Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. Részletek

Kisebb károkat okozott a ma hajnali földrengés

Az AEGON Magyarország megkezdte a ma hajnali földrengés okozta károk felmérését, és kárszakértőket csoportosított át az érintett településekre. Az első helyszíni szemlék alapján a földrengés nem okozott jelentős károkat.

2013. április 23-án hajnalban a Richter skála szerinti 4,7-es erősségű földrengést tapasztaltak Magyarország több településén. A földrengés sekély mélységben pattant ki, és elsősorban Erdőtelek, Tenk és Heves településeken okozott károkat, de érzékelhető volt az ország más területein is. Kedd délig 180 db kárbejelentés érkezett a lakáspiac vezető társaságához, az ügyfelek által becsült kárösszeg 25 mFt. A legtöbb bejelentés Heves, Átány, Tenk és Erdőtelek településekről érkezett.

Az AEGON Magyarország Biztosító megkezdte a földrengéskárok felmérését, és a kárfelmérések gyorsítása érdekében kárszakértőket csoportosított át az érintett településekre.

Az első szemlék alapján elsősorban a tetőfedések sérülése, cserepek elmozdulása, vakolat lehullás és repedés, illetve kémények ledőlése a jellemző káresemények. Jelentős károkról illetve személyi sérülésről nem érkezett bejelentés az AEGON Magyarországhoz.

Online lakásbiztosítási kárbejelentés

AlfaGo
×
Tartsa kézben biztosítási ügyeit!
Töltse le mobil applikációnkat most!
Tovább