Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. Részletek

Az Aegon átveszi a Pannónia kgfb, társasház- és lakásbiztosítási állományát

Budapest, 2017. június 28.  A Magyar Nemzeti Bank H-EN-II-68/2017.sz. határozatával engedélyezte, hogy a Pannónia Általános Biztosító Zrt. lakásbiztosítási, társasház-biztosítási és kötelező gépjármű- felelősségbiztosítási állományát az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt.-re ruházza át 2017. július 1-jei hatállyal.

A felügyeleti engedélyezést követően, 2017. július 1-től, a Pannónia kötelező gépjármű felelősség-, társasház-, és lakásbiztosítással rendelkező ügyfelei az Aegon ügyfelei lesznek. Az érintett ügyfelek szerződései változatlan feltételekkel tovább élnek. Az állományok átadásával kapcsolatban az érintetteknek külön teendőjük nincs. A továbbiakban az ügyfelek az Aegon biztosítótól kapnak tájékoztatást a szükséges tudnivalókról, és kárbejelentést is az Aegon biztosítónál tehetnek.

„Az Aegon Magyarország piacvezető lakásbiztosítóként több évtizedes tapasztalattal, kiemelkedő ügyfélkiszolgálással várja a Pannónia eddigi ügyfeleit. Új ügyfeleinknek az átvétellel kapcsolatban semmilyen külön teendőjük nincs. A változás természetesen nem jelent plusz költséget sem, és az ügyfeleknek adminisztrációs teendőjük sincs.” – mondta el Zatykó Péter, az Aegon Magyarország elnök-vezérigazgatója.

Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. A névváltással kapcsolatban a Társaság ügyfeleinek semmilyen teendője nincs. Részletek
AlfaGo
×
Tartsa kézben biztosítási ügyeit!
Töltse le mobil applikációnkat most!
Tovább