Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. Részletek

Archívum: Eszközalapok közzétételei – 2016

Az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. tájékoztatása az AEGON Russia Részvény Befektetési Alap befektetési jegyei forgalmazásának időszaki felfüggesztéséről.
(2016. december 19.)


Az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. (a továbbiakban: Biztosító) ezúton értesíti ügyfeleit, hogy az euróban nyilvántartott Aegon Euroexpress Pénzpiaci Eszközalapot (EUR) 2016. december 20-án megszüntetni kényszerül, így kikerül a Multifund Euró (MF-11R) és Aegon Euro Select (MF-12R) befektetési egységekhez kötött életbiztosítások eszközalap-választékából.

Az eszközalapba az érintett életbiztosítások kapcsán 2016. december 7-ét követően nem fogadhatunk új rendkívüli díjbefizetést, továbbá ebbe az eszközalapba nem lehet befektetési egység átcsoportosítást végrehajtani.

Az eszközalap megszüntetésének oka, hogy az eszközalap mögötti befektetési alap befektetési politikája alapvetően megváltozik és kockázatosabb eszközökbe fog fektetni (az eddig befektetésre ajánlott minősítésű pénzpiaci jellegű befektetések helyett a jövőben a feltörekvő országok államkötvényei lesznek a fő befektetési célpont), ezáltal az alap kockázati szintje jelentősen megnő, kockázati besorolása kettővel magasabb értékű lesz.

Az eszközalap megszüntetésekor a Biztosító az eszközalapban lévő befektetéseket költségmentesen a termék eszközalap palettáján elérhető, általa legalacsonyabb kockázatúnak ítélt eszközalapba helyezi át:

  • Multifund Euró (MF-11R) termék esetén a Parvest Money Market Euro Pénzpiaci Eszközalapba (EUR),
  • Aegon Euro Select (MF-12R) termék esetén az Aegon Nemzetközi Részvény Eszközalapba (EUR).

Az eszközalap megszüntetésével kapcsolatos eljárásokról, teendőkről, határidőkről legkésőbb 5 munkanapon belül levélben értesítjük érintett ügyfeleinket.

(2016. december 7.)


Az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. ezúton értesíti ügyfeleit a Multifund EUR eszközalapok befektetési egységeinek eladási és vételi árfolyamdátumának és átfutási idejének módosulásáról.
(2016. október 19.)

Az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. ezúton értesíti ügyfeleit a Multifund USD eszközalapok befektetési egységeinek eladási és vételi árfolyamdátumának és átfutási idejének módosulásáról.
(2016. október 19.)


Az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. ezúton értesíti ügyfeleit, hogy az általa forgalmazott eszközalapok tekintetében 2016. október 15-én és 2016. október 31-én forgalmazási, értékelési és elszámolási szünnapot tart.
(2016. szeptember 28.)


A Biztosító tájékoztatása az Aegon mögöttes befektetési alapot alkalmazó belső eszközalapok változásáról
(2016. szeptember 09.)

A Biztosító tájékoztatása a Premium termékek eszközalapjainak változásáról
(2016. szeptember 09.)

A Biztosító tájékoztatása a külső eszközalapjait érintő befektetési politikák változásáról
(2016. szeptember 09.)

A Biztosító tájékoztatása a Multifund és Aegon Euro Select termékek eszközalapjainak változásáról
(2016. szeptember 09.)

A Biztosító tájékoztatása a belső eszközalapjainak változásáról
(2016. szeptember 09.)


Az Alapkezelő közzététele az AEGON IstanBull Részvény Befektetési Alap befektetési jegyeinek folyamatos forgalmazásának időszaki felfüggesztéséről.
(2016. szeptember 06.)


Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a felfüggesztés alatt álló Aberdeen Ingatlan Alapokba Befektető Eszközalapba érkező kilencedik részteljesítés AEGON Pénzpiaci Eszközalapba történő átcsoportosítása 2016.08.10-i értékelési nappal teljesült.

Az Alapkezelő közzététele az Aberdeen Ingatlan Alapokba Befektető Befektetési Alapról
(2016. augusztus 26.)

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a felfüggesztés alatt álló Aberdeen Euro Ingatlan “B” Alapokba Befektető Eszközalapba érkező kilencedik részteljesítés Parvest Short Term (Euro) Pénzpiaci Eszközalapba történő átcsoportosítása 2016.08.10-i értékelési nappal teljesült.

Az Alapkezelő közzététele az Aberdeen Euro Ingatlan Alapokba Befektető Befektetési Alapról
(2016. augusztus 26.)

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a felfüggesztés alatt álló Aberdeen Konzervatív Vegyes Alapokba Fektető Eszközalapba érkező kilencedik részteljesítés Aegon Pénzpiaci Eszközalapba történő átcsoportosítása 2016.08.10-i értékelési nappal teljesült.

Az Alapkezelő közzététele az Aberdeen Konzervatív Vegyes Alapokba Befektető Befektetési Alapról
(2016. augusztus 26.)


Az Alapkezelő közzététele az AEGON Russia Részvény Befektetési Alap befektetési jegyeinek folyamatos forgalmazásának időszaki felfüggesztéséről.
(2016. augusztus 22.)


Az Alapkezelő közzététele az AEGON IstanBull Részvény Befektetési Alap befektetési jegyei forgalmazásának időszaki felfüggesztéséről
(2016. június 28.)


Az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. (a továbbiakban: Biztosító) ezúton értesíti ügyfeleit, hogy a forintban nyilvántartott Raiffeisen EMEA Részvény Alapok Alapja Eszközalapot (HUF) 2016. június 13-án megszüntetni kényszerül, így kikerül a Raiffeisen Spektrum (RUL-01) befektetési egységekhez kötött életbiztosítások eszközalap-választékából.

