Lakásbiztosítási kárbejelentés

Online kárbejelentés a korábban MKB / CIG-nél lévú új ügyfeleink részére >>

Tudta, hogy ingyenes online ügyfélszolgálatunkon gyorsabban és kényelmesebben megteheti kárbejelentését? Azonosított ügyfélként a szerződés alapadatainak megadásával nem kell bajlódnia,  a kárbejelentés feldolgozása pedig gyorsabban megtörténhet.
Regisztráció / Bejelentkezés >>

lakasdoktor1Szeretnénk felhívni a figyelmét, amennyiben lakásdoktor szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni a biztosítása alapján, azt a következő telefonszámon teheti meg: 06-1-52-52-737

  • Online kárbejelentésének fogadásáról automatikus visszajelzést adunk Önnek ezen a felületen. Kérjük jegyezze fel bejelentésének azonosítóját!
  • Ha az Ön által megadott információ nem elégséges ahhoz, hogy bejelentésével érdemben foglalkozzunk, akkor munkatársaink az adatok pontosítása érdekében visszahívják az Ön által megadott telefonszámon.
  • Amennyiben helyszíni szemle szükséges, kárszakértőnk 48 órán belül – de legkésőbb a kárbejelentést követő második munkanapon – telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot a szemle időpontjának egyeztetése céljából.
  • A helyszíni szemlét (és a szükséges iratok beérkezését) követően gondoskodunk a szerződésben vállalt szolgáltatás teljesítéséről.

Online lakásbiztosítási kárbejelentés indítása >>

 

Amennyiben Ön felelősségi kárt jelentett be, kérjük, nyomtassa ki a Felelősségelismerő nyilatkozatot, majd nyomtatott nagy betűkkel töltse ki, és a károkozóval írassa alá. A kitöltött nyomtatványt a helyszíni szemle során adja át kárszakértőnknek.

Ha Önnek ingósági kára is keletkezett, kérjük, nyomtassa ki az Ingósági kárbejelentőt, majd nyomtatott nagy betűkkel töltse ki. A kitöltött nyomtatványt a helyszíni szemle során adja át kárszakértőnknek.

Nemesfém kár esetén kérjük, nyomtassa ki a Nemesfémtárgy kárbejelentőt, majd nyomtatott nagy betűkkel töltse ki. A kitöltött nyomtatványt a helyszíni szemle során adja át kárszakértőnknek.

Kérdéseivel hívja Telefonos Ügyfélszolgálatunkat a +36-1-477-4800-as telefonszámon. Kollégáink hétfőn 8.00 és 20.00 óra között, keddtől-péntekig 8:00 és 18:00 óra között fogadják hívását, ettől eltérő időpontban üzenetrögzítő áll rendelkezésére.

DOKUMENTUMOK, NYOMTATVÁNYOK
Felelősségelismerő nyilatkozat
Ingósági kárbejelentő
Nemesfémtárgy kárbejelentő

Ossza meg az ismerőseivel!
Az oldal utolsó módosításának dátuma: 2017. november 14.

Email küldése
X