Aegon Motor CASCO biztosítás

Aegon Motor CASCO biztosítás

Ingyenes kalkuláció

Számolja ki most motorjának CASCO biztosításának díját!  

15%-os partner kedvezmény, Aegon partnerkedvezmény

 • ha szerződő nevén van élő KGFB szerződés ami személygépkocsira vagy motorkerékpárra szól, vagy együtt köti a KGFB-t a motor cascóval,
 • ha a szerződő nevén van élő lakásbiztosítás, vagy másik CASCO szerződés
5%-os kedvezmény a tapasztalt motorosoknak4 évnél régebbi jogosítvány esetén 5% kedvezményt adunk!

Téli garázs csomagVan olyan időszak, amikor nem használja motorját? Kezdeményezze a Téli garázs csomag aktiválását, amivel ésszerűen csökkentheti CASCO díját ezen időszakra!

 

Gyors, rugalmas kárrendezésHozza ki a legtöbbet cascójából! Használja kiegészítő szolgáltatásainkat!

Motor CASCO kalkulátor >>

Aegon Motor CASCO biztosítás

Készüljön fel velünk a váratlan helyzetekre!

 • elemi- és tűzkár biztosítás,
 • töréskár-biztosítás,
 • lopáskár kiegészítő,
 • balesetbiztosítás kiegészítő,
 • kiegészítő biztosítások bukósisakra, motoros ruhára.

 

Motor CASCO kalkulátor >>

*A  Motor CASCO biztosítás 26 éves kortól köthető.

Gépjármű-biztosítási kárbejelentés

 • Amennyiben károsultként kíván kárbejelentést tenni, azt elsődlegesen a balesetet okozó gépjármű felelősségbiztosítójánál teheti meg. Amennyiben a károkozónak nincs (vagy nem ismert) a felelősségbiztosítása, úgy elsődlegesen a károsult gépjármű CASCO biztosítására kérjük jelenteni a kárigényt, ha a gépjármű nem rendelkezik a kár időpontjában érvényes CASCO szerződéssel, úgy a saját kötelező gépjármű felelősségbiztosításra is bejelenthető a kár.Ha Ön, mint a kár okozója kíván bejelentést tenni, akkor azt a saját gépjármű-felelősségbiztosítója felé kell jelezni.
 • Online kárbejelentésének fogadásáról automatikus visszajelzést adunk Önnek ezen a felületen. Kérjük jegyezze fel bejelentésének azonosítóját!
 • Ha az Ön által megadott információ nem elégséges ahhoz, hogy bejelentésével érdemben foglalkozzunk, akkor munkatársaink az adatok pontosítása érdekében visszahívják az Ön által megadott telefonszámon.
 • Amennyiben helyszíni szemle szükséges, kárszakértőnk 48 órán belül - de legkésőbb a kárbejelentést követő második munkanapon - telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot a szemle időpontjának egyeztetése céljából.
 • A helyszíni szemlét (és a szükséges iratok beérkezését) követően gondoskodunk a szerződésben vállalt szolgáltatás teljesítéséről.

Gépjármű-biztosítási kárbejelentés >>

Amennyiben a baleset során személyi sérülés történt, úgy kérjük, nyomtassa ki a Személyi sérültek adatközlő lapját, majd nyomtatott nagy betűkkel töltse ki. A kitöltött nyomtatványt küldje el a következő címre:

AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt.

Országos Kárrendezési Központ

9701 Szombathely

Pf. 63

Fax szám: 06-1/476-5705

Kérdéseivel hívja Információs Vonalunkat Magyarországról a 06-1-477-4800-as, külföldről a +36-1/477-4800-as telefonszámon. Kollégáink munkanapokon 8.00 és 18.00, csütörtökön 8.00 és 20.00 óra között fogadják hívását, ettől eltérő időpontban üzenetrögzítő áll rendelkezésére.


Csekk igénylés
Befizetési csekket honlapunkon vagy online ügyfélszolgálatunkon is igényelhet.


Ossza meg az ismerőseivel!
Az oldal utolsó módosításának dátuma: 2018. június 20.

Email küldése
X