Kárbejelentés, szolgáltatási igénybejelentés

Tisztelt Ügyfelünk!

 

A lakás- és gépjármű-biztosítási szerződésével kapcsolatos káreseményt honlapunkon is bejelentheti:

 

Online lakásbiztosítási kárbejelentés >>

 

Online gépjármű-biztosítási kárbejelentés >>

 

A fenti oldalakon található részletes tájékoztatóinkban megtalálja a kárrendezéssel kapcsolatos, fontos tudnivalókat is.

 

 

Élet- és balesetbiztosításához, valamint a lakásbiztosításához kötött balesetbiztosításhoz kapcsolódó szolgáltatási igény bejelentését a megfelelő igénybejelentő kitöltésével teheti meg, melyet postai úton küldjön el Társaságunkhoz.

 

Szolgáltatási igénybejelentés >>

 

Vállalati vagyonbiztosítások kárbejelentés >>

 

A Vállalati vagyonbiztosítás Információs vonala: 06-1/477-4808

 

 

A Legfelsőbb Bíróság más biztosítót ítéletében elmarasztalt, mert a kárkifizetés feltételéül olyan hatósági okiratokat is kért ügyfeleitől, amelyek nem voltak szükségesek kárigényük elbírálásához. Társaságunk fontosnak tartja annak közlését ügyfeleinkkel, hogy az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. - ahogyan kárrendezési gyakorlatában eddig is tette - a szolgáltatások elbíráláshoz szükséges hatósági dokumentumok beszerzése mellett csak olyan hatósági irat bemutatásához ragaszkodik, amely az igény jogalapjának, illetve összegszerűségének megállapításához elengedhetetlenül szükséges.
Jelen nyilatkozattal a jogerős bírósági ítélet benyújtására vonatkozó szabályzati előírásokat ügyfeleink javára módosítjuk.

 

 

Kérjük, hogy kárbejelentésével, szolgáltatási igényével kapcsolatos kérdéseivel hívja Információs Vonalunkat a +36-1/477-4800-as telefonszámon. Kollégáink munkanapokon 8.00 és 18.00 óra között fogadják hívását, ettől eltérő időpontban üzenetrögzítő áll rendelkezésére.