Kockázati
életbiztosítás

Kockázati életbiztosítás

Ingyenes kalkuláció

Számolja ki most Aegon RetróCSÉB kockázati élet- és egészségbiztosításának díját!  

Aegon RetróCSÉB kockázati élet- és egészségbiztosítás

Csak havi 1.990 Ft-ért!

Miközben körültekintően alakítja saját életét, nagy gonddal egyengeti családja sorsát, olyan nem várt események is adódhatnak, melyek jelentős anyagi áldozatot kívánnak Öntől.

Gondoljon a jövőre, gondoskodjon családja anyagi biztonságáról!

Az online életbiztosítás kalkulátor segítségével kiszámolhatja, mekkora anyagi segítségre számíthat baj esetén. A szerződést online meg is kötheti!

Online kockázati életbiztosítás kalkulátor

Az Aegon RetróCSÉB kockázati élet- és egészségbiztosítás előnyei:

  • fix 1990 Ft-os kezdeti díj
  • orvosi vizsgálat nélkül, online is megköthető
  • halálesetre és baleseti eredetű eseményre

További, online nem köthető kockázati életbiztosítás:

  • Aegon Vitál Biztosítás

    Az Aegon Vitál biztosítás kockázati életbiztosítás, amelyben az egészségi állapottól függő díjkedvezmények rendszerét kínáljuk. Elsősorban a család fő keresőjének ajánljuk a biztosítást, aki hosszú távon szeretne gondoskodni a családja anyagi biztonságáról.

  • Aegon Gondoskodás Biztosítás

    Az Aegon Gondoskodás élethosszig tartó életbiztosítás abban segít, hogy ha majd egyszer véget ér az út, legyen segítség a felmerülő költségek rendezésére.

Nézze meg, mi döbbentette rá Egont, hogy ideje gondoskodnia családjáról!

Milyen élethelyzetekre kínál megoldást a RetróCSÉB biztosítás?

Az Aegon RetróCSÉB kockázati élet- és egészségbiztosítás. Ez azt jelenti, hogy a biztosított halála, súlyos munkaképtelensége (akár betegség, akár baleset miatt következik be), illetve baleseti eredetű rokkantsága, műtéte, kórházi tartózkodása, valamint csonttörése, égése esetén szolgáltatunk, azaz kifizetjük az adott eseményre vonatkozó biztosítási összeget. A RetróCSÉB tehát akkor nyújt segítséget, amikor egy váratlan baleset vagy betegség miatt nehéz anyagi helyzetbe kerülünk.

Mikor és mennyit fizet a biztosító?

Az Aegon RetróCSÉB biztosításra akkor szolgáltatunk, ha a szerződő rendszeresen fizeti a díjat, és a biztosítási feltételek szerinti esemény a tartam alatt bekövetkezik. Az egyes biztosítási eseményekhez tartozó szolgáltatási összeget a biztosítási feltételek, illetve az éves tájékoztató levél tartalmazza. Az életbiztosítási és a betegségi eredetű rokkantsági összeg a biztosított életkorától és a szerződéskötéskor választott tartamtól függ.

Mekkora lehet a biztosítás tartama, meddig él a biztosítás?

Az Aegon RetróCSÉB szerződést minimum 5, maximum 25 évre kötheti meg, azonban fontos, hogy lejáratkor a biztosított nem lehet 65 évnél idősebb. Amennyiben a biztosított a tartam közben meghal, vagy súlyosan munkaképtelenné válik (ezt az illetékes hatóság állapítja meg), úgy a feltételek szerinti biztosítási összeg kifizetésével a szerződés megszűnik.

Mire szükséges ügyelni szerződéskötéskor?

A biztosítás megkötésekor 6 havi várakozási idő áll fenn. Amennyiben ezen időszakon belül következik be a haláleset, vagy állapítanak meg rokkantsági járadékot a biztosítottnak, a feltételek értelmében nem szolgáltatunk. A balesetbiztosítási eseményekre viszont a 6 havi várakozási idő nem vonatkozik! A biztosítási feltételek értelmében nem köthetnek Aegon RetróCSÉB biztosítást azok, akik nyugdíj-, rehabilitációs- vagy rokkantsági ellátásban részesülnek, illetve akiknél ezek megállapítása folyamatban van. Minden személybiztosításnál szerepelnek úgynevezett kizárások is a szerződéses feltételekben, ezen esetekre nem terjed ki a kockázatviselésünk. Így például a szerződéskötéskor már fennálló betegséggel, sérüléssel összefüggésben bekövetkező káreseményre nem térítünk. Kérjük, a szerződés aláírása előtt tanulmányozza át a kizárásokat, illetve a biztosító mentesülésének eseteit!

Visszavásárolható a szerződés? Lejáratkor van kifizetés?

A RetróCSÉB tisztán kockázati biztosítás, a befizetett díj nem megtakarítási célokat szolgál, így a szerződésnek nincs visszavásárlási értéke. Sem lejáratkor, sem idő előtti megszüntetés esetén (pl. a díj nem fizetése) nem jár vissza pénz. Biztosítási esemény hiányában kifizetés nélkül szűnik meg a szerződés.

Hírek


 

Kinek a holnapja függ Öntől?

Használja interaktív kalkulátorunkat, amelyből megtudhatja, mekkora biztosítási összeggel érezheti biztonságban szeretteit!

Kalkulátor indítása >>


Ossza meg az ismerőseivel!
Az oldal utolsó módosításának dátuma: 2018. június 20.

Email küldése
X