Aegon Vitál Max kockázati életbiztosítás

 • Elérhető díjú életbiztosítási védelem
 • Milliós összegű haláleseti kifizetést nyújt
 • Egészségi állapotától függően kedvezőbb díj
 • Társbiztosítottra akár 8-57% kedvezmény
 • Hűségkedvezmény
 • Számos kiegészítő biztosítás közül választhat

Gondoskodjon családja biztonságáról!

Aegon Vitál Max Életbiztosítás – kösse meg otthonról, egyszerűen, gyorsan, online!

Gondoskodjon családja biztonságáról

 

 

Készüljön fel a váratlanra!

Gondoljon bele, mi lesz azután a családjával, ha bekövetkezik egy tragédia! Egy elvesztett családtag nem pótolható, de az életbiztosítás enyhítheti a tragédia kapcsán felmerülő anyagi terheket.
A magas összegű kifizetések révén a család a megszokott életszínvonalán élhet tovább. Amíg megteheti, addig gondoskodjon családja jövőjéről! Ebben segít Önnek az Aegon Vitál Max kockázati életbiztosítás.

 • 18-70 év közöttieknek
 • 5-40 évre köthető
 • havi, negyedéves, féléves vagy éves díjfizetést is választhat

vital max

Az Aegon Vitál Max kockázati életbiztosítás előnyei

 

Támogatjuk az egészségtudatosságot
Amennyiben egészségtudatos életmódot folytat, óvja fizikai, szellemi épségét, azt Társaságunk is honorálni fogja.

 • Nem dohányzó ügyfeleinknek kedvezőbb díjat kínálunk.
 • Jó egészségi állapota alapján – egyéni elbírálás eredményeként – a biztosító megemelheti a kezdeti biztosítási összeget, így változatlan díj mellett Ön magasabb védelmet kap.

Gyermekeknek szóló kiegészítő biztosításokkal bővíthető
Ötféle, választható egészségi kockázatra biztosíthatja 17 év alatti gyermekeit, melyek a gyermekek 25 éves koráig tarthatnak:
Jó- és rosszindulatú daganatos megbetegedések; Baleseti kórházi napi térítés; Baleseti műtéti térítés; Baleseti rokkantság; Csonttörés, csontrepedés.

 

Díjazzuk hűségét
Szerződéskötésének vagy a társbiztosított bevonásának 5. évfordulójától 6 éven át az adott évben aktuális biztosítási összeg 5%-ával növeljük biztosításának értékét, amennyiben a biztosított életkora a biztosítás kötésekor vagy biztosításba vonásakor 18-49 év közé esik.

Papa-Mama szolgáltatás
A biztosított szülő halála esetén, abban az esetben, ha 1 év alatti gyermek is él vele egy háztartásban, további anyagi támogatást adunk. Az alapbiztosításban kifizetésre kerülő összeget 10%-kal megemeljük (min. 1.000.000 Ft, max. 3.000.000 Ft), hogy enyhítsük a felmerülő anyagi terheket.

 

Kiegészítő biztosítások nőknek és férfiaknak
Nőknek 24-féle (speciális női élethelyzetekre is), férfiaknak 22-féle kiegészítő biztosítást kínálunk az alapbiztosítás mellé.

Rugalmas konstrukció
5 – 40 éves időtartamra köthető. A díjfizetési gyakoriság az Ön választása szerint lehet havi, negyedéves, féléves vagy éves.

Feltette már magában a kérdést, hogy kinek a holnapja függ Öntől?

Feltette már magának a kérdést, hogy kinek a holnapja függ Öntől?

Díjmentes tájékoztatást kérek!

Feltétlenül kössön kockázati életbiztosítást, ha…

 

Ön a családfenntartó
A fő kenyérkereső jövedelmének kiesése anyagilag lehetetlenítené el a családot.

 

Nagyobb összegű hitele van (pl. jelzálog)
Lakáshitel vagy nagyobb összegű kölcsön esetén komoly problémát jelenthet az összeg visszafizetése, ha az egyik kereső jövedelme végleg kiesik a családi költségvetésből.

Vannak gyermekei
Családalapításkor még nagyobb az anyagi felelőssége, hiszen nemcsak saját, hanem gyermekei jövőjéről, anyagi biztonságáról is gondoskodnia kell.

 

Magas keresettel rendelkezik
Egy magasabb fizetés kiesése jobban felborítja a családi költségvetést.

