Most indított Exclusive megtakarítása mellé ajándékot adunk

“Most indított Exclusive megtakarítása mellé ajándékot adunk” akció részletes feltételei:

2017 január 2-től 2017. január 31-ig az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. (továbbiakban: Biztosító) élet- és nyugdíjbiztosítási akciót hirdet “Most indított Exclusive megtakarítása mellé ajándékot adunk” címmel.

Az ügyfél az alábbi ajándékok közül választhat:

  • 100.000,-Ft értékű MOL ajándékkártya
  • 100.000,-Ft értékű IKEA ajándékkártya
  • 100.000,-Ft értékű Media Markt ajándékkártya

Az akcióban részt vehet bármely magyarországi állandó lakcímmel rendelkező, legalább 18 éves magyar állampolgár, aki a biztosítási feltételekben foglaltak szerint Aegon Exclusive Nyugdíjbiztosítási, vagy Aegon Exclusive Életbiztosítási szerződés kötésére jogosult.

Az akció keretén belül a választott garantált ajándékra jogosult minden szerződő, aki legalább 600.000,-Ft éves díjjal köt

  • Aegon Exclusive Nyugdíjbiztosítási szerződést, vagy
  • Aegon Exclusive Életbiztosítási szerződést

az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. Prémium Üzletága által szervezett biztosításközvetítőn keresztül, legalább 15 éves tartamra, és éves díjfizetési gyakorisággal.

További feltétel, hogy a szerződésre az esedékes első éves díj beérkezzen legkésőbb 2017. február 28-ig a Biztosítóhoz, és a szerződés létrejöttéről megküldött kötvény kézhezvételét követő 31. napon a szerződés élő és az éves díjjal rendezett.

Az ajándékot az akciós feltételek teljesülését követő 10 munkanapon belül juttatjuk el a szerződőnek, a vele történő előzetes egyeztetésnek megfelelően.

Az akció kizárólag új Aegon Exclusive Nyugdíjbiztosításra, vagy Aegon Exclusive Életbiztosításra vonatkozik. Már meglévő, bármely másik élet- vagy nyugdíjbiztosítási szerződés átdolgozásával, vagy módosításával nem lehet részt venni az akcióban.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a szerződést – bármelyik fél – csak a biztosítási feltételekben meghatározott módon szüntetheti meg.

Ezen akció más akciókkal nem összevonható.

 

Ossza meg az ismerőseivel!
Az oldal utolsó módosításának dátuma: 2017. január 5.

Email küldése
X