AEGON Életbiztosítások

Programjaink felhasználásával segítséget kaphat gyermeke jövője, családja vagy önmaga anyagi biztonsága megoldásához. Kínálatunkban megtalálja az egészségi állapottól függő díjkedvezményű kockázati vagy akár a kifejezetten hölgyekre szabott életbiztosítást is.

 

 

 

 

 • Életpálya Program

  Az AEGON Életpálya Program egy életre szóló biztosítás és megtakarítási lehetőség, amely sokrétű és könnyen alakítható az életkornak és aktuális igényeknek megfelelően.

 • AEGON Vitál Biztosítás

  Az AEGON Vitál biztosítás kockázati életbiztosítás, amelyben az egészségi állapottól függő díjkedvezmények rendszerét kínáljuk. Elsősorban a család fő keresőjének ajánljuk a biztosítást, aki hosszú távon szeretne gondoskodni a családja anyagi biztonságáról.

 • Vénusz Életbiztosítási Program

  A Vénusz Életbiztosítási Program keretében megtakarítási és átfogó egészségbiztosítási szolgáltatást kínálunk a fiatalabb és az érettebb hölgyek számára egyaránt. A program eg váratlan élethelyzet bekövetkeztekor jelentős anyagi segítséget nyújthat a család számára.

 • AEGON Bázis

  Biztos menedéket keres ebben a felbolydult világban? Az AEGON Bázis ebben segíthet Önnek. Életbiztosítás, mert biztos támaszt nyújt a tartam során bekövetkező váratlan eseményeknél. Megtakarítási lehetőség, mert abban az esetben,  ha  a tartam során nem kerül sor haláleseti kifizetésre, a tartam végén Ön visszakapja megtakarítását, amire legalább 2%-os éves hozamot garantálunk.

 • Dinasztia

  Minden család életében a családfenntartó jelenti az anyagi biztonságot, így többszörös felelősség nyomja a vállát. Programunk ebből a felelősségből szeretne bizonyos részt átvállalni. Segítségével szilárdabb anyagi hátteret biztosíthat családja számára, melyet váratlan esemény (családfő halála) sem rendíthet meg.

 • AEGON Gondviselés

  Életünk delén sokan aggodalommal gondolunk az utolsó teendőkre és azok anyagi vonzataira. Az AEGON Gondviseléssel rendelkezők azonban biztosak lehetnek abban, hogy az elbúcsúzással járó anyagi terhek nem okoznak majd akkora problémát szeretteiknek sem.

 • Baba-Mama Program

  Az AEGON Baba-Mama Program biztosítási program olyan édesanyák számára, akiknél újszülöttel bővült a család, és szeretnék elkezdeni a gyermekük jövőjének megalapozását, miközben a saját magukat, mint nőket veszélyeztető egészségi problémákra is megoldást keresnek.

 • Ösztöndíj Program

  Az AEGON Ösztöndíj Program megtakarítás és életbiztosítási lehetőség együtt, ahol a rendszeres megtakarítással a gyermek jövőjéről gondoskodhat a család. Egy váratlan tragédia esetén cégünk tovább fizeti a biztosítási díjat az elhunyt szülő helyett a lejárat időpontjáig, így az eredetileg kitűzött cél mindenképpen megvalósul.

 • GyógyForrás

  GyógyForrás

  A színvonalas kórházi ápolás sajnos rengeteg pénzt emészt fel, nem beszélve a kórházban töltött napok, valamint a rehabilitációs időszak alatt kieső jövedelemről. Egészségbiztosításunk betegség, kórházi ellátás esetére nyújt anyagi fedezetet.

 • Távlat Életbiztosítási Program

  A Távlat Életbiztosítási Program egyesíti a hosszú távú megtakarítás és a biztosítás minden előnyös tulajdonságát, mert segítségével - a gondos előtakarékoskodásnak köszönhetően - ezüst éveire többletjövedelemre, valamint a felhalmozás tartama alatt biztosítási védelemre is szert tesz.

 • Libra Biztosítás

  Vajon van olyan életbiztosítás, amelyik...
   

  - Legalább 10 millió Ft-os anyagi segítséget nyújt halál esetén?
  - Vagy a tartam végén visszaadja a befizetett díjakat?
  - Nem kényszeríti választásra?

  A válaszunk: igen

 •  

 

 

 

Kérjük, mindig tanulmányozza a biztosítás általános és különös feltételeit és a vonatkozó adószabályokat is a szolgáltatás lehetőségeiről.