Kiegészítő biztosításaink

Igényeire szabjuk az életbiztosítási védelmét

 

Kiegészítő biztosításokkal „testreszabhatja” alap életbiztosítását, amelyek váratlan élethelyzetekben nyújtanak gyors anyagi segítséget. Gondoljon bele, hogyan alakulna az Ön és családja helyzete, ha hosszabb kórházi kezelésre szorulna, súlyos egészségkárosodás érné, komolyabb műtétre lenne szüksége. A kiegészítő biztosítás nem csak az egyén és a család számára nyújt védelmet, de az alapbiztosítás fenntarthatóságát is „védheti”. Segíthet abban, hogy ne kelljen lemondanunk a biztosításról, amit valamilyen távolabbi cél megvalósításáért indítottunk (nyugdíj kiegészítése, gyermekek taníttatása stb.); azaz egy baleset, betegség anyagi terhei, vagy a jövedelem kiesése miatt ne kelljen felmondani az alapbiztosítást.

 

Betegségbiztosítások


Daganatos betegség esetére szóló kiegészítő biztosítás (CC-01; CC-17)Daganatos betegség esetére szóló kiegészítő biztosítás (CC-01; CC-17; CC-21)

A mai kor egyik leggyakoribb betegsége a rák, így szinte mindenki tapasztalja a környezetében, hogy az egészségügyi problémával való küzdelem mellett milyen egyéb nehézségekkel kell szembenézni a betegség felismerése után.


Kritikus betegségekre szóló kiegészítő biztosítás „Kritikus 7” (KR-08; KR-17)Kritikus betegségekre szóló kiegészítő biztosítás „Kritikus 7” (KR-08; KR-17; KR-21)

Azoknak érdemes biztosítási védelmüket kritikus betegségekre szóló kiegészítő biztosítással kiszélesíteni, akik például daganatos, vagy szív- és érrendszeri megbetegedésektől tartanak, de nem köthetnek sajnos azok, akik ilyen betegségükről vagy azok tüneteiről tudnak.


20 féle kritikus betegség esetére szóló kiegészítő biztosítás „Kritikus 20” (DD-01; DD-17)20 féle kritikus betegség esetére szóló kiegészítő biztosítás „Kritikus 20” (DD-01; DD-17; DD-21)

A kor előre haladtával sajnos egyre nagyobb a kockázata bizonyos betegségek kialakulásának. Számos, akár súlyos következménnyel, vagy hosszú gyógyulási folyamattal járó betegség diagnosztizálása után jelenthet nagy anyagi segítséget ennek a kiegészítő biztosításnak a szolgáltatása.


30 féle kritikus betegség esetére szóló kiegészítő biztosítás „Kritikus 30” (CI-21)

A 30 féle súlyos betegségre fedezetet kínáló biztosításunkat a legbővebb védelmet kereső ügyfeleinknek ajánljuk.


Műtéti térítést nyújtó kiegészítő biztosítás (MT-08; MT-17)Műtéti térítést nyújtó kiegészítő biztosítás (MT-08; MT-17; MT-21)

Anyagi segítséget jelent a biztosítás tartamán belül bekövetkező műtét(ek) miatt felmerülő költségek finanszírozásához, a kieső jövedelem pótlásához. Csak folyamatos díjfizetésű, egyszemélyes biztosítás mellé köthető.


Nőknek szóló, műtéti térítést nyújtó kiegészítő biztosítás (WMT-08; WMT-17)Nőknek szóló, műtéti térítést nyújtó kiegészítő biztosítás (WMT-08; WMT-17; WMT-21)

Ez a kiegészítő biztosítás speciálisan női egészségügyi kockázatokból eredő műtétek esetén térít. Ajánljuk tehát azon nők figyelmébe, akik fontosnak tartják, hogy egy műtét szükségessé válása esetén – akár terhességgel, szüléssel összefüggően – a feltételek keretei között pénzügyi segítségben részesüljenek.


Kórházi napi térítést nyújtó kiegészítő biztosítás (KN-08; KN-17)Kórházi napi térítést nyújtó kiegészítő biztosítás (KN-08; KN-17; KN-21)

Érdemes felkészülni azokra az esetekre is, amikor rövidebb vagy hosszabb ideig kórházi ápolásra szorulunk. Ebben a helyzetben nyújthat anyagi segítséget a kórházi napi térítést nyújtó kiegészítő biztosítás, amely egy előre meghatározott összeget fizet a kórházban töltött napokra.


