Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. Részletek

Átállás a SimplePay fizetési rendszerre

Szeptembertől 12-től társaságunk átállt a SimplePay online bankkártyás fizetési rendszer használatára. Az átállás a korábbi online bankkártyás fizetési regisztrációkat nem érinti.
Célunk, hogy a jövőben is minél modernebb és biztonságosabb megoldást kínáljunk ügyfeleinknek a biztosítási díjának rendezéséhez.

Szeptembertől 12-től társaságunk átállt a SimplePay online bankkártyás fizetési rendszer használatára. Célunk, hogy a jövőben is minél modernebb és biztonságosabb megoldást kínáljunk ügyfeleinknek a biztosítási díjának rendezéséhez.

 

Hogy történik a fizetés ezután?

  • A következő online fizetésnél már az új felületre fogjuk átirányítani.
  • Maga a folyamat nem változik. Továbbra is kártyaadatainak megadására lesz szükség, a sikeres tranzakcióról pedig értesítést kap emailben.
  • Elérhetővé válik egy új lehetőség, hogy a SimplePay rendszerben regisztrálja bankkártyáját. Ezután nem kell kártyaadatait újra és újra megadnia, csupán egy azonosításra lesz szükség, így még gyorsabbá és kényelmesebbé válik a díjrendezés.

Az átállás a korábbi online bankkártyás fizetési regisztrációkat nem érinti. Részletes tájékoztató:

Simple általános tájékoztató

ALT-TAJ-ODF-230801

Fontos, hogy a több banknál bevezetett kétlépcsős SMS-azonosításhoz a kódot minden esetben a bank küldi. Ha ezzel kapcsolatban merül fel kérdés vagy probléma, kérjük, forduljon számlavezető bankjához.

Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. A névváltással kapcsolatban a Társaság ügyfeleinek semmilyen teendője nincs. Részletek
AlfaGo
×
Tartsa kézben biztosítási ügyeit!
Töltse le mobil applikációnkat most!
Tovább