Ügyfélkapcsolati pontok

uszi_markerÜgyfélszolgálati iroda
Ügyfélszolgálati irodáinkban munkatársaink teljes körű tájékoztatást nyújtanak biztosítási, nyugdíjpénztári és lakástakarék termékeinkről, valamint segítenek kiválasztani az Ön igényeinek leginkább megfelelő szerződéseket. A választott biztosítást helyben megkötheti, és annak első díját bankkártyával befizetheti. Kollégáink részletes választ adnak szerződésével kapcsolatos kérdéseire, fogadják kárbejelentését és szolgáltatási igényét, valamint adat- és szerződésmódosítási kérését is teljesítik. Utazásához helyben kiadják Önnek a zöldkártyát, hátralékának rendezéséhez a befizetési csekket, azonban díjelmaradását irodánkban bankkártyával is kiegyenlítheti.
default_markerKiemelt értékesítési pont
Kiemelt értékesítési pontjainkon üzleti partnereink teljes körű tájékoztatást nyújtanak biztosítási, nyugdíjpénztári és lakástakarék termékeinkről, valamint segítenek kiválasztani az Ön igényeinek leginkább megfelelő szerződéseket. A választott biztosítást helyben megkötheti és annak első díját bankkártyával befizetheti . Megbízott partnereink választ adnak biztosítási szerződésével kapcsolatos kérdéseire, fogadják kárbejelentését és szolgáltatási igényét, valamint adat- és szerződésmódosítási kérését. Utazásához helyben kiadják Önnek a zöldkártyát.
default_markerÉrtékesítési pont
Értékesítési pontjainkon üzleti partnereink tájékoztatást nyújtanak biztosítási, nyugdíjpénztári és lakástakarék termékeinkről, valamint segítenek kiválasztani az Ön igényeinek leginkább megfelelő szerződéseket. A választott szerződést helyben megkötheti, és biztosítási kárbejelentését és szolgáltatási igényét, valamint adat- és szerződésmódosítási kérését is jelezheti.
A Miskolc, Patak utca 2 szám alatti Kiemelt Értékesítési pont nyitva tartási ideje 2018. június 1 és 2018. augusztus 31 között:

Hétfő-Kedd-Szerda: 8:00-15:30

Csütörtök: 8:00-17:30

Péntek: 8:00-13:30

A Budapest, Gyömrői út 99. címen működő értékesítési pont átalakítás miatt ideiglenesen zárva tart. A nyitás várható ideje: 2018.09.03.

Ossza meg az ismerőseivel!
Az oldal utolsó módosításának dátuma: 2018. augusztus 8.
Email küldése
X