Nőknek szóló, kórházi napi térítést nyújtó kiegészítő biztosítás (WKN-08; WKN-17)Nőknek szóló, kórházi napi térítést nyújtó kiegészítő biztosítás (WKN-08; WKN-17; WKN-21)

A nőknek speciális egészségügyi kockázatokkal is szembe kell nézniük, és ezek huzamosabb ideig tartó kórházi ápolással is járhatnak. A kifejezetten nőknek szóló, kórházi napi térítést nyújtó kiegészítő biztosítás előre meghatározott összeget fizet a kórházban töltött napokra.


TB rokkantsági ellátáshoz kapcsolódó kiegészítő biztosítás (TB-08; TB-17)Megváltozott munkaképességre szóló kiegészítő biztosítás (TB-08, TB-17, TB-21)

Azoknak ajánljuk, akik munkájukból, életvitelükből adódóan veszélyeztetve érzik magukat, és szeretnék önmagukat és családjukat is anyagi biztonságban tudni egy súlyos rokkantság esetén is.


TB rokkantsági ellátáshoz kapcsolódó díjátvállalásra szóló kiegészítő betegségbiztosítás (RDATV-08)TB rokkantsági ellátáshoz kapcsolódó díjátvállalásra szóló kiegészítő betegségbiztosítás (RDATV-08)

Azoknak ajánljuk, akik biztosításukat egy fontos jövőbeli cél megvalósítása érdekében kötötték, és ezen cél megvalósulását akkor is biztonságban szeretnék tudni, ha egy rokkantsággal járó súlyos betegség miatt nem lenne lehetőségük a biztosítási díjat fizetni.


Aegon Doktor egészségprogram kiegészítő biztosítás (DR-01, DR-17)Aegon Doktor egészségprogram kiegészítő biztosítás (DR-01, DR-17)

Segítségével igénybe vehet olyan egészségügyi szolgáltatásokat, melyek az állami egészségügy keretein belül nem mindig érhetők el. 3 szolgáltatást foglal magában: Aegon Doktor 24 órás egészségügyi tanácsadó vonal, második orvosi vélemény és előrehozott életbiztosítási szolgáltatás.


Daganatdiagnosztikára és betegvezetésre szóló, szolgáltatásfinanszírozó kiegészítő egészségbiztosítás (ON-08, ON-17)Daganatdiagnosztikára és betegvezetésre szóló, szolgáltatásfinanszírozó kiegészítő egészségbiztosítás (ON-08, ON-17)

A Nemzeti Rákregiszter adatai szerint hazánkban évente 80 ezer embernél diagnosztizálnak új, rosszindulatú daganatos megbetegedést. A biztosítás a rosszindulatú daganatos betegség gyanúja és beigazolódása esetén nyújt különféle szolgáltatásokat.


Keresőképtelenség esetére szóló, napi térítést nyújtó kiegészítő egészségbiztosítás (JOV-08; JOV-17)Keresőképtelenség esetére szóló, napi térítést nyújtó kiegészítő egészségbiztosítás (JOV-08; JOV-17)

Egy súlyosabb betegség vagy komolyabb baleset következtében akár több hónapra is kieshetünk a munkából. Az ilyen helyzetekben nemcsak a gyógyulás költségei terhelik meg a családi költségvetést, de a keresőképtelenség miatt a havi jövedelmünk is érezhetően csökken. Keresőképtelenségre szóló kiegészítő biztosításunkkal jelentős összeggel egészítheti ki a lecsökkent havi jövedelmét.


 

Balesetbiztosítások


Baleseti halálra szóló kiegészítő biztosítás (BH-08; BH-17)Baleseti halálra szóló kiegészítő biztosítás (BH-08; BH-17; BH-21)

Segítségével az alapbiztosítási védelem kibővíthető: baleseti halál esetén plusz kifizetést kap a kedvezményezett. Védelmet nyújt mindazoknak, akik – életmódjukból, foglalkozásukból fakadóan – baleseti halálesetre vonatkozóan növelni szeretnék az alapbiztosítási védelmet.


Közlekedési baleseti halálra szóló kiegészítő biztosítás (KBH-01; KBH-17)Közlekedési baleseti halálra szóló kiegészítő biztosítás (KBH-01; KBH-17; KBH-21)

Ezt a kiegészítőt elsősorban azoknak javasoljuk, akik sokat utaznak. Ez a kiegészítő biztosítás szolgáltatásaiban hasonló a Baleseti halálra szóló kiegészítőhöz, de a biztosítási esemény csak közlekedési baleseti halál lehet. Ennek megfelelően a díja is kevesebb.


