Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. Részletek

Cipősdoboz és Mikulás-csomag a rászorulóknak

Az Aegon Magyarország idén ötödik alkalommal vesz részt a Cipősdoboz akcióban. A munkatársak összeállítottak közel ezer darab cipősdoboznyi ajándékot, amelyet a Baptista Szeretetszolgálat közvetítésével juttatnak el a családokhoz. Emellett 109 bódvalenkei gyerek kapott Mikulás-csomagot és karácsonyi ajándékot az Aegon jóvoltából. Karácsonyra gyűjtést szerveztek a kollégák között, amellyel a bódvalenkei családok karácsonyi vacsorájához járultak hozzá.

Ötödik éve vesznek részt a Baptista Szeretetszolgálat által indított, és mára az ország egyik legismertebb, legsikeresebb jótékonysági gyűjtésévé vált Cipősdoboz Akcióban az Aegon Magyarország munkatársai. A kezdeményezés lényege, hogy a segítő szándékú emberek megpakoljanak egy-egy cipősdobozt ajándékokkal, amit aztán a szervezők a rászoruló gyerekek között osztanak ki. Idén a beregháti térség kistelepülései kapnak az Aegon ajándékokból a Tiszaszalkán rendezett ünnepség keretében (Lónya, Barabás, Vámosatya, Tiszaszalka).

Az Aegon Magyarországtól idén közel ezer doboznyi játékot, kisautót, babát, képességfejlesztő- és társasjátékot, iskolában is használható eszközt juttattak el a Baptista Szeretetszolgálat révén a beregháti térség rászoruló családjainak. Ebben az évben is ügyeltek arra, hogy legyen bennük minden, ami örömet szerez a kicsiknek: édesség, játék ékszerek, hajgumik, kirakók, kifestők, rajzeszközök.

A biztosító munkatársai az elmúlt években összesen körülbelül 4200 db cipősdobozt állítottak össze, ez mintegy 10 millió forint értékű adományt jelent. Maguk is csomagolták az ajándékokat, és minden dobozba írtak személyre szóló jókívánságokat is.

Az Aegon Magyarország CSR stratégiájának fontos része, hogy bevonja a kollégákat a támogatásaiba, ezért idén év közben egy különleges csapatépítésen vettek részt munkatársaik Bódvalenkén. A FLOW elnevezésű csapatépítő program keretében a biztosító vezető munkatársai készítettek kézműves termékeket, mindennapi használati tárgyakat, de együtt betonoztak is.

„A karácsonyi időszakban is gondolunk a bódvalenkeiekre. A gyerekeknek összesen 109 ajándékdobozt állítottunk össze, és adománygyűjtést is szerveztünk a kollégák között. Az összegyűlt pénzből reményeink szerint minden bódvalenkei család asztalára kerül majd hús karácsonykor” – mondta el Zatykó Péter, az Aegon Magyarország vezérigazgatója.

Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. A névváltással kapcsolatban a Társaság ügyfeleinek semmilyen teendője nincs. Részletek
AlfaGo
×
Tartsa kézben biztosítási ügyeit!
Töltse le mobil applikációnkat most!
Tovább