Allin

Allin

Ingyenes kalkuláció

Számolja ki most ALL-IN biztosítása díját!  

Minden egyben, ami a biztonságos autózáshoz szükséges!

All-In gépjármű-biztosításunkat Önnek ajánljuk, ha használt és viszonylag kis értékű autóval rendelkezik, és eddig még nem kötött casco biztosítást. Kalkulátorunk segítségével Ön összeválogathatja az igényeinek legmegfelelőbb biztosítási szolgáltatásokat, így a biztosítás teljesen az Ön autójára és élethelyzetére szabható.

  • összesen 20 különböző szolgáltatás
  • szolgáltatásaink egy része teljesen önrészmentes
  • gyors online szerződéskötés, a szemlét Ön elvégezheti 5 perc alatt

Használja kalkulátor programunkat és állítsa össze saját csomagját!

All-In biztosítás kalkulátor >>

Tájékoztatjuk, hogy a biztosítás éves díjfizetéssel, bankkártyás fizetéssel, és ingyenes ePosta szolgáltatás igénylésével köthető. Ha szeretne többet tudni: All-In szolgáltatások részletes leírása >>

Gépjármű-biztosítási kárbejelentés

  • Amennyiben károsultként kíván kárbejelentést tenni, azt elsődlegesen a balesetet okozó gépjármű felelősségbiztosítójánál teheti meg. Amennyiben a károkozónak nincs (vagy nem ismert) a felelősségbiztosítása, úgy elsődlegesen a károsult gépjármű CASCO biztosítására kérjük jelenteni a kárigényt, ha a gépjármű nem rendelkezik a kár időpontjában érvényes CASCO szerződéssel, úgy a Mabisz Elkülönített Szervezeti Egység (1381 Budapest 62., Pf. 1297 e-mail: kar@mabisz.hu ) részére  jelenthető be a kár. Ha Ön, mint a kár okozója kíván bejelentést tenni, akkor azt a saját gépjármű-felelősségbiztosítója felé kell jelezni.
  • Online kárbejelentésének fogadásáról automatikus visszajelzést adunk Önnek ezen a felületen. Kérjük jegyezze fel bejelentésének azonosítóját!
  • Ha az Ön által megadott információ nem elégséges ahhoz, hogy bejelentésével érdemben foglalkozzunk, akkor munkatársaink az adatok pontosítása érdekében visszahívják az Ön által megadott telefonszámon.
  • Amennyiben helyszíni szemle szükséges, kárszakértőnk 48 órán belül - de legkésőbb a kárbejelentést követő második munkanapon - telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot a szemle időpontjának egyeztetése céljából.
  • A helyszíni szemlét (és a szükséges iratok beérkezését) követően gondoskodunk a szerződésben vállalt szolgáltatás teljesítéséről.

Gépjármű-biztosítási kárbejelentés >>

A gyorsabb kárügyintézés érdekében kérjük, hogy nyomtassa ki a Gépjármű kárbejelentőt, melyet kitöltve a kárfelvételt végző szakértő kollégánk részére adja át.

Amennyiben a baleset során személyi sérülés történt, úgy kérjük, nyomtassa ki a Személyi sérültek adatközlő lapját, majd nyomtatott nagy betűkkel töltse ki. A kitöltött nyomtatványt küldje el a következő címre:

AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt.

Országos Kárrendezési Központ

9701 Szombathely

Pf. 63

Fax szám: 06-1/476-5705

Kérdéseivel hívja Információs Vonalunkat Magyarországról a +36-1-477-4800-as, külföldről a +36-1/477-4800-as telefonszámon. Kollégáink hétfőn 8:00 és 20:00 óra között, keddtől-péntekig  8.00 és 18.00 óra között fogadják hívását, ettől eltérő időpontban üzenetrögzítő áll rendelkezésére.

DOKUMENTUMOK, NYOMTATVÁNYOK
Jogosítvány adatlap

Gépjármű kárbejelentő
Személyi sérültek adatközlő lapja
Baleseti bejelentő nyomtatvány

Csekk igénylés
Befizetési csekket honlapunkon vagy online ügyfélszolgálatunkon is igényelhet.


Ossza meg az ismerőseivel!
Az oldal utolsó módosításának dátuma: 2018. június 20.

Email küldése
X