„Felhőtlen nyaralás ajándék Dr. Kelen napozócsomaggal” ajándék akció és nyereményjáték szabályzata

Az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. az alábbi szabályzatot 2017. június 27-től kötött utasbiztosítások esetében módosítja.

„Felhőtlen nyaralás ajándék Dr. Kelen napozócsomaggal” ajándék akció és nyereményjáték szabályzata

Az akció feltételei az alábbiakban módosultak:

-6.1. pontban foglaltak esetében nem feltétel, hogy ún. Platina csomag ára kiegészítő biztosítás kötése nélkül is meg kell, hogy haladja a 10. 000.- Ft-os (tízezer Ft) biztosítási díjat.

Jelen szabályzat az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. hivatalos weboldalain (www.aegon.hu és www.aegondirekt.hu) meghirdetett „Felhőtlen nyaralás ajándék Dr. Kelen napozócsomaggal” elnevezésű ajándék akcióra és az ezzel összefüggő nyereményjátékra vonatkozó külön-külön feltételeket foglalja össze.
Felhívjuk figyelmét, hogy az ajándék akció (6.1.) és a nyereménysorsoláson való részvétel (6.2) feltételei eltérnek egymástól.

1. Az ajándék akció és nyereményjáték Szervezője és az Adatkezelő

Az ajándék akció és játék szervezője az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. (székhely: 1091 Budapest, Üllői út 1.; adószám: 10389395-4-44; cégjegyzékszám: 01-10-0401365, NAIH adatkezelési azonosítóink: 55534/2012 – 55547/2012; 55837/2012-55847/2012) továbbiakban Szervező, Adatkezelő. Az Adatkezelő adatkezelési gyakorlatáról a társaság honlapján www.aegon.hu érhető el további információ.

2. Az ajándék akció és nyereményjáték célja

A Szervező célja, hogy mind az ajándék akcióban, mind pedig a nyereményjátékban önkéntesen résztvevő személyek adataiból a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvénnyel (Grt.) összhangban üzletszerzési és kapcsolat felvételi listát állítson össze.

Az akcióban és a játékban való részvétel során a Szervező a fent meghatározott céllal a Résztvevő önkéntesen megadott személyes adatait, elérhetőségeit kívánja felhasználni és kezelni.

Tájékoztatjuk Önt, hogy jelen szabályzat elfogadásával az adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor visszavonhatja, illetve azok kezelését megtilthatja. A Szervező esetleges adatkezeléssel összefüggő hibája esetén Ön a panaszával Szervezőhöz és a Nemzeti Adatvédelmi és Információ Szabadság Hatósághoz fordulhat.

3. Az ajándék akció és a nyereményjáték időtartama

Az ajándék akció és a nyereményjáték 2017. június 9-től 2017. szeptember 15-ig, azonos ideig tart.

4. A nyereményjáték nyereménye

A Szervező a nyereményjáték résztvevői között egy GoPro HERO5 Black sportkamerát (Cikkszám:1215258) sorsol ki, melyhez egy SANDISK microSDHC memóriakártyát és egy hozzá tartozó adaptert ad ajándékba.

A GoPro HERO5 Black sportkamera legfőbb paraméterei:

 • Videó felbontás: 3840 x 2160 pixel
 • Autófókusz: Igen
 • Mikrofon: Beépített
 • Képernyőátló (col): 2 col
 • Fénykép funkció: Igen
 • Érintőkijelző: Igen

A SANDISK microSDHC memóriakártya legfőbb paraméterei:

 • Memóriakártya típusa: microSD
 • Kapacitás: 32GB
 • Sebesség: Class 10

A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy az esetleges beszerzési nehézségek esetén paramétereiben hasonló, akár más márkájú sportkamerát (videó felbontás: 3840 x 2160 pixel, autófókusz: igen, mikrofon: beépített) és memóriakártyát (kapacitás: 32 GB), esetleg az ajándék értékének megfelelő vásárlási utalványt biztosítson a nyertes számára.

Az ajándékként kisorsolt nyeremények hivatalos magyarországi garanciával rendelkeznek, az esetleges minőségi problémák esetén a szervezőt nem terheli felelősség. Garanciális problémákkal kapcsolatos tudnivalók:

 • A GoPro HERO5 Black sportkamera esetében a jótállási jegyen lévő elérhetőségeken:
  Cég: MS E-commerce Kft., Cím: 1239 Budapest, Ócsai út 7.
 • A SANDISK microSDHC memóriakártya és adapter esetében:
  Cég: MS E-commerce Kft., Cím: 1239 Budapest, Ócsai út 7.

A nyereményt a Szervező a sorsolást követően a nyertes beazonosítása és a jelen szabályzatban foglalt feltételek maradéktalan teljesülése esetén, 1-2 munkanapon belül juttatja el a nyertesnek. Az ajándékokat a Trans-O-Flex futárszolgálat segítségével ingyenesen szállítjuk házhoz.
A nyeremény minden adóvonzatát a Szervező viseli. A nyeremény másra át nem ruházható és pénzre át nem váltható.

