Utasbiztosítás online 2018


Utasbiztosítás kalkulátor

Mennyibe fog kerülni az utasbiztosítás? Mutatunk pár példát:

1. Két felnőtt és két 14 éven aluli gyermek részére, 7 nap Horvátország úti céllal már 12.900 Ft -ért elérhető!

2. Két fő részére 7 napos spanyolországi utazás esetén már 9920 Ft -tól megköthető!

3. Négy fős baráti társaság részére, 7 napos olaszországi nyaralás esetén már 19.840 Ft-tól megköthető!

Utasbiztosítás – megtörtént esetek

Vakbélgyulladás Törökországban Középkorú ügyfelünk nyaralás közben vakbélgyulladást kapott. Mentővel kórházba szállították, megműtötték, ezt követően 4 napos kórházi kezelésre szorult. Miután kiengedték a kórházból tervezetten, repülővel haza tudott utazni.
Orvosaink folyamatosan tartották a kapcsolatot a török kezelőorvosokkal, a kezeléseket véleményezték, emellett a szükséges információkkal ellátták ügyfelünket. Az úr itthon lévő rokonait folyamatosan tájékoztatták ügyfél állapotáról, megnyugtatták az aggódó rokonságot.
Költségek:
  • Mentő+műtét+kórházi kezelés: 6551.71 EUR (2.066.788.- Ft)
Egy külföldön felmerülő váratlan betegség teljesen tönkreteheti nyaralását. Mindig rendelkezésére állunk, ha szüksége van ránk!
Motorbaleset Thaiföldön Fiatal ügyfelünk bérelt robogóval balesetet szenvedett Thaiföldön. Felületi horzsolásos sérülései mellett lábfeje is súlyosabban sérült. Az orvosi ügyeleten nem tudták ellátni penicillin érzékenysége miatt, ezért átszállították Koh Samui szigetére, mivel ott volt legközelebb megfelelően felszerelt kórház. Sebeit ellátták, egy napot benntartották a kórházban megfigyelésre.
Kint tartózkodása alatt még két alkalommal kellett visszamennie kötözésre, ezen kezelések költségeit is fedeztük. Orvosaink folyamatos kapcsolatban voltak a thai orvosokkal, a tervezett kezeléseket orvosaink véleményezték.
Költségek:
  • A betegszállítás és az első kezelés költségei: 42.600 THB (thai baht) 329.236 Ft
  • A további ellátás, kötözés költségei: 39.882 THB, 308.230 Ft
Összesen 82.482 THB, azaz 647.186 Ft költséget fizettünk. Az Aegon nem hagyja egyedül a bajban!
Epilepsziás roham Svájcban Fiatal hölgy ügyfelünknek korábban nem volt ilyen jellegű megbetegedése, panasza, svájci nyaralás során lépett fel életében először epilepsziás roham. Mentővel kórházba szállították, EEG és MRI vizsgálatokat végeztek, gyógyszeres kezelését megkezdték, majd egy napos megfigyelés után kiengedték a kórházból.
Ezt követően még egy alkalommal vissza kellett mennie kontrollvizsgálatra, majd autóval utasként hazautazott, eközben orvosaink folyamatosan tartották vele telefonon a kapcsolatot.
Költségek:
  • Mentő a kórházba: 850 CHF (245.523 Ft)
  • Kórházi kezelés, vizsgálatok: 2064.05 CHF (596.201 Ft)
  • Kontrollvizsgálat: 321 CHF (90.230 Ft)
Szerencsére a hölgy rendelkezett utasbiztosítással, így nem kellett közel 1 millió Ft-ot kifizetnie a külföldi ellátásért.

Van Európai Egészségbiztosítási kártyája?

Európai Egészségbiztosítási kártya
Tévhit, hogy egy külföldi utazáskor nincs szükség utasbiztosításra, ha van Európai Egészségbiztosítási Kártyája!
A kártya hasznos, de nem helyettesíti az utasbiztosítás. A kártya nem téríti például a poggyászkárt, a sürgősségi fogászati ellátást, nincs asszisztencia, jogvédelem- illetve tolmács szolgáltatás, nem tartalmaz felelősségbiztosítást sem.

Utasbiztosítás kalkulátor >>

Ossza meg az ismerőseivel!
Az oldal utolsó módosításának dátuma: 2018. augusztus 3.

Email küldése
X