Lakásbiztonság e-könyv - Töltse le, és védje otthonát!

Betörők, rablók, besurranók elleni védelem lakástulajdonosoknak és bérlőknek

Letöltöm az e-könyvet

Mondjon STOP-ot a betöréseknek!

Magyarországon átlagosan 32 percenként feltörnek egy lakást. Az elszenvedők anyagi kára kellemetlenül magas, és az az érzés, amit a privát szféránk megsértése okoz teljességgel leírhatatlan.

Rengeteg trükk, óvintézkedés, apró odafigyelés van, mellyel eredményesen távol tarthatja otthonától a kéretlen betolakodókat, a letölthető Lakásbiztonság e-könyv segítségével minden nyaralás, hétvégi elutazás előtt vagy a munkába járás alkalmával megteheti a szükséges előkészületeket, hogy otthona védve maradjon a bűnözők támadásaitól.

Tippek, hogy otthona ne váljon célponttá!

A bűnözők módszeresen kifigyelik, mikor megyünk el otthonról, melyek a lakás gyengepontjai, valamint azt, hogy honnan és milyen értékeket tudnak ellopni. A bűnmegelőzési szakemberek szerint a készpénz, ékszerek, elektronikai kütyük, autókulcs – tehát jószerivel minden, ami a lakásból 3-5 percen belül elvihető, és nyereségesen eladható – gyakori és népszerű zsákmány, de a betörők kedvelt célpontjai még a melléképületben tárolt ingóságok (pl. kerékpár, fűnyíró, szerszámok, barkácsgépek) is.

23 oldalas, letölthető e-könyvünk segítségével megteheti a kellő óvintézkedéseket értékeinek védelme érdekében és könnyen megelőzheti, hogy otthona betörők célpontjává váljon.

  • Legjobb riasztórendszerek és sajátosságaik
  • 10+7 óvintézkedés, amit lakásáért megtehet
  • Ötletek a lakás mechanikai védelmére
  • 4 féle védelem ajtó zárak feltörése ellen

Manapság megoldhatatlan, hogy mindig legyen valaki, aki otthon „őrzi a házat”.
Töltse le e-könyvünket, és erősítse meg otthona védelmét!

Letöltöm az e-könyvet

Otthon, háztartási balesetek nélkül!

A lakás betörők elleni védelme mellett a lakók személyi biztonságáról való gondoskodás is éppoly fontos. Baleseti statisztikák szerint a legtöbb baleset otthonunkban ér minket és most, hogy a pandémia miatt sokan a négy fel közé kényszerültünk, még nagyobb a kitettség az otthoni balesetekkel szemben.

A tűzhelyen, sütőben felejtett ebéd, a csúszós, ingatag felületek, az öreg, ritkán karbantartott gázkészülékek, mind olyan háztartási balesetek forrásai, melyek súlyos sérülésekkel és tragédiával is végződhetnek. Lakásbiztonság e-könyvünk segítségével mentesítheti lakását a leggyakoribb veszélyforrásoktól, és a lakók biztonságát is növelheti azzal, hogy betartja az e-könyvben leírt alapvető tanácsokat.

Töltse le e-könyvünket, és kerülje el tudatosan a legjellemzőbb otthoni baleseteket!

 

Tartalomjegyzék

  • Betörések elleni védelem
  • Balesetek a lakásban – Mire ügyeljünk?
  • Időjárás viszontagságai – Mit tehetünk?
  • Ideális lakásbiztosítás kiválasztása