5. Az ajándék akció keretében adott ajándékok

Az 6.1. pontban foglalt feltételeknek megfelelő résztvevőknek a Szervező egy Dr. Kelen napvédő csomagot ad ajándékba, mely egy SunSave F30 családi naptejet és egy SunSave napozás utáni balzsamot tartalmaz.

Az ajándékot a Szervező az online utasbiztosítási szerződéskötési folyamatban külön erre a célra kialakított cím mezőben megadott szállítási címre a Trans-o-Flex Kft. közreműködésével juttatja el.
Amennyiben a szerződéskötés időpontja és az indulás napja között legalább egy hét fennáll, úgy az ajándék kézbesítése 3-5 munkanapon belül megtörténik. Ellenkező esetben az ügyfél hazaérkezését követő egy héten belül kerül sor az ajándék napozócsomag kézbesítésére.

Az ajándék készpénzre nem átváltható. A felhasználó által esetlegesen rosszul megadott szállítási adatok miatt felmerülő szállítási problémákért a Szervezőt felelősség nem terheli. A Szervező minden tőle telhetőt elkövet, hogy a jogosultak hozzájussanak ajándékcsomagjukhoz. Az esetleges termékhibákért, a termék helytelen használatából fakadó esetleges egészségügyi problémákért a Szervezőt felelősség nem terheli.

Az ajándék napvédő csomag termékeit a HighCosm Bt. – Dr.Kelen biztosítja.
Cím: H-1134 Budapest, Csángó utca 20/D,
telefon: +36 1 450-1960,
honlap: www.drkelen.hu

6. Az ajándék akció és a nyereményjáték részvételi feltételei

Az ajándék akcióban és nyereményjátékban részt vehet minden, 18. életévét betöltött, e-mail címmel rendelkező természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik (továbbiakban: Játékos, Résztvevő), és 2017. június 9-től 2017. szeptember 15-e között a www.aegon.hu vagy a www.aegondirekt.hu weboldalak egyikén keresztül általános célú utasbiztosítási szerződést köt.

6.1. Ajándék akcióhoz kötött feltételek:

6.1.1. Azon személyek, akik az akció ideje alatt legalább 10. 000.- Ft (tízezer Ft)* biztosítási díjú ún. Platina csomag alapbiztosítást kötnek a www.aegon.hu vagy a www.aegondirekt.hu weboldalon és utasbiztosításukat díjjal rendezik, automatikusan egy ajándék Dr. Kelen napvédő csomagot kapnak az érvényesen létrejött utasbiztosításuk után.
* A biztosítási díjnak kiegészítő biztosítás kötése nélkül is kell meghaladnia a fent megjelölt összeget.

6.1.2. A fenti feltételek maradéktalan teljesülése mellett, amennyiben a biztosítási szerződésben megjelölt úti cél és az utazás módja a felsoroltak valamelyikével megegyező:

Úti cél:

 • Horvátország,
 •  Olaszország,
 •  Szlovénia,
 •  Montenegró.

és

Utazás módja:

 • Személyautóval, motorkerékpárral (2002 1997-es vagy újabb gyártmány)

úgy a Szerződő az utasbiztosítása mellé egy Autó-motor asszisztencia kiegészítő biztosítást is kap extra ajándékként, mellyel a külföldi út során a gépjármű meghibásodása esetén műszaki segítséget lehet igénybe venni a biztosítási szabályzatban foglaltak szerint.

6.2. Nyereményjátékhoz kötött feltételek:
A Nyereményjátékban kizárólag azok vehetnek részt, akik az utasbiztosításuk mellé egy ún. Kütyü Plusz kiegészítő biztosítást is kötnek és a szerződéskötés folyamatában nyilatkoznak, hogy részt kívánnak venni a nyereményjátékban, valamint elfogadják a “Felhőtlen nyaralás Dr. Kelen napozócsomaggal” című szabályzatot, továbbá maradéktalanul megfelelnek a jelen pontban előírt részvételi feltételeknek. További feltétel, hogy a szerződő vállalja, hogy nyertesként történő kisorsolása esetén az adatait (név, irányítószám, településnév) a Szervező közzétegye a https://www.aegon.hu/nyertesek weboldalon.

Tájékoztatjuk, hogy a Szervező a jogosulatlan felhasználásból, illetve kiskorú általi regisztrációból eredő jogvitákért nem tartozik helytállni. A Szervezőt továbbá nem terheli felelősség a felhasználó számítógépének meghibásodása miatti sikertelen regisztráció miatt.

7. A nyertesek és pótnyertesek kiválasztása

A nyereményjáték nyereménye 2017. szeptember 20-án az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. Online Értékesítési és Ügyfélkapcsolati Igazgatóság felügyeletével kerül kis sorsolásra. A nyeremény sorsolásának helyszíne: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.
A sorsolás olyan számítógépes szoftver és algoritmus segítségével történik, amely biztosítja nyertes kisorsolásának a véletlenszerűségét.

A nyereményjáték nyertesését a Szervező a nyertes azonosítása és hozzájárulása után teszi közzé a https://www.aegon.hu/nyertesek weboldalon.

