
 
Kalkuláljon most >>

Kössön online Szlalom-Platina csomagot 5.000 Ft felett és 50 faktoros Dr. Kelen napkrémet kap ajándékba!

Kedvezmény
Gyermekek részére féláron!A 14 éven aluli gyerekek napidíja fele a felnőttekének, ugyanakkor a szolgáltatási limitek nem feleződnek.
síbiztositas
Sífelszerelése is biztonságban leszNem kell aggódnia, nyugodtan pihenhet a hüttében, hagyhatja sífelszerelését a megfelelően őrzött tárolóban, a biztosító lopás esetén megtéríti kárát.
Nem csak síeléshez!Nem csak síelés, hanem a hódeszkázás vagy korcsolyázás közben bekövetkezett balesetek esetén is segítséget nyújtunk.
sibiztositas
Szükséges esetben megszervezzük a mentést és kórházba szállítástde sor kerülhet helikopteres és hegyi mentésre a limitösszegig már a legolcsóbb csomagban is. Ez Önnek akár több százezer forintba is kerülne.
Család
Családi és csoportos kedvezmény Akár 20% kedvezményt kaphat, ha családosan vagy min. 10 fős csoporttal utazik.
Akár az utolsó pillanatban indulás előtt Síbiztosításunkat online kötheti, a kötvényt e-mailben küldjük, fizetnie bankkártyával kell, így akár az elutazás előtti estén is megkötheti a biztosítását.
sibiztositas
Ha Ön okoz kárt is segítünk Biztosításunk felelősségbiztosítást is tartalmaz, így az Ön által másoknak okozott károk enyhítésében és megtérítésében is kap segítséget (pl. ha síbalesetet okoz).
Legyen biztonságban az autója is!A magyarok döntő többsége személygépkocsival utazik síelni, válassza a gépjármű kiegészítőt most nagyon kedvező díjon!

Síbiztosítás kalkulátor

"Indítsd a síszezont Dr. Kelen napkrémmel" akció és nyereményjáték szabályzata

Kárt szeretne bejelenteni? Hívja az éjjel-nappal hívható utasbiztosítási segítségnyújtó vonalunkat:

+36 1 477 4900

Szabályzatok, feltételek

 

Az 5%-ra jogosító utasbiztosítás kupon letöltése és felhasználásának feltételei itt találhatók >>

 

Kárt szeretne bejelenteni? Hívja az éjjel-nappal hívható utasbiztosítási segítségnyújtó vonalunkat:

+36 1 477 4900

Sífelszerelés biztosítás >>

Biztosítsa sífelszerelését egész évre! Biztosításunkat minden síelőnek ajánljuk, aki saját sífelszereléssel rendelkezik és egy év alatt több alkalommal is síel, akár belföldön, akár külföldön. A biztosítás megtéríti a sífelszerelésben keletkezett károkat (akár a lopásból eredő kárt is) és emellett balesetbiztosítási szolgáltatást is tartalmaz.

 

 

Aegon Világlátó biztosítás >>

Egy külföldön felmerülő váratlan baleset, betegség vagy poggyászkár teljesen tönkreteheti nyaralását. Miért kockáztatná a várva várt vakációt?
Mindenki máshogy szeret utazni, és mindenkinek más lehet fontos az utazás során. Válasszon szükségleteinek, úti céljának és pénztárcájának is megfelelő utasbiztosítási csomagjaink közül.


Ossza meg az ismerőseivel!
Az oldal utolsó módosításának dátuma: 2018. február 22.

Email küldése
X