Aegon Optimum Invest
életbiztosítás

Aegon Optimum Invest életbiztosítás

Ingyenes ajánlatkérés

Kérjen további információt!  

Lendület a pénzügyeimben

Manapság sokféle befektetési lehetőség közül választhat, ezért érdemes alaposan megfontolni, hogy pénzét milyen megtakarítási formában kívánja elhelyezni.

Az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. Optimum Invest egyszeri díjas életbiztosítása az életbiztosítással kapcsolatos előnyök és a biztosítási védelem mellett egy garantált hozamú befektetést kínál úgy, hogy a garantált hozamon felüli többlethozamból is teljes egészében Ön részesülhet! Az Aegon Optimum Invest életbiztosítás mindemellett 2 millió Ft biztosítási összegű közlekedési baleseti haláleseti szolgáltatást is magába foglal.

Az Aegon Optimum Invest életbiztosítás megoldás az Ön számára, ha egy nagyobb összeget kíván befektetni. Már 300 ezer Ft-tól köthető.

Az Aegon Optimum Invest életbiztosítás előnyei

  • Rugalmas, tartamtól függő minimáldíj:
    • Legalább 5 éves tartam esetén már 300 ezer Ft-tól köthető
    • 4 éves tartamnál 800 ezer Ft, míg 3 éves tartamnál 1 millió Ft a minimáldíj
  • Tartam: 3-25 év
  • Biztosítási szolgáltatás: 2 millió Ft közlekedési baleseti halálesetre szóló biztosítási összeg, tartam közbeni bármely okú haláleset bekövetkeztekor a pénzalap aktuális értékét téríti a biztosító.
  • Megtakarításai garantált hozamú befektetésbe kerülnek
  • Lejáratkor vagy halálesetkor a biztosító a pénzalap értékét, míg közlekedési baleseti halálesetkor ezen felül a közlekedési balesetre szóló biztosítási összeget is kifizeti.

Befektetés garantált hozammal

Garantált hozamú befektetés, esetén a biztosító visszajuttatja a szerződőnek a szerződés pénzalapjában kezelt tőkén a garantált hozam felett elért befektetési hozam 100%-át.
Az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. számára fontos, hogy Ügyfeleinek modern, a piaci igényeknek megfelelő termékeket nyújtson. Az Aegon Optimum Invest lehetőséget biztosít az Ön számára, hogy pénzét rövid, közép vagy hosszú távon fektesse be,

 

További információt kérek >>


Ossza meg az ismerőseivel!
Az oldal utolsó módosításának dátuma: 2017. október 20.

Email küldése
X