Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. Részletek

Kilencszáz doboz, kilencszáz mosoly

Idén több mint kilencszáz cipősdoboznyi ajándékot gyűjtöttek az AEGON Magyarország munkatársai az ország egyik legismertebb és legsikeresebb jótékonysági gyűjtésévé vált Cipősdoboz Akcióhoz csatlakozva. A dobozok főként játékokat, kisautókat, babákat, képességfejlesztő- és társasjátékokat, iskolában is használható eszközöket tartalmaznak.

Negyedik éve vesznek részt a Baptista Szeretetszolgálat által indított, és mára az ország egyik legismertebb, legsikeresebb jótékonysági gyűjtésévé vált Cipősdoboz Akcióban az AEGON Magyarország munkatársai. A kezdeményezés lényege, hogy a segítő szándékú emberek telerakjanak egy-egy cipősdobozt ajándékokkal, amit aztán a szervezők a rászoruló gyerekek között osztanak ki.

Az AEGON Magyarországtól idén 900 doboznyi játékot, kisautót, babát, képességfejlesztő- és társasjátékot, iskolában is használható eszközt juttattak el a Baptista Szeretetszolgálat révén elsősorban Békés és Fejér megyei rászorulóknak. Ebben az évben is ügyeltek arra, hogy törékeny tárgyak, agresszivitásra késztető képek, játékok, ne kerüljenek a csomagokba, viszont legyen bennük minden, ami örömet szerez a kicsiknek: édesség, játék ékszerek, hajgumik, órák, képeskönyvek.

A biztosító munkatársai az elmúlt években összesen 3500 cipősdobozt állítottak össze, ez mintegy 10 millió forint értékű adományt jelent. Maguk is csomagolták az ajándékokat a céges karácsonnyal egybekötve, és mint mondják, az akció csapatépítésnek is kiváló volt: több mint 300 munkatárs vett részt benne. Minden dobozba írtak személyre szóló jókívánságokat is.

Az ajándékcsomagok csecsemőkhöz, kisgyermekekhez és kamaszokhoz kerülnek. – „Örülünk annak, hogy lelkes munkatársaink révén egyre több olyan csomagot küldhetünk a nehéz körülmények között élő gyerekeknek, amivel számukra is szebbé, boldogabbá tehetjük a karácsonyt. Különösen ügyelünk arra, hogy mindig tegyünk olyan eszközöket is a dobozokba, amelyek segítik a gyerekeket a tanulásban, mert ezzel a későbbi boldogulásukhoz is hozzájárulhatunk” – mondta Zatykó Péter, az AEGON Magyarország vezérigazgatója.

Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. A névváltással kapcsolatban a Társaság ügyfeleinek semmilyen teendője nincs. Részletek
AlfaGo
×
Tartsa kézben biztosítási ügyeit!
Töltse le mobil applikációnkat most!
Tovább