Az eszközalapba az érintett életbiztosítások kapcsán 2016. június 3-át követően nem fogadhatunk új rendkívüli díjbefizetést, továbbá ebbe az eszközalapba nem lehet befektetési egység átcsoportosítást végrehajtani.

Az eszközalap megszüntetésének oka, hogy az eszközalap mögötti befektetési alap befektetési politikája alapvetően megváltozik, az eddigi EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) térség részvényteljesítményének közvetítése helyett egy 14 nyersanyag árváltozását követő index teljesítményét fogja közvetíteni. Az eszközalap megszüntetésekor a Biztosító az eszközalapban lévő befektetéseket költségmentesen az érintett termék eszközalap palettáján elérhető, általa legalacsonyabb kockázatúnak ítélt Raiffeisen Likviditási Eszközalapba (HUF) helyezi át.

Az eszközalap megszüntetésével kapcsolatos eljárásokról, teendőkről, határidőkről legkésőbb 10 munkanapon belül levélben értesítjük érintett ügyfeleinket.
(2016. június 2.)


Az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. ezúton értesíti Tisztelt ügyfeleit, hogy az Orosz Részvény Eszközalap (HUF) és az Aegon Russia Részvény Eszközalap (HUF) esetében 2016. május 30. nem lesz értékelési nap, mert a mögöttes befektetési alap befektetési jegyeinek folyamatos forgalmazása szünetel.
(2016. május 23.)


Az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. (a továbbiakban: Biztosító) ezúton értesíti ügyfeleit, hogy a forintban nyilvántartott OTP Föld Kincsei Árupiaci Alapok Alapja Eszközalapot (HUF) 2016. május 27-én megszünteti, így kikerül az Aegon Premium (WIA-01), Aegon Prestige (WIA-02), Aegon Prestige Invest (WIF-01R) és Aegon VIVA (WIA-00) befektetési egységekhez kötött életbiztosítások eszközalap-választékából.

Az eszközalapba az érintett életbiztosítások kapcsán 2016. május 6-át követően nem fogadhatunk új rendkívüli díjbefizetést, továbbá ebbe az eszközalapba nem lehet befektetési egység átcsoportosítást végrehajtani.

Az eszközalapok megszüntetésének oka a pénzpiaci folyamatoknak való megfelelés érdekében történő optimalizáció, melynek következtében az eszközalapok megszüntetéséről döntöttünk. Az eszközalap megszüntetésekor a Biztosító az eszközalapban lévő befektetéseket költségmentesen az érintett termék eszközalap palettáján elérhető, általa legalacsonyabb kockázatúnak ítélt Aegon Pénzpiaci Eszközalapba helyezi át.

Az eszközalap megszüntetésével kapcsolatos eljárásokról, teendőkről, határidőkről legkésőbb 10 munkanapon belül levélben értesítjük érintett ügyfeleinket.
(2016. április 26.)


Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a felfüggesztés alatt álló Aberdeen Ingatlan Alapokba Befektető Eszközalapba érkező nyolcadik részteljesítés AEGON Pénzpiaci Eszközalapba történő átcsoportosítása 2016.03.07-i értékelési nappal teljesült.

Az Alapkezelő közzététele az Aberdeen Ingatlan Alapokba Befektető Befektetési Alapról
(2016. március 11.)

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a felfüggesztés alatt álló Aberdeen Euro Ingatlan “B” Alapokba Befektető Eszközalapba érkező nyolcadik részteljesítés Parvest Short Term (Euro) Pénzpiaci Eszközalapba történő átcsoportosítása 2016.03.04-i értékelési nappal teljesült.

Az Alapkezelő közzététele az Aberdeen Euro Ingatlan Alapokba Befektető Befektetési Alapról
(2016. március 11.)

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a felfüggesztés alatt álló Aberdeen Konzervatív Vegyes Alapokba Fektető Eszközalapba érkező nyolcadik részteljesítés Aegon Pénzpiaci Eszközalapba történő átcsoportosítása 2016.03.07-i értékelési nappal teljesült.

Az Alapkezelő közzététele az Aberdeen Konzervatív Vegyes Alapokba Befektető Befektetési Alapról
(2016. március 11.)


Az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. (a továbbiakban: Biztosító) ezúton értesíti ügyfeleit, hogy a forintban nyilvántartott OTP Föld Kincsei Árupiaci Alapok Alapja Eszközalap (HUF) 2016. március 29-től kikerül az az Aegon Premium Nyugdíjprogram (NYIA-01) és az Aegon Prestige Nyugdíjprogram (NYIA-02) befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítások eszközalap-választékából.

Az eszközalapba az érintett nyugdíjbiztosítások kapcsán 2016. március 11-et követően nem fogadhatunk új rendkívüli díjbefizetést, továbbá ebbe az eszközalapba nem lehet befektetési egység átcsoportosítást végrehajtani.

Az eszközalap korlátozásával kapcsolatos eljárásokról, teendőkről, határidőkről legkésőbb 3 munkanapon belül levélben értesítjük érintett ügyfeleinket.

(2016. március 10.)


Az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. Ezúton értesíti ügyfeleit, hogy a Concorde ALAPKEZELŐ Zrt. (1123 Budapest, Alkotás u. 50.) az általa kezelt befektetési alapok esetében, 2016. március 25-én forgalmazási, értékelési és elszámolási szünnapot tart.
(2016. március 10.)


Az Alapkezelő közzététele az Aegon Befektetési Alapok befektetési jegyeinek forgalmazási szünnapjáról
(2016. február 26.)

AlfaGo
×
Tartsa kézben biztosítási ügyeit!
Töltse le mobil applikációnkat most!
Tovább