Lakásbiztosítás

Ingyenes kalkuláció

Számolja ki most Aegon lakábiztosításának díját!  

Még nincs Aegon lakásbiztosítása? Válassza a piacvezető lakásbiztosítót, kössön nálunk biztosítást otthonára!

Úgy csökkentheti a díjat, hogy a minőségből nem kell engednie! Az Aegon minőség megfizethető. Használja kalkulátor programunkat, maximalizálja kedvezményeit és csökkentse díját akár 35% kedvezménnyel.

Megbízható háttér
Megbízható háttérAz Aegon-t a lakásbiztosítások tekintetében piacvezető biztosítóként eddig közel 1 millió háztartás választotta
Egyedi igényekre szabott lakásbiztosítás

Egyedi igényekre szabott lakásbiztosításNem kell szakértőnek lennie, többféle lakásbiztosítás csomagunk segítségével az Önnek leginkább megfelelőt kötheti meg

Gyors online díjfizetés
Gyors online díjfizetésOnline, kényelmesen megkötheti lakásbiztosítását, és bankkártyájával rögtön ki is fizetheti azt.

Díjmentes kalkuláció: személyre szabott ajánlat készítése >>

Nézze meg, miért érdemes ránk bíznia otthona biztosítási védelmét!

Kibővített lakásbiztosításunk a megszokottakhoz képest sok új eseményre is fedezetet nyújt,

például:

  • ha elreped a zuhanykabin, az akvárium
  • ha kár éri, vagy ellopják a kertibútort, grillsütőt, a biciklit
  • elhagyja a pénztárcáját, kulcsait
  • ha elromlik a hűtő...

Lakásbiztosításunk a biztosítási feltételek szerint még ezeknél is többféle esetben téríthet!

 

Elégedett ügyfeleink

Lakásbiztosítással rendelkező Ügyfeleinket kérdeztük, mennyire elégedettek az AEGON lakásbiztosítások kárrendezésével:

A kárrendezés nagyon gyors volt, nem gondoltam volna, hogy itthonról ilyen könnyen el lehet intézni. Azt hittem, hogy egy hónapos utánjárás után se lesz semmi. Szóval tökéletesen meg vagyok elégedve.

Farkas Ferenc

Gyors, korrekt, megbízható!!! Ennél nem kell több!

Üdvözlettel és köszönettel a munkájukat:

Benkó Krisztina

Még több elégedett lakásbiztosítási Ügyfél >>

 

Online kárbejelentés a korábban MKB / CIG-nél lévú új ügyfeleink részére >>

Tudta, hogy ingyenes online ügyfélszolgálatunkon gyorsabban és kényelmesebben megteheti kárbejelentését? Azonosított ügyfélként a szerződés alapadatainak megadásával nem kell bajlódnia,  a kárbejelentés feldolgozása pedig gyorsabban megtörténhet.
Regisztráció / Bejelentkezés >>

lakasdoktor1Szeretnénk felhívni a figyelmét, amennyiben lakásdoktor szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni a biztosítása alapján, azt a következő telefonszámon teheti meg: 06-1-52-52-737

  • Online kárbejelentésének fogadásáról automatikus visszajelzést adunk Önnek ezen a felületen. Kérjük jegyezze fel bejelentésének azonosítóját!
  • Ha az Ön által megadott információ nem elégséges ahhoz, hogy bejelentésével érdemben foglalkozzunk, akkor munkatársaink az adatok pontosítása érdekében visszahívják az Ön által megadott telefonszámon.
  • Amennyiben helyszíni szemle szükséges, kárszakértőnk 48 órán belül – de legkésőbb a kárbejelentést követő második munkanapon – telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot a szemle időpontjának egyeztetése céljából.
  • A helyszíni szemlét (és a szükséges iratok beérkezését) követően gondoskodunk a szerződésben vállalt szolgáltatás teljesítéséről.

