Aegon Vitál életbiztosítás

Aegon Vitál életbiztosítás

Ingyenes ajánlatkérés

Kérjen további információt!  

...mert életbiztosítási védelemre mindenkinek szüksége van

A család mindennapi örömeink forrása, ezért mindannyiunk számára óriási kincs, amelyről gondoskodnunk kell. A gondoskodás része, hogy megőrizzük saját egészségünket, hiszen gyermekeink számára példa és a biztonság forrása is vagyunk.
A szellemi értékek mellett fontos megteremtenünk a biztonságot adó anyagi fedezetet is, hogy az együtt töltött időt valóban gondtalanul élvezhessük. A családfő halálával azonban mindez komoly veszélybe kerülhet.

Az Aegon Vitállal egy olyan biztosítást kínálunk Önnek, amely kiemelt összegű életbiztosítási védelmet nyújt, és életmódtól, egészségi állapottól függő díjkedvezményekre is lehetőség.

Az Aegon Vitál életbiztosítás előnyei

Az Aegon Vitál tisztán kockázati életbiztosítás, amely kockázatelbírálástól függően:

 • elérhető áron biztosít védelmet a család számára – a biztosított egészségi állapotától, korától, és életmódjától is függően;
 • igényei szerint meghatározott, magas összegű – 5 millió forinttól induló – haláleseti kifizetést nyújt;
 • 5-40 éves időtartamra köthető;
 • belépési életkor: Kiemelten kedvezményes prémium  kategória: 18-60 év, Prémium kategória: 18-70 év,
 • díjfizetési gyakoriság lehet havi, negyedéves, féléves vagy éves;
 • nőknek 21-féle (speciális női élethelyzetekre is), férfiaknak 19-féle kiegészítő biztosítást kínálunk az alapbiztosítás mellé.

Önnek ajánljuk, ha

 • családja biztonságáról előrelátó módon
  kíván gondoskodni olyan megbízható és valódi segítséget jelentő anyagi forrással, amire a család tragédia esetén számíthat,
 • meglévő életbiztosításai nem fedik le teljes körűen kockázatait,
 • ha jó egészségnek örvend,
 • ha jelenlegi életszínvonalát fizetése vagy saját üzlete révén tartja fenn, és a kieső jövedelmet családja számára pótolni szeretné.

További információt kérek >>

Az oldal kizárólag tájékoztatásra szolgál, nem minősül ajánlatnak, illetve felhívásnak befektetésre vagy biztosításkötésre. Jelen tájékoztató nem tartalmazza a részletes feltételeket, mentesüléseket, kizárásokat, illetve az adott termék részletes tájékoztatóját. Mielőtt bármilyen életbiztosítási ajánlatot aláírna, kérjük, tanulmányozza át a biztosítás általános és különös feltételeit, a költségfüggeléket.

Betegségbiztosítások:

Balesetbiztosítások:

Személybiztosítások:

 

Forduljon hozzánk bizalommal!

Ha szeretne még többet megtudni az AEGON Vitál életbiztosításról:

 • kérjük, keresse bizalommal szakképzett tanácsadóinkat, akik az ország egész területén rendelkezésére állnak, és akik az igényeinek megfelelő javaslatokkal segítik Önt választásában,
 • keresse Ügyfélszolgálati Irodáinkat,
 • vagy hívja Telefonos Ügyfélszolgálatunkat a 06-1-477-4800-as számon.

A biztosítási szerződés abban az esetben lehet megfelelő az Ön számára, ha azt valóban hosszabb távra – a szerződés Önnek hátrányos szabályaira tekintettel is – a feltételek, szabályzatok teljes ismeretében köti meg.

Szerződése megkötése előtt mindenképpen tanulmányozza át AEGON Vitál Életbiztosításunk szabályzatát és függelékét!

 

További információt kérek >>

Díjazzuk az egészséget!

Amennyiben egészségtudatos életmódot folytat, óvja fizikai, szellemi épségét, rendkívül pozitív módon járul hozzá  életminőségének javításához. Társaságunk az Ön erőfeszítéseit, családja iránti elkötelezettségét azzal honorálja, hogy jó egészségi állapotának megfelelően csökkentheti biztosítási díját, vagy ha úgy kívánja, ugyanakkora díjért magasabb biztosítási összegre kötheti meg szerződését.

Mi így biztosítjuk a rugalmasságot és a kedvező árat:

 • nem dohányzó ügyfeleink kedvezőbb díjjal köthetik meg a biztosítást,
 • a kockázatelbírálásnál olyan egészséget befolyásoló tényezőket is figyelembe veszünk, mint például:
  - magassághoz viszonyított testsúlyt, a testalkatot,
  - az életmódot vagy az egészséggel kapcsolatos előzményeket; amennyiben ügyfelünk ezen tényezők alapján kifejezetten jó egészségi állapotnak örvend, kedvező díjainkból további díjkedvezményt kaphat,
 • biztosítását érdemes minél fiatalabban megkötnie, hiszen az életbiztosítás díjszámításának alapjául szolgáló tényezők az idővel változnak;
 • a legmodernebb technológiával végzett ingyenes, kényelmes és gyors egészségi állapotfelmérést követően Ön is pontos visszajelzést kaphat egészségi állapotáról.

Próbálja ki interaktív életbiztosítási kalkulátorunkat:

www.eletkalkulator.aegon.hu

Nézze meg, mi döbbentette rá Egont, hogy ideje gondoskodnia családjáról!


Ossza meg az ismerőseivel!
Az oldal utolsó módosításának dátuma: 2018. június 15.

Email küldése
X