Kötelező biztosítás 2015

Kötelező biztosítás 2015

Ingyenes kalkuláció

Számolja ki most Aegon kötelező biztosításának díját!

 

Ha jelenleg nálunk van kötelező biztosítása, évforduló utáni díját itt tekintheti meg >>

15 féle különböző védelem autójának
50% kedvezményt adunk 2015. évi kötelezője éves díjából, ha új lakásbiztosítást, vagy életbiztosítást is köt mellé.*
Megbízható háttérTöbb mint 20 éve foglalkozunk kötelező biztosítás szolgáltatás fejlesztésével, és nagy tapasztalattal rendelkezünk ezen a téren.
Használt autókra kedvezményes díj
Az Aegon gépjármű biztosítás egyszerűen, online megköthetőa gépjármű felelősségbiztosítás kötésről azonnal igazolást küldünk e-mail címére.
Megfizethető Aegon minőség, meglepően alacsony áron
Gyors online díjfizetésBankkártyájával rögtön ki is fizetheti az első kötelező felelősségbiztosítás díjat.

Kötelező biztosítás kalkulátor >>

 

 

*Kötelező gépjármű felelősségbiztosítás (KGFB) részletek:

Fontos információk a 2014. évi kötelező gépjármű biztosítással kapcsolatban:

 

Gépjármű-biztosítási kárbejelentés

  • Amennyiben károsultként kíván kárbejelentést tenni, azt elsődlegesen a balesetet okozó gépjármű felelősségbiztosítójánál teheti meg. Amennyiben a károkozónak nincs (vagy nem ismert) a felelősségbiztosítása, úgy elsődlegesen a károsult gépjármű CASCO biztosítására kérjük jelenteni a kárigényt, ha a gépjármű nem rendelkezik a kár időpontjában érvényes CASCO szerződéssel, úgy a saját kötelező gépjármű felelősségbiztosításra is bejelenthető a kár.Ha Ön, mint a kár okozója kíván bejelentést tenni, akkor azt a saját gépjármű-felelősségbiztosítója felé kell jelezni.
  • Online kárbejelentésének fogadásáról automatikus visszajelzést adunk Önnek ezen a felületen. Kérjük jegyezze fel bejelentésének azonosítóját!
  • Ha az Ön által megadott információ nem elégséges ahhoz, hogy bejelentésével érdemben foglalkozzunk, akkor munkatársaink az adatok pontosítása érdekében visszahívják az Ön által megadott telefonszámon.
  • Amennyiben helyszíni szemle szükséges, kárszakértőnk 48 órán belül - de legkésőbb a kárbejelentést követő második munkanapon - telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot a szemle időpontjának egyeztetése céljából.
  • A helyszíni szemlét (és a szükséges iratok beérkezését) követően gondoskodunk a szerződésben vállalt szolgáltatás teljesítéséről.

Gépjármű-biztosítási kárbejelentés >>

Amennyiben a baleset során személyi sérülés történt, úgy kérjük, nyomtassa ki a Személyi sérültek adatközlő lapját, majd nyomtatott nagy betűkkel töltse ki. A kitöltött nyomtatványt küldje el a következő címre:

AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt.

Országos Kárrendezési Központ

9701 Szombathely

Pf. 63

Fax szám: 06-1/476-5705

Kérdéseivel hívja Információs Vonalunkat Magyarországról a 06-1-477-4800-as, külföldről a +36-1/477-4800-as telefonszámon. Kollégáink munkanapokon 8.00 és 18.00, csütörtökön 8.00 és 20.00 óra között fogadják hívását, ettől eltérő időpontban üzenetrögzítő áll rendelkezésére.

 

Zöldkártya igénylés
Igényeljen zöldkártyát egyszerűen, online! Bejelentésének megérkezése után munkatársaink postázzák az Ön számára a kért igazolást. Online zöldkártya igénylés indítása

Tudta, hogy eseti vagy rendszeres zöldkártya igénylését online ügyfélszolgálatunkon is leadhatja? Ez esetben a szerződő adatainak megadásával sem kell bajlódnia. Regisztráljon most, vagy jelentkezzen be itt

Csekk igénylés
Befizetési csekket honlapunkon vagy online ügyfélszolgálatunkon is igényelhet.

Szabályzatok

 

Aktuális kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási tarifák:

 

Korábbi gépjármű-felelősségbiztosítási tarifák:

 

Nyomtatványok, nyilatkozatok

 

Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással kapcsolatos törvényi szabályozás

 

Kapcsolódó oldalak

Hírek:


KGFB info

A KGFB, avagy a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás célja, hogy a gépjárművel okozott károk - a károkozó fizetőképességétől függetlenül - megtérüljenek. Minden magyarországi telephelyű gépjármű üzembentartója köteles a gépjármű üzemeltetése során okozott károk fedezetére gépjármű felelősségbiztosítási szerződést kötni, és a szerződést folyamatos díjfizetéssel hatályban tartani. A kötelező felelősségbiztosítás online megkötése ma már igen elterjedt, használja bátran KGFB kalkulátorunkat kötelező biztosítási díjának kiszámításához. kötelező gépjármű biztosítás esetében az ár mellett ma már nagyobb hangsúlyt helyezhetünk a biztosítóra, hiszen nem mindegy, hogy pl. mikor és hogyan rendezi helyettünk a kárt a biztosító, hogyan és milyen tájékoztatást kapunk szerződésünkről, milyen módon fizethetjük a biztosítás díját, vagy mikor kapunk igazolásokat biztosítónktól. Használja online kötelező felelősségbiztosítás kalkulátorunkat az egyszerűbb és gyorsabb ügyintézés érdekében!

 


Ossza meg az ismerőseivel!

Email küldése
X