Kárbejelentés, szolgáltatási igénybejelentés

 

Ebben a menüpontban a biztosított épületét, illetve ingóságait ért károkat tudja bejelenteni. A gyorsabb ügyintézés érdekében fotók és dokumentumok csatolására is lehetősége van.

Lakásbiztosítás kárbejelentés


Amennyiben lakásbiztosítási szerződése tartalmaz Lakásdoktor Assistance kiegészítő szolgáltatást, ezen menüpont alatt talál a szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos hasznos információkat.

Lakásdoktor kárbejelentés


Ebben a menüpontban a CASCO, vagy kötelező gépjármű Felelsősség biztosításával (KGFB) kapcsolatos kárbejelentését teheti meg.
Kérjük, akkor is ezt a menüpontot használja, ha Ön KÁROSULTKÉNT kíván kárbejelentést tenni a közlekedési balesetet okozó és Társaságunknál érvényes KGFB biztosítással rendelkező szerződésére.

Gépjármű kárbejelentés


Hasznos tudnivalók az Utasbiztosításhoz kapcsolódó kárigény bejelentésekhez.

Utasbiztosítás kárbejelentés


Ebben a menüpontban az élet-, baleset-, valamint az egészségbiztosításhoz, továbbá a lakásbiztosításhoz kötött baleset- és személybiztosítási kiegészítőkhöz kapcsolódó szolgáltatási igény bejelentéséhez adunk segítséget.

Élet-, egészség- és balesetbiztosítás kárbejelentés


A NEM lakossági vagyonbiztosítással rendelkező vállalatok, vállalkozások biztosított ingatlanaiban, eszközeiben és készleteiben keletkezett károk, illetve a vállalati felelősségbiztosítási körbe tartozó események kárbejelentési segédlete.

Vállalati vagyon kárbejelentés