Baleseti rokkantságra szóló kiegészítő biztosítás (BR-08; BR-17)Baleseti rokkantságra szóló kiegészítő biztosítás (BR-08; BR-17; BR-21)

Sajnos baleset bárkivel történhet, sok baleset pedig maradandó egészségkárosodással jár, ami százalékban kifejezhető rokkantsági mértéket jelent. Ezt a kiegészítő biztosítást azoknak ajánljuk, akik egy ilyen helyzetben szeretnének a biztosító anyagi segítségére támaszkodni.


Közlekedési baleseti rokkantságra szóló kiegészítő biztosítás (KBR-01; KBR-17)Közlekedési baleseti rokkantságra szóló kiegészítő biztosítás (KBR-01; KBR-17; KBR-21)

Aki a közlekedés állandó résztvevője, ezzel a kiegészítő biztosítással kedvező díj mellett tud védelmet szerezni magának baleseti rokkantság esetére. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy nem csak a közlekedés során érhet minket baleset, ez a kiegészítő csak arra vonatkozóan ad védelmet.


Baleseti és közlekedési baleseti rokkantságra szóló progresszív szolgáltatást nyújtó kiegészítő biztosítások (BRP-21, KBRP-21)

Növekvő térítési összegű rokkantsági termékeink a maradandó egészségkárosodásra szóló biztosítási összegnek a 27-225%-át térítik, amennyiben a megállapított maradandó rokkantság mértéke a 25%-ot meghaladja.


Baleseti műtéti térítést nyújtó kiegészítő biztosítás (BMT-08; BMT-17)Baleseti műtéti térítést nyújtó kiegészítő biztosítás (BMT-08; BMT-17; BMT-21)

A baleset váratlanul ér bennünket és családunkat. Nem látjuk előre ezeket a helyzeteket, a védelemre azonban fel lehet készülni egy megfelelő biztosítással. A balesetbiztosítási kiegészítők kedvező díj ellenében nyújtanak anyagi segítséget olyan helyzetekre, mint a váratlan műtét.


Baleseti eredetű kórházi napi térítést nyújtó kiegészítő biztosítás (BKN-08; BKN-17)Baleseti eredetű kórházi napi térítést nyújtó kiegészítő biztosítás (BKN-08; BKN-17; BKN-21)

A közlekedési balesetek kb. 30%-a jár súlyos sérüléssel. Ezt a biztosítást azoknak ajánljuk, akik egy váratlan balesetből eredő hosszabb kórházi tartózkodás esetére szeretnének előrelátóan felkészülni. Ezzel a kiegészítő biztosítással a kórházban töltött napokra kap anyagi segítséget a biztosított.


Csonttörés esetén térítést nyújtó kiegészítő biztosítás (CS-01; CS-17)Csonttörés, súlyos csonttörés esetén térítést nyújtó kiegészítő biztosítás (CS-01; CS-17; CS-21)

Egy óvatlan lépés, rossz mozdulat is elég, hogy csonttörés miatt kórházi ápolásra szoruljunk, vagy több hétre kiessünk a munkából. Ezért érdemes erre a helyzetre is anyagi védelmet teremteni. Ez a biztosítás akkor térít, ha a biztosított olyan balesetet szenved, melynek következménye csonttörés vagy csontrepedés vagy súlyos csonttörés.


Égési sérülés esetén térítést nyújtó kiegészítő biztosítás (ES-01; ES-17)Égési sérülés esetén térítést nyújtó kiegészítő biztosítás (ES-01; ES-17; ES-21)

Az égés az egyik leggyakoribb otthoni baleset, ahol a sérülés súlyos következményekkel is járhat és a gyógyulás hosszú időbe telhet. A biztosítással akár több százezer forintos segítségre is számíthatunk.


Baleseti keresőképtelenség esetére szóló, napi térítést nyújtó kiegészítő biztosítás (BJOV-08; BJOV-17)Baleseti keresőképtelenség esetére szóló, napi térítést nyújtó kiegészítő biztosítás (BJOV-08; BJOV-17)

A baleset váratlanul ér bennünket és családunkat. Nem látjuk előre ezeket a helyzeteket, a védelemre azonban fel lehet készülni egy megfelelő biztosítással. Baleseti eredetű keresőképtelenség esetén kiegészítő biztosításunkkal jelentős összeggel egészítheti ki a lecsökkent havi jövedelmét.