Online lakásbiztosítási kárbejelentés indítása >>

 

Amennyiben Ön felelősségi kárt jelentett be, kérjük, nyomtassa ki a Felelősségelismerő nyilatkozatot, majd nyomtatott nagy betűkkel töltse ki, és a károkozóval írassa alá. A kitöltött nyomtatványt a helyszíni szemle során adja át kárszakértőnknek.

Ha Önnek ingósági kára is keletkezett, kérjük, nyomtassa ki az Ingósági kárbejelentőt, majd nyomtatott nagy betűkkel töltse ki. A kitöltött nyomtatványt a helyszíni szemle során adja át kárszakértőnknek.

Nemesfém kár esetén kérjük, nyomtassa ki a Nemesfémtárgy kárbejelentőt, majd nyomtatott nagy betűkkel töltse ki. A kitöltött nyomtatványt a helyszíni szemle során adja át kárszakértőnknek.

Kérdéseivel hívja Telefonos Ügyfélszolgálatunkat a +36-1-477-4800-as telefonszámon. Kollégáink hétfőn 8.00 és 20.00 óra között, keddtől-péntekig 8:00 és 18:00 óra között fogadják hívását, ettől eltérő időpontban üzenetrögzítő áll rendelkezésére.

DOKUMENTUMOK, NYOMTATVÁNYOK
Felelősségelismerő nyilatkozat
Ingósági kárbejelentő
Nemesfémtárgy kárbejelentő

Tudta, hogy Online ügyfélszolgálaton egyszerűen nyomon követheti lakásbiztosítási szerződése díjrendezettségét? Regisztráljon most, vagy jelentkezzen be itt

Csekk igénylés
Befizetési csekket honlapunkon vagy online ügyfélszolgálatunkon is igényelhet.

Szabályzatok

Lakás és Szabadidő Biztosítás Plusz szabályzat

Lakás és Szabadidő Biztosítás szabályzat

Családi biztosítás szabályzat

Családi Otthon Biztosítási (CSOB2000) szabályzat

Családi Otthon Biztosítási (CSOB I.) szabályzat

Globál lakásbiztosítás szabályzat

Otthon IV. lakásbiztosítás szabályzat

Aegon Praktika Társasház és Lakásszövetkezet Biztosítás szabályzat

MKB Családi Otthonbiztosítás szabályzat

MKB Mentsvár Társasház Biztosítás szabályzat

 

Nyomtatványok, nyilatkozatok

 

A MABISZ Lakásbiztosítási útmutató nem mintaszabályzat csak segítséget ad biztosítási fogalmak értelmezéséhez. Bármely konkrét kérdésben teljes eligazítást csak az Aegon Biztosítónál érvényesen kötött vagy javasolt szerződés feltételeinek ismerete nyújt.

 

 

Kapcsolódó oldalak

Hírek:


A 2014-es Ptk. változáshoz kapcsolódó nem vagyoni kár/sérelemdíj tájékoztató

Lakás és Szabadidő Biztosítás Plusz szabályzat változás

Tájékoztatjuk Lakás és Szabadidő Plusz lakásbiztosítási szerződéssel rendelkező ügyfeleinket, hogy a Vagyonbiztosítás különös feltételeinek VI.1.3. pontjában megfogalmazott villámcsapás biztosítási esemény meghatározását a 2013. február 1 után bekövetkező káreseményekre vonatkozóan, ügyfeleink számára kedvezően az alábbiakra cseréljük:

"Megtéríti a biztosító a biztosított vagyontárgyakba közvetlenül becsapódó villám romboló és gyújtó hatására bekövetkező károkat. A biztosító megtéríti a villámcsapás indukciós hatása által az elektromos berendezésekben, felszerelésekben okozott károkat is, ha a villám becsapódási helye a biztosított vagyontárgy 1000 méteres körzetében volt."

A változás a 2013. február 1. előtt kötött szerződésekre is érvényes.


Ossza meg az ismerőseivel!
Az oldal utolsó módosításának dátuma: 2017. december 14.

Email küldése
X