Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. Részletek

Magyar siker a Győztesek Versenyén

Harminchárom érmet szereztek a gyerekek az AEGON Magyarország által támogatott rendezvényen

Kiemelkedő sikereket ért el a magyar csapat a daganatos, leukémiás megbetegedésből felépült gyermekek számára Moszkvában rendezett Győztesek Versenyén. A magyar részről az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány szervezésében lezajlott eseményt az AEGON Magyarország is támogatta.

Sikeresen szerepelt a magyar csapat a daganatos, leukémiás megbetegedésből gyógyult gyermekek számára megrendezett Győztesek Versenyén. A 12 ország küldöttségeinek részvételével 2011. augusztus 3-7. között, Moszkvában megrendezett sportversenyen a magyar versenyzők összesen (egyéniben és csapatban) 33 érmet szereztek: 18 aranyat, 6 ezüstöt, 9 bronzot. Ezzel Magyarország lett a legeredményesebb résztvevője az eseménynek.

Schmitt Pál köztársasági elnök a Sándor Palotában köszöntötte a magyar csapatot, s gratulált a gyermekeknek az elért sikerekhez.

A 30 gyermekből álló magyar csapat kiutazását az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány szervezte meg, és a versenyzők szerepléséhez az AEGON Magyarország is támogatásával járult hozzá. „Társaságunk több szálon keresztül is elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás iránt. Nagy örömünkre szolgál, hogy támogatásunkkal hozzájárulhattunk egy ilyen nemes kezdeményezés sikeréhez”- mondta az esemény kapcsán Vereczki András, az AEGON Magyarország vezérigazgató-helyettese.

Az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány több mint tíz éve segíti a magyar gyermek-onkológiai központokban kezelt daganatos és vérképzőszervi betegségben szenvedő gyermekek gyógyítását, támogatja életminőségük javítását.

Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. A névváltással kapcsolatban a Társaság ügyfeleinek semmilyen teendője nincs. Részletek
AlfaGo
×
Tartsa kézben biztosítási ügyeit!
Töltse le mobil applikációnkat most!
Tovább