Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. Részletek

Segítő kezet nyújtunk a bajban

A háború kitörése óta több mint hárommillió ember menekült el Ukrajnából biztonságot keresve. Sokunk számára ez fokozott aggodalmat és bizonytalanságot jelent a családjaink, rokonaink, barátaink és szeretteink helyzetével kapcsolatban.

Kétségtelenül nehéz időket élünk. Biztosítói munkánk igazi bizonyítéka, hogy együttérzünk az emberekkel, és segítünk megóvni mindazt, ami fontos Számukra.

 

Elsők között ajánlottunk segítséget a menekülőknek

Az egyik legfontosabb probléma a menekültek elszállásolása. Ebben próbáltunk segíteni és március elején megnyitottuk a Római-parti oktatási központunkat, ahol a Máltai Szeretetszolgálat átmeneti befogadópontot nyitott. Szervezett körülmények között – állandó támogató személyzet segítségével – történik a nehéz helyzetbe került családok átmeneti ellátása. A vállalat az épület fenntartási költségein túl az elszállásoltak étkeztetéséhez is hozzájárult, ami közel 10 milliós értékű támogatást jelent. Az első hónapban közel ezer családnak tudtunk ily módon segítséget nyújtani.

Oktatási központ

 

A nemzetközi Aegon-csoport 1 millió eurót adományozott a Vöröskeresztnek, mivel humanitárius segítségnyújtási erőfeszítései Ukrajna legsürgetőbb szükségleteit és a környező országokban biztonságot kereső emberek növekvő számát szolgálják. A Vöröskereszt segélyszolgálatai olyan helyeken nyújtanak elsősegélyt, ahol az emberek nem férnek hozzá az egészségügyi ellátáshoz. A szervezet egészségügyi ellátást is biztosít a kórházaknak. Nagyszámú élelmiszer- és higiéniai termékcsomagot osztanak szét, és pszichológiai segítséget is nyújtanak.

A hazai biztosítók a Magyar Biztosítók Szövetségén keresztül 10 millió forintot adományoznak a Magyar Ökomenikus Segélyszervezetnek, hogy hozzájáruljanak a jelenlegi szükséghelyzet enyhítéséhez. Az Ökumenikus Segélyszervezet azonnali segítséget nyújt azoknak a menekülőknek és menekülteknek, akik kénytelenek voltak mindenüket hátrahagyni, és átfogó segélyprogramot indított a háború hatásai miatt nélkülözők támogatására.

 

Sok munkatársunk önkénteskedik

Kollégáink szintén elsőként ajánlottak fel adományokat a segélyszervezeteken keresztül, mások napi szintű adminisztrációs és tolmácsolási munkákban segítik  a menekültek ügyeinek intézését. A munkatársaink karitatív munkáját a vállalat fizetett munkanappal támogatja.

 

Ügyfeleink biztonsága a legfontosabb

Elsődleges feladatunk, hogy ügyfeleink biztonságát szolgáljuk, miközben megőrizzük pénzügyi és működési rugalmasságunkat. Ezért szorosan figyelemmel kísérjük a pénzügyi piacokat és a helyzet okozta gazdasági turbulenciát. Mindent megteszünk azért, hogy a napról napra változó körülmények között is ügyfeleink pénzügyi jövője a lehető legbiztonságosabban alakuljon.

 

Öszintén reméljük, hogy a helyzet minél hamarabb normalizálódik Ukrajnában!

 

 

 

 

Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. A névváltással kapcsolatban a Társaság ügyfeleinek semmilyen teendője nincs. Részletek
AlfaGo
×
Tartsa kézben biztosítási ügyeit!
Töltse le mobil applikációnkat most!
Tovább