Komoly díjkedvezmények az Aegon-nál

Számos új kiegészítő biztosítást kínál az idei kötelező-kampányban a társaság

Az Aegon biztosító több díjkedvezményt, számos kiegészítő biztosítást, és assistance szolgáltatást kínál ügyfeleinek az idei kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb) kampányban. A társaság változatlanul kedvező díjakat kínál meglévő és új ügyfeleinek, ám a kockázatokkal nem arányos, felelőtlen árversenybe nem kíván beszállni.

Az Aegon Magyarország az idei, a 2013-as tarifákat meghatározó kgfb-kampányban is kedvező, és kockázatarányos díjakat ajánl meglévő és leendő ügyfelei részére, elsődleges célcsoportját pedig változatlanul a személygépkocsival rendelkező természetes személyek jelentik – jelentette be a társaság. „Társaságunk versenyképes, a meglévő és új ügyfeleknek egyaránt kedvező ajánlatokkal igyekszik részt venni az idei kampányban, ám a korábbi évek gyakorlatának megfelelően továbbra sem kívánunk részt venni a tényleges kockázatokkal nem arányos kondíciókkal dolgozó, felelőtlen árversenyben” – jelentette ki Szombat Tamás, az AEGON Magyarország nem-életbiztosításokért felelős vezérigazgató-helyettese.

Az Aegon a következő évben is a keresztértékesítésre helyezi a fő hangsúlyt. A lakásbiztosítási piac vezetőjeként a kgfb-tarifákat úgy alakította ki a társaság, hogy a legkedvezőbb díjakat meglévő, vagy új Aegon-os lakásbiztosítási szerződéssel lehet elérni: ez akár 50 százalékos kedvezményt is jelenthet az ügyfelek számára. Ezen kívül kedvezménnyel jutalmazza az Aegon a meglévő, vagy új casco-, élet- és vállalati vagyonbiztosítást kötő ügyfeleit is, illetve továbbra is preferálják az elektronikus kommunikációt és díjfizetést.

A társaság komoly hangsúlyt helyez a kötelező biztosítás és casco mellé köthető kiegészítő konstrukciókra is, amelyeknek körét – reagálva az utóbbi időszakban felmerült igényekre – jelentősen bővítette a közelmúltban. Ilyen a gyermekfelszerelés-biztosítás, amely 150 ezer forintig megtéríti a gyermekek biztonságát szolgáló vagyontárgyak, vagy éppen a babakocsi értékét, ha azt a gépjárműből eltulajdonítják, vagy egy káresemény során tönkremennek.

A járművön szállított szabadidős felszerelésekre kötött biztosítás azokban az esetekben nyújthat védelmet, amikor például a sportfelszerelés, kerékpár rongálódik meg vagy lopás során tűnik el. Az új kiegészítők közé tarozik a rágcsáló- és ragadozókár biztosítás: ez a kisállatok – például nyestek – által okozott károk ellen nyújt fedezetet százezer forintig. Szintén gyakori esemény a rendszámtábla vagy a jármű iratainak eltűnése: az ezek pótlására vonatkozó biztosítás évi húszezer forintig térít. Ezen kívül akár kisállat-balesetbiztosítást is köthetnek az ügyfelek az autóban utazó kedvenceikre. Továbbra is köthető a már 2012-ben is népszerű vadkár, a 30 ezer forintig védelmet biztosító kátyúkár-biztosítás is. Az Aegon teljes körű assistance szolgáltatást kínál, amely magában foglalja többek között a gépjármű-javítás, a kölcsönautó, a továbbutazás, a szállás extra költségeinek megtérítését, de még a tolmácsolásban nyújtott segítséget is. „Az idei kampányból is jól látszik, hogy a kiegészítő szolgáltatásokra nagy az igény, ezért az Aegon is rengeteg olyan kiegészítőt ajánl az ügyfeleinek, amelyek sokkal biztonságosabbá és kényelmesebbé teszik a vezetés élményét.” – emelte ki Szombat Tamás, vezérigazgató-helyettes.

Továbbra is ingyenesen letölthető az Aegon a tavalyi kampányra kifejlesztett mobil alkalmazása, az AEGON ANGYAL, és annak továbbfejlesztett verziója az AEGON ANGYAL PRO, amelyek indulásuk óta nagy népszerűségnek örvendenek mind az iPhone, mind az Androidos okos telefon tulajdonosok körében. Az App Store “Free Navigation” kategóriában töretlenül az első harminc között vannak, értékelésük pedig a felhasználók véleménye alapján mindkét platformon 4 csillag feletti. „Az Aegon Magyarország nemcsak a díjakat, a szolgáltatásokat, vagy a kárrendezési minőséget és gyorsaságot illetően igyekszik reagálni az ügyfelek változó igényeire, hanem – elsősorban a fiatalabb ügyfélkört célozva – az első olyan biztosítótársaság, amely több mobil-alkalmazást is fejlesztett ügyfelei kényelmi-igényeinek kiszolgálására.” – hangsúlyozta Szombat Tamás, vezérigazgató-helyettes.

Az AEGON ANGYAL PRO ingyenes alkalmazás négy menüpontot tartalmaz: a segítségnyújtás segít eligazodni a műszerfal ikonjai között, egy beépített assistance szolgáltatáson keresztül pedig bármikor segítséget kérhet az autós, ha lerobbant vagy balesetet szenvedett. A dugófigyelő menüpont azt mutatja meg, hogy mekkora forgalom várható a város különböző pontjain, a parkolás menüpont alatt pedig megtalálható az összes közelben lévő parkolóház, azok díjaival együtt, emellett az utcai automatákon keresztüli parkolásindítás is néhány kattintással elérhetővé válik.  Végül a tankolás modul azt mutatja meg, hol van a legközelebbi töltőállomás és ott mennyibe kerülnek a különböző üzemanyagok. Ezen belül az autós szűrhet töltőállomás típusra, üzemanyag fajtára, a legolcsóbbra, a legközelebbire, illetve ezek kombinációjára is.

Kötelező biztosítás kalkulátor »

Ossza meg az ismerőseivel!
Az oldal utolsó módosításának dátuma: 2014. július 29.

Email küldése
X