Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. Részletek

Adventi nyereményeső: napi 100.000 Ft

Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon néhány kattintással, és nyerjen!

2021. december 6-tól 10-ig tartó adventi akciónk keretében minden nap kisorsolunk egy 100.000 forint értékű Media Markt online ajándékkártyát azon ügyfeleink között, akik regisztrálnak online ügyfélszolgálatunkon.

A regisztráció:

  • legfeljebb 2 perc
  • csupán néhány kattintás
  • kapu a gyors és kényelmes (online) biztosítási ügyintézéshez

Közeleg a karácsony! Regisztráljon, nyerje meg a 100.000 Ft-os Media Markt ajándékkártyák egyikét, és lepje meg szeretteit, vagy saját magát!

A nyereményjátékról minden fontos információ megtalálható ezen a linken.

 

Minden nap 100000 Ft MediaMarkt ajándékkártyán.

 

Hasznos tippek a regisztrációhoz

  1. A Regisztráció linkre kattintva kezdheti el a folyamatot, amelyhez szüksége lesz szerződésazonosítójára. Ezt megtalálja biztosítási kötvényén, vagy korábbi postai/e-mailes küldeményeinken.
  2. A regisztrációs adatok megadása után megerősítő e-mailt küldünk Önnek, az abban szereplő linkre kattintva aktiválhatja fiókját. Fontos, hogy ez a lépés szükséges a regisztráció befejezéséhez, illetve feltétele a nyereményjátékban történő részvételnek.

Ha több szerződése van, elég az egyikkel regisztrálnia, és fiókjában megjelenik minden további szerződés, amelynél Ön a szerződő.

Videónkban bemutatjuk a regisztráció lépéseit, és tanácsokat adunk az online ügyfélszolgálat használatához.

 

Ha nem kíván részt venni a játékban, kérjük, a jatekleiratkozas@aegon.hu e-mail címen jelezze. Fontos, hogy a levél szövegébe bekerüljön az ügyfélhez tartozó ügyfélazonosító. Az e-mail javasolt tárgya: Leiratkozás.

Az Aegon Biztosító 2023. augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. A névváltással kapcsolatban a Társaság ügyfeleinek semmilyen teendője nincs. Részletek
AlfaGo
×
Tartsa kézben biztosítási ügyeit!
Töltse le mobil applikációnkat most!
Tovább