Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. Részletek

Gondtalan nyugdíjas évek mellé ajándék

2018. február 20-tól 2018. március 31-ig az aegondirekt.hu vagy aegon.hu weboldalon Aegon Relax Plusz Nyugdíjbiztosítás szerződést kötők számára az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. nyugdíjbiztosítási akciót hirdet “Gondtalan nyugdíjas évek mellé ajándék” címmel. Az ajándék egy LENOVO Tab 7 (TB-7304F) 16 GB tablet vagy egy LG 24MT49VF 24″ monitor HD televízió.

Az akcióban részt vehet bármilyen magyarországi állandó lakcímmel rendelkező, legalább 18 éves magyar állampolgár, aki a biztosítási feltételekben foglaltak szerint Aegon Relax Plusz Nyugdíjbiztosítás kötésére jogosult és minimum 11 éves tartammal köt szerződést.

Az akció keretén belül minden szerződő, aki legalább 15.000 Ft, maximum 19.999 Ft havidíjas (a díj fizethető negyedéves, féléves vagy éves gyakorisággal is) új Aegon Relax Plusz nyugdíjbiztosítási szerződést köt minimum 11 éves tartammal online az aegondirekt.hu vagy aegon.hu oldalon, és a szerződés első három havi díja beérkezik 2018. június 30-ig a Biztosítóhoz, továbbá a szerződés létrejöttéről kiadott írásbeli tájékoztatás kézhezvételét követő 31. napon élő és díjjal rendezett, az garantáltan egy Lenovo TAB7 (TB-7304F) tablet ajándékban részesül.

Az akció keretén belül minden szerződő, aki legalább 20.000 Ft havidíjas (a díj fizethető negyedéves, féléves vagy éves gyakorisággal is) új Aegon Relax Plusz nyugdíjbiztosítási szerződést köt minimum 11 éves tartammal online az aegondirekt.hu vagy aegon.hu oldalon, és a szerződés első három havi díja beérkezik (mely legalább 60.000 Ft) 2018. június 30-ig a Biztosítóhoz, továbbá a szerződés létrejöttéről kiadott írásbeli tájékoztatás kézhezvételét követő 31. napon élő és díjjal rendezett, az garantáltan egy LG 24MT49VF monitor HD televízió ajándékban részesül.

Az akcióban részt vesznek azon szerződők is, akik új Aegon Relax Plusz nyugdíjbiztosítási szerződést kötnek minimum 11 éves tartammal tanácsadó segítségével, és a kötési szándékukat az aegondirekt.hu vagy aegon.hu oldalon történő kalkulációval vagy igényfelmérő kitöltésével jelezték, mint például online nem köthető 21.666 Ft feletti havidíjú (a díj fizethető negyedéves, féléves vagy éves gyakorisággal is) szerződés.

Az ajándékot az akciós feltételek teljesülése után juttatjuk el a szerződőnek a szerződéskötés során megadott levelezési címre, vagy ennek hiányában állandó lakcímére. Az ajándékokat a Trans-O-Flex futárszolgálat segítségével ingyenesen szállítjuk házhoz.

A szervező fenntartja magának a jogot, hogy beszerzési nehézségek esetén, teljesítményben hasonló, akár más márkájú táblagépet (mely az alábbi főbb paraméterekkel rendelkezik: Android operációs rendszer, 1 GB RAM, 16 GB memória, kamera, wifi) vagy televíziót (mely az alábbi főbb paraméterekkel rendelkezik: minimum 24 col képernyőátló, HD képminőség), esetleg az ajándék értékének megfelelő vásárlási utalványt biztosítson az akcióban részt vevő személy számára.

Az ajándékba adott készülékek hivatalos magyarországi garanciával rendelkeznek, az esetleges minőségi, garanciális problémák esetén a szervezőt nem terheli felelősség. A készülékek garanciális ügyintézését a gyártó biztosítja.

Garanciális problémákkal kapcsolatban az LG 24MT49VF monitor HD televízió esetén kapcsolatfelvétel az alábbi telefonszámon: 06 1/54 54 054, honlap:www.lg.hu;
a Lenovo TAB 7 (TB-7304F) 16GB tablet esetén telefonszám: +36 23 801 729, email cím: lenovo@tmx.hu, honlap: http://lenovo.tmx.hu.

Az akció kizárólag új Aegon Relax Plusz Nyugdíjbiztosításra vonatkozik, már meglévő Aegon nyugdíjbiztosítási szerződés átdolgozásával vagy módosításával nem lehet részt venni az akcióban. Felhívjuk a figyelmet, hogy a szerződést – bármelyik fél – csak a biztosítási szabályzatban meghatározott módon szüntetheti meg.

Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. A névváltással kapcsolatban a Társaság ügyfeleinek semmilyen teendője nincs. Részletek
AlfaGo
×
Tartsa kézben biztosítási ügyeit!
Töltse le mobil applikációnkat most!
Tovább