Technikai biztosítások

A vállalkozások tevékenységi körük gyakorlása során számos olyan kockázattal szembesülhetnek, amelyek kezelésére az általános biztosítási gyakorlat nem nyújt kielégítő megoldást. Az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. Vagyon Üzletága ezen speciális kockázatok okozta károk fedezetére ajánlja technikai biztosítási termékeit.

Gépek, berendezések részleges vagy teljes működésképtelenségét eredményező géptörésből, gépbalesetből származó károk fedezetére köthető a géptörés-biztosítás. A biztosított vállalkozási tevékenységében bekövetkezett, a géptörés-biztosításban foglalt biztosítási események (géptörés, gépbaleset) okozta üzemszünet következtében fellépő minden olyan többlet költséget megtérít a biztosító a géptörés-üzemszünet biztosítás keretében, amelyet – a szabályzatban foglalt kockázatokon belül – a vállalkozás az üzemszünet bekövetkezte nélkül kigazdálkodhatott volna.

Az elektromos berendezések és készülékek (számítógépek, laptopok, egyéb informatikai eszközök és kiegészítők) biztosítása magában foglalja a biztosított készülékek, berendezések, műszerek előre nem láthatóan, hirtelen bekövetkezett sérülés és megsemmisülés okozta olyan kárait, amelyek külső mechanikusan ható erőszak, meghatározott természeti csapások, betöréses lopás és rablás következtében állnak elő.

Vállalkozások és intézmények részére ajánlott biztosítási szolgáltatásaink részletes feltételeit a biztosítási termékek szabályzatai tartalmazzák. Indokolt esetben ügyfeleink speciális biztosítási igényeinek kielégítésére a szabályzatokban részletezett feltételektől eltérő, egyedi biztosítási szerződés köthető a szükséges kockázatelbírálást követően.

Az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. Vagyon Üzletága értékesítési hálózatán és központi egységein keresztül közvetlenül elérhető. Biztosítási tanácsadással, a biztosítási ajánlat tényleges igényekhez igazodó összeállításához adott szakmai segítséggel, széles körű vállalati és intézményi biztosítási szolgáltatásainkkal készséggel állunk jelenlegi és jövőbeni ügyfeleink rendelkezésére.

AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. Vagyon Üzletág
1091 Budapest, Üllői út 1.
Telefon: 06-1-477-4808   
Telefax: 476-5606
e-mail: vagyonuzletag@aegon.hu
Kárbejelentés esetén:

Telefon: 476-5605
Telefax: 476-5620
e-mail: vagyonkar@aegon.hu

2014.03.15-hatállyal a Ptk. módosítás miatt értékesítésből kivont,
korábbi szabályzatok:

Aegon Trend vagyonbiztosítási feltételek >>
Aegon Trend felelősségbiztosítási feltételek >>
Aegon Totál vagyonbiztosítás feltételek >>
Aegon Trend Basic vagyonbiztosítási feltételek >>
Aegon Trend Basic vagyon- és felelősségbiztosítási záradékok >>

2017.06.30-i hatállyal az értékesítésből kivont, korábbi szabályzatok:

Szerelés biztosítás (EAR) II.
Építés-Szerelés Biztosítás (CAR) II.
Aegon Trend II. vagyonbiztosítási feltételek
Aegon Trend II. felelősségbiztosítási feltételek
Aegon Totál II. vagyonbiztosítás feltételek
Aegon Trend Basic II. vagyonbiztosítási feltételek
Aegon Trend Basic II. vagyon- és felelősségbiztosítási záradékok

Ossza meg az ismerőseivel!
Az oldal utolsó módosításának dátuma: 2018. február 28.

Email küldése
X