A Szervező a nyertes értesítését a sorsolás után a játékos e-mail címén és telefonszámán kísérli meg. A Szervező kizárja a felelősségét abban az esetben, ha a nyertes adatai pontatlansága vagy változása miatt nem értesül a nyereményről, továbbá a jogosulatlan részére átadott vagy továbbított e-mail hozzáférés illetve telefonhasználat miatt.

Ha a Szervező sem email-en (1 próbálkozás), sem telefonon (3 próbálkozás) nem tudja a nyertest elérni, akkor az ajándékra való jogosultság elvész, a nyertes később nem érvényesítheti a nyeremény átvételi igényét és a Szervezővel szemben sem kártérítési, sem egyéb megtérítési igénnyel nem élhet. A Szervező vállalja, hogy e-mailes próbálkozás esetén az e-mailes értesítő kiküldésétől számítva 3 munkanapot vár a válaszra. Amennyiben nem sikerül a kapcsolatfelvétel sem telefonon, sem e-mailen, a nyertes jogosultsága elvész.

A sorsolások alkalmával, a nyertessel egy időben 1 pótnyertes kisorsolására is sor kerül. Amennyiben a nyertes ajándékra való jogosultsága elvész a kisorsolt pótnyertes lép a helyére.

8. A nyereményjátékból kizártak köre

(a) Szervező és leányvállalatainak vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai és azok közeli hozzátartozói;
(b) Szervező értékesítési partnerei, e cégek vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai és azok közeli hozzátartozói,
(c) a Játék lebonyolításában részt vevő egyéb közvetlen közreműködők és azok közeli hozzátartozói.

9. Adatkezelési szabályok

Tájékoztatjuk, hogy a nyereményjátékban való részvétel feltétele az önkéntes regisztráció. A regisztrációval Ön hozzájárul ahhoz, hogy a regisztrációnál megadott adatait (név, irányítószám, születési dátum, e-mail cím, telefonszám) az Adatkezelők a jelen szabályzatban 3. pontjában megjelölt célból visszavonásig kezeljék.

Adatkezelők a személyes adatokat bizalmasan kezelik és megtesznek minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

Adatkezelési alapelveik összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:

2011. évi CXII. törvény – az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról (a továbbiakban Infotv);
1992. évi LXVI. törvény – a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásáról;
1995. évi CXIX. törvény – a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről (DM törvény);

A regisztráció önkéntes, ezért az adatok megadása előtt, kérjük, mérlegelje a jelen pontban és a fentiekben foglaltakat!

Tájékoztatjuk továbbá, hogy a regisztrálást követően Önnek bármikor jogában áll személyes adatai kezelését indoklás nélkül megtagadni, illetve a regisztráció során tett hozzájáruló nyilatkozatait feltétel nélkül, ingyenesen visszavonni. Az alábbi elérhetőségeken, online vagy postai úton tudja hozzájáruló nyilatkozatát visszavonni:

Aegon Magyarország Biztosító Zrt:
Székhely: 1091 Budapest, Üllői út 1.,
E-mail: online@aegon.hu,
Online leiratkozás: https://www.online.aegon.hu/edm_leiratkozas/index.html

A játék ideje alatti adatkezelés megszüntetése azt jelenti, hogy a regisztrált személy adatai törlésre kerülnek valamennyi adatkezelőnél és felhasználónál, így a nyereményjáték sorsolási adatbázisába sem kerülhet be, és így nem nyerhet.

A rendszerünkben tárolt adatokat bizalmasan, az Ön által megadott keretek között kezeljük és azokat az adatkezelési felhatalmazással nem rendelkezők számára, az Ön hozzájárulása nélkül nem adjuk ki.

10. Fogalmak:

Közeli hozzátartozó: a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1 § (1). bekezdés 1. pontja szerint a házastárs, az egyeneságbeli rokon, az örökbefogadott, a mostoha- és a nevelt gyermek, az örökbefogadó-, a mostoha- és a nevelőszülő és a testvér.

Üzletszerzési lista: a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény 2. §-ának 4. pontja szerint kizárólag postai címzett reklámküldemények útján a Grt. 6. §-ának (4) bekezdése szerint reklámok közlése céljából a kapcsolatfelvételt és kapcsolattartást szolgáló, kizárólag az ügyfél nevét, lakcímét, nemét, születési helyét és idejét, az ügyfél érdeklődési körére vonatkozó információt, valamint családi állapotát tartalmazó lista.

Kapcsolatfelvételi lista: a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény 2. §-ának 9. pontja szerint kizárólag a közvetlen üzletszerzés céljából küldendő küldemények fogadásához való hozzájárulás beszerzése érdekében az ügyfelekkel való kapcsolatfelvételt szolgáló, legfeljebb az ügyfél nevét, lakcímét, elektronikus levélcímét vagy elektronikus hírközlési azonosítóját, nemét, születési helyét és idejét, az ügyfél érdeklődési körére vonatkozó információt, valamint családi állapotát tartalmazó lista.