Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. Részletek

Sikeres magyar szereplés a Győztesek Versenyén

Tizenhárom érmet szerzett a magyar csapat az AEGON Magyarország által támogatott moszkvai sportrendezvényen

Idén is sikeresen vett részt a magyar csapat a daganatos, leukémiás megbetegedésből felépült gyermekek számára Moszkvában rendezett Győztesek Versenyén. A magyar részről az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány szervezésében lezajlott eseményt az AEGON Magyarország is támogatta.

sikeres_magyar_szereplesAz idén negyedik alkalommal megrendezett nemzetközi sportversenyen minden évben olyan 7-16 év közötti gyermekek vesznek részt, akik az onkológiai kezeléseket sikeresen befejezték. A gyermekek három korcsoportban, és több sportágban (futball, sakk, asztalitenisz, 10 méteres légpuska-lövészet, 60 és 100 méteres futás, 25 és 50 méteres mell, hát és gyorsúszás) mérhetik össze erejüket. Minden gyermek két sportszámban indulhat.

A 2013. június 13-17. között megrendezett sportversenyen a magyar versenyzők összesen (egyéniben és csapatban) 13 érmet szereztek: 8 aranyat és 5 ezüstöt. Két magyar versenyző teljesítményét különdíjjal jutalmazták. Ebben az évben több olyan gyermek is részt vett a magyar csapatban, akik csupán valamilyen maradandó egészségkárosodással tudták legyőzni a rákbetegséget.

A 18 gyermekből álló magyar csapat kiutazását az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány szervezte meg, és a versenyzők szerepléséhez az AEGON Magyarország is támogatásával járult hozzá. „Vállalatunk évek óta elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás területén, a Győztesek Versenye pedig mind közül az egyik legkedvesebb projektünk. Ezért külön büszkeség számunkra, hogy idén egyik kollégánk személyesen is, mint a gyerekek kísérője vett részt a versenyen”- mondta el Vereczki András, az AEGON Magyarország vezérigazgató-helyettese.

Az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány több mint tíz éve segíti a magyar gyermek-onkológiai központokban kezelt daganatos és vérképzőszervi betegségben szenvedő gyermekek gyógyítását, támogatja életminőségük javítását.

AlfaGo
×
Tartsa kézben biztosítási ügyeit!
Töltse le mobil applikációnkat most!
Tovább