Életbiztosítás vállalatok részére

Természetes, hogy a cégek vezetői biztosítják vállalatuk vagyontárgyait, autóit… De mi a helyzet azokkal, akiktől mindez működik? Hogyan őrizhetik meg a cégek irányítói kulcsembereiket, hogyan gondoskodhatnak versenyképességük zálogáról, a jól felkészült, megbízható szakemberekről? Ezekben segítenek vállalatok részére ajánlott életbiztosításaink.

 

vitalkicsiVitál Manager Program

A Vitál Manager Program a vállalat tulajdonosai, vezetői, kulcsemberei számára kínál több tíz- vagy százmilliós összegű életbiztosítási védelmet. A tisztán kockázati biztosítás egyedisége abban áll, hogy a díjkedvezmények rendszerét kínálja.

 

balesetkicsiAEGON Balesetbiztosítási program

Évente körülbelül 1 millió ember szenved egészségügyi ellátást igénylő baleseti sérülést.
A balesetek között a leggyakoribbak a munkavégzéssel kapcsolatos balesetek és a háztartási balesetek. Az AEGON Balesetbiztosítási Program díja adó- és járulékmentesen fizethető, a teljes díj költségként elszámolható.

 

eletpalyakicsiAEGON Csoportos Élet- és Balesetbiztosítások

Egy vállalat a gazdasági eredményességén felül akkor válhat igazán sikeressé, ha munkavállalóiról az anyagi megbecsülésen túl, felelős munkaadóként is széleskörűen gondoskodik. A törődésnek, az odafigyelésnek egyik leghatékonyabb és legnépszerűbb formája lehet a Csoportos élet- és balesetbiztosítás, mely öt főtől köthető, akár a cafetéria keretén belül is.