Hirdetmény – 2022. 12. 06.

Hirdetmény – Átmeneti díjfizetés szüneteltetés és biztosítási összeg csökkentés lehetőségének kiterjesztése a 2020. április 22-e és a 2022. december 6-a között megkötött Aegon Vitál Max szerződésekre

Az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. (továbbiakban: Biztosító) által nyújtható és a Biztosító ügyfelei által igényelhető átmeneti díjfizetés szüneteltetés és biztosítási összeg csökkentés lehetőségéről.

A Biztosító a 2022. december 6-ai és az ezt megelőző ajánlatfelvételi dátummal rögzített szerződések esetében átmeneti díjfizetés szüneteltetés és biztosítási összeg csökkentés igénylését teszi lehetővé a következő életbiztosítási termék esetén:

  • Aegon Vitál Max (PR-02 – 13440, PR-03 – 13441)

Az átmeneti díjfizetés szüneteltetés és biztosítási összeg csökkentés feltételeit az Átmeneti díjfizetés szüneteltetés és biztosítási összeg csökkentés Szabályzat elnevezésű dokumentum tartalmazza.

A Biztosító ügyfelei az Átmeneti díjfizetés szüneteltetés és biztosítási összeg csökkentés Szabályzat feltételeinek megismerését és azok elfogadását követően, az Átmeneti díjfizetés szüneteltetést és biztosítási összeg csökkentést igénylő nyilatkozat elnevezésű dokumentum kitöltésével és aláírásával tudják igényelni az átmeneti díjfizetés szüneteltetést és biztosítási összeg csökkentést.

A fentiekben ismertetett, a Biztosító által nyújtható átmeneti díjfizetés szüneteltetést és biztosítási összeg csökkentés igénylésének lehetősége 2022. december 6. napjától a Biztosító általi visszavonásáig tart.

A 2020. április 22-én kiadott, a Biztosító által nyújtható és a Biztosító ügyfelei által Átmeneti díjfizetés szüneteltetés és biztosítási összeg csökkentés lehetőségéről szóló hirdetmény és szabályzat feltételei továbbra is érvényesek a 2020. április 22-e előtt kötött, vonatkozó szerződésekre.

Kérdéseivel forduljon bizalommal a tanácsadójához, vagy közvetlenül társaságunkhoz.

Hirdetmény – Átmeneti díjfizetés szüneteltetés és biztosítási összeg csökkentés lehetőségének kiterjesztése a 2020. április 22-e és a 2022. december 6-a között megkötött Aegon Vitál Max szerződésekre