 

Személybiztosítások


Gyermekekre szóló kiegészítő biztosítás (GYK-01; GYK-17)Gyermekekre szóló kiegészítő biztosítások (GYCC-18, GYBKN-18, GYBMT-18, GYBR-18, GYBR-18, GYKN-21, GYMT-21, GYDD-21)

A szülők biztosítási védelme mellett érdemes figyelmet fordítani a gyermekek biztosítási védelmére is, hiszen a gyermeket érintő balesetek is súlyos anyagi következményekkel járhatnak a család számára.


Kockázati kiegészítő életbiztosítás (KÉK-08; KÉK-17)Kockázati kiegészítő életbiztosítás (KÉK-08; KÉK-17)

Olyan családoknak ajánljuk, ahol a családfő keresőjének elvesztése esetén komoly gondot jelentene a hátramaradottak számára az eddigi életszínvonaluk fenntartása.


Az Aegon Vitál Max kockázati életbiztosítás mellett további biztosítási igényeire is talál nálunk megoldást

 

vital max csomag

Aegon Vitál Max kockázati életbiztosítás

Azoknak ajánljuk, akik számára a család anyagi biztonsága az első, ezért olyan megoldást keresnek, mely egy váratlan tragédia esetén segít a család megnövekedett kiadásait fedezni, illetve a megszokott életszínvonalat fenntartani.

Aegon Jövőtervező életbiztosítás

Kettő az egyben választás azok számára, akiknek éppoly fontos, hogy egy váratlan tragédia (komoly baleset, betegség, halál) esetén a család anyagilag védve legyen, valamint hogy félre tudjanak tenni a közép és hosszú távú célok megvalósítása érdekében.

Aegon Relax Plusz Nyugdíjbiztosítás

Azoknak ajánljuk, akik időben szeretnének elkezdeni félretenni nyugdíjas éveikre, mivel fontos számukra, hogy időskorban is biztos anyagi háttérrel rendelkezzenek, és ne kelljen semmiben sem nélkülözniük.

Gyakran Ismételt Kérdések

Kérdése van? Olvassa el az ügyfeleink által feltett tipikus kérdéseket.
Azonnal választ szeretne kapni a kérdésére?

Az Aegon Vitál Max egy kockázati életbiztosítás. Ez azt jelenti, hogy a biztosított és a társbiztosított halála esetén a kijelölt kedvezményezett(ek)nek a biztosító kifizeti a szolgáltatási (biztosítási) összeget. Az Aegon Vitál Max tehát akkor nyújt anyagi segítséget, amikor egy tragédia miatt veszélybe kerülhet a család anyagi biztonsága, az esetleges hitelek törlesztése vagy éppen a vállalkozás működtetése. A biztosított/társbiztosított végstádiumú betegsége esetén arra nyílik lehetőség, hogy a szolgáltatási összeget előre kifizesse a biztosító, s így legalább anyagilag elviselhetőbbé váljanak az utolsó időszak nehézségei.

 • A szerződő az a személy, aki a biztosítást megköti és a biztosítási díjakat fizeti.
 • A biztosított és a társbiztosított azok a személyek, akikre a kockázatviselésünk kiterjed.
 • A kedvezményezettek azok, akiknek a biztosított/társbiztosított halála esetén kifizetjük a szolgáltatási összeget. A kedvezményezettek személye a biztosítás fennállása alatt akár többször is módosítható. Lehetőség van visszavonhatatlan kedvezményezett jelölésre, ami annyit jelent, hogy a kedvezményezett hozzájárulása nélkül az nem módosítható.
 • A végstádiumú betegség esetére szóló előrehozott szolgáltatás jogosultja a biztosított, illetve a társbiztosított.

Amennyiben a biztosított vagy társbiztosított a tartam közben meghal, az aktuális biztosítási összeget fizetjük ki a kedvezményezett(ek)nek.

Amennyiben a biztosított vagy társbiztosított végstádiumú betegségét állapítják meg a szerződés 24. hónapját követően, úgy az aktuális haláleseti biztosítási összeg 95%-át fizetjük ki és a biztosítás megszűnik. A végstádiumú betegség azt jelenti, hogy gyógyíthatatlan betegség esetén a gyógykezelések ellenére a biztosított életéből várhatóan egy évnél rövidebb idő van hátra.

