Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. Részletek

Százezer regisztrált online ügyfél az Aegon-nál

Hamarosan mobiltelefonon keresztül is elérhetők lesznek az érintett szolgáltatások

Elérte a százezret az Aegon online ügyfélszolgálatán regisztrált felhasználók száma. Az új biztosítást kötő és teljes elektronikus ügyintézést választó ügyfelek kedvezményt kaphatnak újonnan kötött biztosításuk díjából, és az online felület bizonyos szolgáltatásai hamarosan mobil alkalmazáson keresztül is elérhetők lesznek.

Már több mint százezren regisztráltak az Aegon Magyarország biztosító online ügyfélszolgálatán. A százezredik felhasználó a múlt héten jelentkezett be az internetes felületen: ebből az alkalomból a pénzügyi szolgáltató üzemanyag- és könyvutalványt ajándékoz neki.

„Az Aegon Magyarország igyekszik nagy hangsúlyt helyezni a kényelmes elektronikus szolgáltatásokra, és az ügyfelek minél nagyobb hányadát ösztönözni ezek használatára. Az elektronikus iratok ugyanis könnyebben eltárolhatók és bármikor visszakereshetők az adatok, információk. Sajnos, hiába költünk el közel félmilliárd forintot nyomtatott levelekre, ezek megőrzése sok esetben gondot okoz” – közölte Vereczki András, az AEGON Magyarország vezérigazgató-helyettese.

Az Aegon 2012-ben díjkedvezményben részesíti azokat az ügyfeleket, akik új kötelező-, vagy lakásbiztosításuk megkötésekor ePosta szolgáltatást választanak, majd regisztrálnak a biztosító online ügyfélszolgálatán, és vállalják a teljes elektronikus ügyintézést.

A pénzügyi szolgáltató csoport folyamatosan fejleszti az online ügyfélszolgálatát: a tervek szerint hamarosan elindítják a mobiltelefonon – iPhone-on, iPad-en és Andoridos készülékeken – futtatható alkalmazást is.

Az online ügyfélszolgálat jelenleg hozzávetőlegesen húszféle szolgáltatást kínál a felhasználóknak. Így a regisztrált ügyfelek – egyebek mellett – módosíthatják személyes adataikat, megjeleníthetik aktuális szerződéseiket, különböző igazolásokat kérhetnek, online fizethetnek díjat bankkártyával, és végrehajthatnak befektetési műveleteket is.

Amennyiben még nem regisztrált Online Ügyfélszolgálatunkon, most megteheti:

Online ügyfélszolgálat regisztráció

Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. A névváltással kapcsolatban a Társaság ügyfeleinek semmilyen teendője nincs. Részletek
AlfaGo
×
Tartsa kézben biztosítási ügyeit!
Töltse le mobil applikációnkat most!
Tovább