Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. Részletek

Külföldön is védhet a lakásbiztosítás

Az utasbiztosítást is pótolhatják a legújabb konstrukciók

A legújabb lakásbiztosítási termékek már nemcsak az otthont védik, de akár az utasbiztosítást is pótolhatják. Nyaralás előtt azért is érdemes érdeklődni a lakásbiztosításhoz kínált kiegészítő elemekről, mert a csomag részeként ezen kockázatok ellen sokszor olcsóbban védhetjük magunkat, mintha önállóan kötnénk élet-, baleset-, vagy utasbiztosítást.

A legújabb lakásbiztosítási konstrukciók ma már nemcsak az otthont fenyegető szokásos kockázatokat fedezik, de olyan kiegészítő elemeket is tartalmazhatnak, mint az élet-, baleset-, vagy akár az utasbiztosítás. A kiegészítő termékek előnye, hogy a csomag részeként sokszor jóval kedvezőbb áron elérhetőek az önállóan kötött termékeknél, sőt, akár folyamatos védelmet is nyújthatnak az évente ismétlődő egy-két hetes nyaralásokra, anélkül, hogy az ügyfélnek minden egyes utazás előtt új szerződést kelljen kötnie.

A lakásbiztosítási piacon vezető – több mint egymillió szerződést kezelő – AEGON Magyarország nemrég vezette be új Lakás és Szabadidő Biztosítását, melynek kiegészítő elemei számos, a megszokottól eltérő kockázatra is fedezetet nyújthatnak, melyekből az ügyfél igényeinek megfelelően állíthatja össze biztosítási csomagját. A választható kiegészítők között éppúgy szerepel a kockázati életbiztosítás, a balesetbiztosítás, mint a munkanélküliségi biztosítás. Az ugyancsak választható utasbiztosítási konstrukció hasonló szolgáltatást nyújt, mint az önállóan elérhető termékek. Így biztosítják a külföldi orvosi kezelés vagy a poggyászkár megtérítését is. A síelők számára is megfelelő, mert az esetleges helikopteres mentésre is kiterjed.

A Lakás és Szabadidő Biztosítás ugyanakkor nemcsak a szabadidős tevékenységekkel összefüggő káresemények ellen nyújthat plusz fedezetet, de védelmet biztosíthat gyakori, de az átlagos szerződésekben többnyire nem szereplő káresemények ellen is. Így az ügyfeleknek már lehetőségük van kiegészítő biztosítást kötni garázsban tartott gépkocsijukra, a sportfelszerelések szabadból történt lopási káraira, vagy akvárium törésére, de akár a hűtőszekrény garancia időn túli javítására is.

„A legújabb lakásbiztosítási termékek kialakításánál arra törekszünk, hogy az ügyfelek személyre szabottan a lehető legtöbb kockázat ellen, a legköltséghatékonyabban biztosíthassák magukat. Fontos, hogy ezekkel a lehetőségekkel, vagy akár már meglévő szerződésük kiegészítő elemeivel az ügyfelek is tisztában legyenek, hiszen így elkerülhető, hogy sokat, vagy akár kétszer fizessenek ugyanazért a szolgáltatásért” – hangsúlyozta Vereczki András, az AEGON Magyarország vezérigazgató-helyettese, hozzátéve: „a lakásbiztosítással már rendelkező, vagy még szerződéskötés előtt álló ügyfeleknek egyaránt érdemes összeállítaniuk az igényeiknek leginkább megfelelő biztosítási csomagot az AEGON honlapján található kalkulátor, vagy akár a biztosító munkatársainak segítségével.”

Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. A névváltással kapcsolatban a Társaság ügyfeleinek semmilyen teendője nincs. Részletek
AlfaGo
×
Tartsa kézben biztosítási ügyeit!
Töltse le mobil applikációnkat most!
Tovább