A társbiztosított esetleges halálát követően a biztosítási szerződés – alacsonyabb díj megfizetése esetén – fennmarad és továbbra is védelmet nyújt a biztosított számára.

Ha a biztosított/társbiztosított életben van a tartam végén, úgy a biztosítás kifizetés nélkül szűnik meg.
A biztosító kockázatban állásának, így a szolgáltatások teljesítésének feltétele a biztosítási díjak megfizetése.

A biztosítási szerződés 4. évétől kezdődően a biztosítási összeg – élethelyzetének megfelelően – növelhető vagy éppen csökkenthető. A csökkentésre a tartam során 5 évente van lehetőség.

Az Aegon Vitál Max szerződést minimum 5, maximum 40 évre kötheti meg, azonban fontos, hogy lejáratkor a (társ)biztosított nem lehet 80 évnél idősebb.

A halálesetet 15 napon belül, írásban, a halotti anyakönyvi kivonat másolatát csatolva be kell jelenteni társaságunk részére. A biztosító – valamennyi szükséges irat beérkezését és a bejelentés elbírálást követően – legkésőbb 30 napon belül teljesíti a kifizetést.

Részletek

Az infláció hatásainak kivédése érdekében minden évfordulón felajánljuk a szolgáltatási összeg és a fizetendő díj értékkövetését (indexálás). A biztosítási összeg és a fizetendő díj aktuális értékéről minden biztosítási évforduló előtt tájékoztató levelet küldünk. Az indexálás elfogadása nem kötelező.

 • Amennyiben a szerződéskötést nem előzi meg a biztosított orvosi vizsgálata vagy egészségi állapotának telefonos felmérése, úgy 6 hónapos várakozási idő áll fenn. Ez azt jelenti, hogy a szerződéskötést követő fél éven belül csak balesetből eredő halál esetén fizetünk.
 • A szerződés létrejöttekor a biztosított köteles a valóságnak megfelelően, legjobb tudása szerint megadni a kért információkat. Amennyiben pl. az egészségével vagy a dohányzási szokásaival kapcsolatban elhallgat olyan lényeges adatot, mely a biztosítási esemény bekövetkezésével összefüggésbe hozható, a biztosító mentesülhet a kifizetés alól.
 • Fontos áttanulmányozni a szerződésben foglalt valamennyi biztosítói mentesülést és kizárást annak érdekében, hogy senkit ne érhessen kellemetlen meglepetés.
 • Fontos, hogy a biztosítás fennállása alatt tájékoztasson bennünket személyes adatai változásáról, különös tekintettel lakcímének módosulására.

A szerződés megkötésekor és a tartam során az alapbiztosítás mellé – külön díj fejében – olyan kiegészítő baleset- és egészségbiztosításokat választhat, amelyekkel sokoldalú biztosítási védelmet teremthet mind maga, mind szerettei számára. Természetesen mód van arra is, hogy gyermekeit szintén biztosítsa a szerződés keretében.

Az Aegon Vitál Max tisztán kockázati életbiztosítás, a befizetett díj nem megtakarítási célokat szolgál, így a szerződésnek nincs visszavásárlási értéke. Sem lejáratkor, sem idő előtti megszüntetés esetén (pl. a díj nem fizetése) nem jár vissza pénz.

Amennyiben elmarad a biztosítási díj megfizetésével, a biztosító tájékoztatást küld Önnek arról, hogy milyen határidővel pótolhatja ezt úgy, hogy biztosítási védelme fennmaradjon. Ha a határidőn belül nem fizetné be elmaradását, akkor a szerződés kifizetés nélkül megszűnik. A lehetőségekről kérjük, hogy a szabályzatból bővebben is tájékozódjon.

Online Ügyfélszolgálatunkon gyorsan, kényelmesen, akár otthonról is intézheti biztosítási ügyeit. Regisztráció/belépés: ugyfelszolgalat.aegon.hu
Kérését, kérdését elküldheti elektronikus úton a www.aegon.hu/irjonnekunk címen.
Általános kérdésekben chatbotunk, Roberta segít Önnek a aegon.hu–n.

A Vitál életbiztosítás dokumentumai

Dokumentumok és ügyintézés

A biztosításhoz tartozó dokumentumokat, tájékoztatókat itt érheti el.

A biztosításhoz kapcsolódó ügyintézési lehetőségekért kérjük, hogy ezt az oldalunkat látogassa meg.