Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. Részletek

Hirdetmény – Ingyenes közlekedési baleseti haláleseti szolgáltatás nem csekken történő díjfizetési mód választása esetén

Tájékoztatjuk, hogy az alábbiakban felsorolt élet- és nyugdíjbiztosítások esetében a 2022. június 1-jei és az azt követő technikai kezdettel létrejött szerződésekre az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. (továbbiakban: Biztosító) ingyenes, 1.000.000 Ft biztosítási összegű szolgáltatást nyújt a szerződésben főbiztosítottként megjelölt személyre a biztosítási szerződés tartamának első 1 éve alatt bekövetkező közlekedési baleseti halál esetén. Az akció a Biztosító általi visszavonásig tart.

Az ingyenes kiegészítő biztosítás feltétele, hogy a biztosítási szerződés nem csekkes díjfizetési móddal jöjjön létre és a biztosítás első évfordulójáig változatlanul nem csekkes díjfizetésű maradjon. A nem csekken történő díjfizetés a csoportos díjbeszedést, az egyéni banki utalást és a bankkártyával történő díjfizetést jelenti. A feltétel teljesülése esetén az ingyenes közlekedési baleseti haláleseti kiegészítő biztosítás automatikusan rákerül a biztosítási kötvényre, külön igényelni nem kell. Az első év leteltét követően, biztosítási évfordulókor az ingyenes közlekedési baleseti haláleseti szolgáltatás automatikusan megszűnik.

 

Az akcióban érintett élet- és nyugdíjbiztosítások:

  • Aegon Jövőtervező befektetési egységekhez kötött életbiztosítás (TR-03)
  • Aegon Jövőtervező hagyományos életbiztosítás (TR-03)
  • Aegon Relax Plusz nyugdíjbiztosítás (NY-01)
  • Aegon Relax Bázis nyugdíjbiztosítás (NY-07)
  • Aegon Gondoskodás életbiztosítás (WG-02)
  • Aegon Vitál Max életbiztosítás (PR-02, PR-03)

 

A szolgáltatás részleteit a Közlekedési baleseti haláleseti szolgáltatás nem csekken történő díjfizetési mód választása esetén elnevezésű dokumentum tartalmazza, amely az alábbi hivatkozásra kattintva érhető el.

Szabályzat - Közlekedési baleseti halálra szóló kiegészítő biztosítás nem csekken történő díjfizetési mód esetén

KBH-SZ-220501-220414-k1

 

Tájékoztatjuk továbbá, hogy az ingyenes kiegészítő biztosítással kapcsolatban a fenti hivatkozáson elérhető Közlekedési baleseti halálra szóló kiegészítő biztosítás különös feltételei az irányadók, függetlenül a fenti felsorolásban szereplő biztosítási módozatokhoz kapcsolódó szabályzatok rendelkezéseitől.

Kérdéseivel forduljon bizalommal a tanácsadójához, vagy közvetlenül Társaságunkhoz.

 

Budapest, 2022. április 29.

 

 

Tisztelettel:

Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt.

 

 

AlfaGo
×
Tartsa kézben biztosítási ügyeit!
Töltse le mobil applikációnkat most!
Tovább