Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. Részletek

Az év alapkezelőjének választották az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelőt

A Privátbankár.hu Klasszis 2015 díjátadóján további három elismerést is besepert az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő

2015. március 10. – Ünnepélyes gála keretében adták át a Privátbankár.hu szervezésében megtartott Klasszis 2015 díjait, a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (BAMOSZ) és a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) támogatásával. A legfontosabb elismerést, az „Év Alapkezelője” díjat az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő nyerte el. További három kategóriában is díjazták az Aegon csapatát.

A 2014-es sikereket követően 2015-ben is sikerült kiválóan teljesíteni az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelőnek a Klasszis versenyen. Idén a díjak közül a legfontosabbat, az „Év Alapkezelője” címet vívta ki magának az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő. A díj nemcsak az egyes portfóliók teljesítményét honorálja, hanem az Alapkezelő többéves kiegyensúlyozott teljesítményét, és kiemelkedő szakmai tudását. Ez utóbbi elsősorban annak köszönhető, hogy a globális és rendkívül tőkeerős Aegon cégcsoport közép-kelet-európai régiós vagyonkezelési központjaként magyar, lengyel, cseh, szlovák, ukrán, román és török vagyont kezelnek Budapestről, mintegy 4 milliárd euró értékben!

További három kategóriában is elismerést szerzett az Aegon alapkezelője:
A Budapesti Értéktőzsde különdíját, az Év Legjobb Hazai Részvénybefektető Alapja címet az Aegon Közép-Európai Részvény Alap nyerte el. Ennél az értékelésnél pontrendszert használtak, amelynél azért is járt pont, ha valaki sok magyar részvényt tartott, és azért is, ha a részvényportfóliójának összértéke jelentősen emelkedett az adott évben.

Az „Év Legígéretesebb Pénzpiaci Alapja” 2015-ben az az Aegon Pénzpiaci Befektetési Alap lett, míg az Aegon Climate Change Részvény Befektetési Alap az „Év Legjobb EUR Részvény Alapja” díjával gazdagodott.

A győztest az alapkezelők, a tőkepiaci szakemberek, a brókercégek, a hazai gazdasági, pénzügyi szaksajtó (60%) és a közönség szavazatai (40%) alapján választották ki.

A díjak részletes felsorolása és pontos megnevezése:

Privátbankár.hu Klasszis
Az Év Alapkezelője 2015
Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő

Budapesti Értéktőzsde különdíj – Privátbankár.hu Klasszis
Az Év Legjobb Hazai Részvénybefektető Alapja 2015:
az Aegon Közép-Európai Részvény Befektetési Alap

Privátbankár.hu Junior Klasszis
Az Év Legígéretesebb Pénzpiaci Alapja 2015:
az Aegon Pénzpiaci Befektetési Alap

Privátbankár.hu Klasszis
Az Év Legjobb EUR Részvény Alapja 2015:
az Aegon Climate Change Részvény Befektetési Alap

AlfaGo
×
Tartsa kézben biztosítási ügyeit!
Töltse le mobil applikációnkat most!
Tovább