Casco biztosítás kalkulátor

A casco biztosítás kalkulátor egy olyan kényelmet nagymértékben elősegítő, és az ügyintézést akár órákkal lerövidítő eszköz, amellyel nem mellékesen kiszámolhatjuk casco biztosításunk árát, és egyúttal elektronikusan meg is köthetjük a szerződést – amelyet az AEGON komoly kedvezménnyel jutalmaz.

Casco kalkulátor használatához pár percre, valamint személyes és gépkocsink adataira lesz szükségünk.

Casco biztosítás alapadatai

A cascon kalkulátor először arra lesz kíváncsi, hogy van-e már élő casco szerződésünk, és ha igen, akkor az AEGON Biztosítónál kötöttük-e. Majd megérdeklődi, hogy a szerződő egyben a biztosított fél-e, ha nem, akkor a biztosított (az üzembentartó) pár adatának megadása is szükséges lesz. Személyes adataink közül csak néhányat kérdez a casco kalkulátor: születési évünk, nemünk és irányítószámunk megadására lesz szükség. Az első lap végén a kockázatviselés kezdetét még feltétlen ki kell töltenünk és meg kell jelölnünk, hogy megismertük a feltételeket és a távértékesítés szabályait – az ezt követő nap 0-órájától viseli a biztosító a kockázatot, amennyiben a szerződés megkötése mellett döntünk és azt visszaigazolja a biztosító.

Gépjármű adatai

Ezek után a gépjármű adatairól érdeklődik részletesebben a casco biztosítás kalkulátor. A gépkocsi pontos típusának és korának megadása létfontosságú, hiszen ez alapján számolja ki a kalkulátor a casco „árát” (ne lepődjünk meg, de van olyan típus, amelyre nem vállalhat biztosítást az AEGON). Arról is számot kell adnunk, hogy milyen gyakran használjuk a gépkocsit, és hogy ilyenkor ki annak fő használója. Ezek után a forgalomba helyezésének helye és ideje következik a casco kalkulátorban, majd a motor pontos hengerűrtartalma.

Casco biztosítás díjfizetési módjai és kedvezmények

Legvégül pedig azon kérdések következnek, amelyek alapján kiválaszthatjuk a díjfizetési módokat, és bejelölhetjük azon opciókat, amelyek különböző kedvezményekre jogosíthatnak fel minket. Előbbiből havi, féléves és éves fizetési időszakokat választhatunk (minél nagyobb részleteket vállalunk, érthetően annál olcsóbb), valamint banki átutalásos, csoportos beszedéses és sárga csekkes megoldás közül választhatunk a casco biztosítás kalkulátorban (a banki opció választása szintén kedvezményt rejt magában). További kedvezményeket akkor szerezhetünk, ha már rendelkezünk egy- vagy többfajta biztosítással az AEGON-nál. Ha mindezzel megvagyunk, már csak felajánlott casco típusok közül kell kiválasztanunk a számunkra legmegfelelőbbet.

CASCO biztosítás kalkulátor »

Ossza meg az ismerőseivel!
Az oldal utolsó módosításának dátuma: 2014. szeptember 25.

Email küldése
X