Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. Részletek

Karácsonyi ajándék nyolcszáz kisgyermeknek

Több, mint nyolcszáz cipősdoboz ajándékkal járulnak hozzá idén is az AEGON Magyarország munkatársai az eredetileg a Baptista Szeretetszolgálat által indított, mára az ország egyik legismertebb és legsikeresebb jótékonysági gyűjtésévé vált „Cipősdoboz Akcióhoz”.

Az AEGON Magyarország idén harmadik alkalommal hirdette meg munkatársai számára a jótékonysági dobozolást és gyűjtést. A „Cipősdoboz Akciót” a Baptista Szeretetszolgálat indította, ám időközben számos cég is csatlakozott hozzá, lényege, hogy egy cipősdobozt kell telerakni ajándékokkal, amelyet azután a szervezők a rászoruló gyerekekhez juttatnak el.

Az AEGON Magyarország munkatársai idén több, mint 800 dobozt állítottak össze, amit a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak juttatnak el a rászoruló családokhoz.
Az ajándékcsomagok „címzettjei” elsősorban a csecsemők és kisgyermekek, valamint a kamaszok – a szakemberek szerint ugyanis jellemzően ezen korosztály számára érkezik a legkevesebb ajándék-felajánlás. Az ajándékcsomagolás során gondosan ügyeltek arra, hogy agresszivitásra késztető képek, játékok, törékeny tárgyak ne kerüljenek a csomagba, legyen viszont minél több kisautó, baba, képességfejlesztő- és társasjáték, iskolában is használható eszköz.
Az édességek, játék ékszerek, hajgumik, órák, képeskönyvek sem maradtak ki az ajándékok közül, amiket a munkatársak idén is – a céges karácsonnyal egybekötve – közösen csomagoltak, és minden dobozhoz személyre szóló jókívánságokat is írtak.

„Nagyon örülök az akció sikerének, különösen azért, mert évről évre növekszik az elkészített cipősdoboz-ajándékcsomagok mennyisége. Fontos hangsúlyozni azt is, hogy mindez a kollégák önkéntes összefogásával valósult meg” – mondta el Zatykó Péter, az AEGON Magyarország vezérigazgatója, hozzátéve: – „Rendkívül jó érzés volt látni, hogy mintegy 600 kollégánk fordított idén is időt és energiát arra, hogy ezek a nehéz körülmények között élő gyerekek boldogabb karácsonyt ünnepelhessenek.”

Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. A névváltással kapcsolatban a Társaság ügyfeleinek semmilyen teendője nincs. Részletek
AlfaGo
×
Tartsa kézben biztosítási ügyeit!
Töltse le mobil applikációnkat most!
Tovább