Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. Részletek

Rendkívüli tájékoztatás

Tisztelt Ügyfeleink!

Február első hétvégéjén 2023.02.03-án és 02.04-én erős széllel kísért viharzóna vonult át Magyarország felett, ami országszerte – kiemelten a Dél-nyugat magyarországi területeken – jelentős károkat okozott az épületekben és a vagyontárgyakban. Társaságunk elkötelezett a biztosítási szerződések szerinti kárrendezés mielőbbi lefolytatásában, azonban a megnövekedett számú kárbejelentések miatt előfordulhat, hogy szakértőink a kárfelvételt csak késedelemmel tudják teljesíteni, amihez ezúton kérjük szíves türelmüket.

Társaságunk élen jár a károk szemle nélküli kárrendezésében, ezért kérjük, kárbejelentéskor jelezze, amennyiben az Ön esetében lehetőség van videós kárrendezésre. A kárrendezési eljárásról honlapunkon talál további információt. Kérjük továbbá, hogy a károsodásokról részletes – távoli és közeli, a részleteket is jól mutató – fényképfelvételeket készítsen a károsodás későbbi beazonosíthatósága érdekében, illetve amennyiben telefonos kárrendezésre kerül sor, úgy szakértő kollégánknak szüksége lesz majd ezekre a fénykép felvételekre.

Megértésüket köszönjük!

Kérjük, a gyorsabb ügyintézéshez használja online kárbejelentő oldalunkat, amely a nap 24 órájában elérhető.

Online kárbejelentés

Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. A névváltással kapcsolatban a Társaság ügyfeleinek semmilyen teendője nincs. Részletek
AlfaGo
×
Tartsa kézben biztosítási ügyeit!
Töltse le mobil applikációnkat most!
Tovább