Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. Részletek

Tájékoztató Sberbankos ügyfeleknek

A Sberbanknál indított végelszámolás az érintettek biztosítási szerződésével kapcsolatos be- és kifizetéseit is érintheti. Erről szóló ügyféltájékoztatónkat olvashatja.

 

1. Díjvisszautalás / Kárkifizetés

Ha szerződése díjának visszautalásával, vagy kárkifizetéssel kapcsolatban korábban Sberbankos számlaszámot adott meg, felvesszük Önnel a kapcsolatot, így nincs ezzel kapcsolatban teendője.

 

2. Biztosítási díjfizetés

Ha eddig a Sberbanknál vezetett bankszámlájáról egyenlítette ki biztosítási díját, kérjük, hogy biztosítási védelmének folytonossága érdekében gondoskodjon a zavartalan díjfizetésről.

Fontos tudnia, hogy online ügyfélszolgálatunkon:

  • folyamatosan nyomon követheti szerződése díjrendezettségének állapotát;
  • a Díjadatok menüpontban díjfizetési adatait és módját is megváltoztathatja.

Ha még nem hozta létre online fiókját, innen indíthatja el a mindössze 2 perces regisztrációt.

 

Mi a teendő, ha Ön…

 

… csoportos beszedéssel fizet? Ha továbbra is ezt a díjfizetési módot részesíti előnyben, közvetlenül az új számlavezető bankjánál kezdeményezheti az új csoportos beszedési megbízást (a legtöbb esetben akár netbankon keresztül is). Ehhez szüksége lesz a fogyasztóazonosítójára, amely a következő: nagy “A” betű, majd a biztosítás szerződésszáma 10 számjegyre kiegészítve nullákkal, például A0012345678 vagy A0123456789. Az Aegon, azaz a kedvezményezett azonosítója: A10389395

… rendszeres bankkártyás díjfizetést állított be? Ha továbbra is ezt a díjfizetési módot választja, kérjük, regisztrálja új bankkártyájának adatait online ügyfélszolgálatunkon a Díjadatok menüpontban.

… banki átutalással rendezi díját? Abban az esetben van most teendője, ha rendszeres átutalást állított be, és továbbra is ezt a díjfizetési módot részesíti előnyben. Ezesetben kérjük, hogy állítsa be az állandó megbízást új bankjánál. Számlaszámunk: 12001008-00312421-00100004. Az átutalás közlemény rovatába a biztosítás szerződésazonosítóját szükséges beírni. Eseti átutalást szintén ezen adatok megadásával tud teljesíteni.

az online bankkártyás díjfizetést választotta? Csak abban az esetben van teendője, ha a gyorsfizetést választotta, és ehhez regisztrálta a bankkártyaadatait. Ezesetben kérjük, hogy a legközelebbi fizetésnél regisztrálja új kártyájának adatait a további kényelmes díjrendezés érdekében.

A díjfizetési lehetőségről bővebben ezen az oldalon olvashat. Kérdés esetén az Írjon nekünk! felületen veheti fel velünk a kapcsolatot.

A Magyar Nemzeti Bank aktuális tájékoztatását itt éri el.

AlfaGo
×
Tartsa kézben biztosítási ügyeit!
Töltse le mobil applikációnkat most!
Tovább