AEGON kötelező biztosítás 2014

Kötelező biztosítás 2014

Felezze meg kötelező biztosításának díját!

50% kedvezményt*  adunk 2014. évi kötelezője éves díjából, ha új lakásbiztosítást, vagy életbiztosítást is köt mellé. 3000 Ft  kedvezményt adunk, ha kötelezője mellé új cascót is köt az Aegonnál.

 

 

Kötelező biztosítás kalkulátor >>

 

Ha jelenleg nálunk van kötelező biztosítása,
évforduló utáni díját itt tekintheti meg >>

   

 Aegon kötelező biztosítás info

  • Az Aegon gépjármű biztosítás egyszerűen, online megköthető,
  • a gépjármű felelősségbiztosítás kötésről azonnal igazolást küldünk e-mail címére,
  • bankkártyájával rögtön ki is fizetheti az első kötelező felelősségbiztosítás díjat,
  • Az Aegon Biztosító több mint 20 éve foglalkozik a kötelező biztosítás szolgáltatás fejlesztésével, és nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren.

 

 

KGFB info

A KGFB, avagy a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás célja, hogy a gépjárművel okozott károk - a károkozó fizetőképességétől függetlenül - megtérüljenek. Minden magyarországi telephelyű gépjármű üzembentartója köteles a gépjármű üzemeltetése során okozott károk fedezetére gépjármű felelősségbiztosítási szerződést kötni, és a szerződést folyamatos díjfizetéssel hatályban tartani. A kötelező felelősségbiztosítás online megkötése ma már igen elterjedt, használja bátran KGFB kalkulátorunkat kötelező biztosítási díjának kiszámításához. kötelező gépjármű biztosítás esetében az ár mellett ma már nagyobb hangsúlyt helyezhetünk a biztosítóra, hiszen nem mindegy, hogy pl. mikor és hogyan rendezi helyettünk a kárt a biztosító, hogyan és milyen tájékoztatást kapunk szerződésünkről, milyen módon fizethetjük a biztosítás díját, vagy mikor kapunk igazolásokat biztosítónktól. Használja online kötelező felelősségbiztosítás kalkulátorunkat az egyszerűbb és gyorsabb ügyintézés érdekében!